Şimdi Ara

Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim elimde resimlerini koyduğum eski ses sistemlerinden söktüğüm amfi hoparlörler var bunları soundbar tarzı bir yerde toplayıp televizyonum a takacağım
    Sizden ricam ben çok anlamam o yüzden bu amfi yeterli olur mu tüm hoparlörler için ve bunları paralel mi seri mi nasıl baglarsam en iyi verimliliği alırım
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1315146
    Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum /
    Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum d
    Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum 8
    Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum c
    Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum a53bb-8c40-4b95-91eb-7a86be550f9e.jpeg[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bakarmisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinal kabinden çıkan,, bass hoparlör ve 4.7uf kondansatör bağlı olan yine kendi orjinal tiz hoparlörü, tekrar sağlamca kabine Monte ediniz,,,
    Anfi galiba 12v stereo anfi,, sağlam ise hoparlörler rahatca çalışır ,,, aklınıza takılan durumları sorunuz

• Yani benim resmini çektiğim amfi tüm hepsini taşır mı diyorsun bir de açılmayan var sokmedigim henüz teyibin arkasini çektim sadece

• Böyle bir amfi de var son olarak

Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum

• Myigitt kullanıcısına yanıt
    Olur olur, sorun olmaz,, hoparlörler 30w 6 ohm ,,,
    Elinnizzdeki anfilerde aşağı yukarı bu güçlerde,, anfi 10w olsa bile 10w ses alırsınız,, sonuçta yine kullanılır,,

Teyp amfisi , teybin gövdesinde aux yada cd audio girişi yokmuyduki, teybi dagittiniz,,, bu konumlara teybin arka soketlerine kablo bağlantı yaparak, kullanılabilirdi, isterse 40 yıllık teyp olsun,,, bazıları eski cihaz diye nice güzel cihazları eskiciye verdi gitti,, ,,, oysaki sessinyali aktarımı şimdide aynı , 40 sene öncede aynı idi,, şimdi aux diyoruz,, o zaman ise CD in olarak geçiyordu,,

Teybin anfi kartı , anfide standby ve mute özelliği aktif ise ses anfisi çalışmayabilir,, ses entegresinde bu uçlar pasif hale getirilip, sistem kullanılır,, deneyiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 1 Kasım 2019; 21:19:8 >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Vardı hocam kırmadan dökmeden biraz önce söktüm bir kısmını CD aux telefon bağlantısı uzaktan kumanda hepsi vardı kıyamadım bir türlü atmaya evde de yer yok büyük geliyordu bende böyle bişi yapayım dedim daha yeni başladım sokmeye Sesten Anlamerhabakesin Bakmasini rica ediyorum

Telefonda resmi açmıyor,, doğrudur,,, Ekolayzır devresi falanda varmış,,,,
    Evet bende aldığım bir teybin, üst arka kısmı arkaya doğru çıkık diye, cd kullanmayacagim için ispiral ile kestirmeyi düşündüm,, sonra baktım ufak anfi devreleri ile idare ediyorum,, amfisini trafosunu söktüm, kasayi attim,,, STK zulasi yapıyorum,, stereo STK anfi yerini tutmaz şimdikiler,, kısaca eski stereo diyelim

Aynen bende şu an sığmayan eşyaların herseyin i sokmeye basladim elimde 2 3 trafo amfi falan birikiyor baya hastalık olacak böyle giderse

Hmm, iyi güzel , bende kendimi yanlız sanıyordum..
    Bende aynı, kullanma yok ama dursun oralarda derken,
    Anfi hoparlör ve diğer ufak tefek benzeri cihazlar dolu odanın sağı solu,,,
    Bu hafta 4 adet mid kabini alacam, ,, evde 10 yıl öncesinin pc hoparlörleri var ama ben almadım onları, dursun baza altında, 4 adet daha alim, ikisi arabaya ön tarafa, ikisi de odama gömü yerine :-)

. Ben onları hepsini kendim yapıyorum kabini falan da ben yapıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.