Şimdi Ara

'settings' gitti (JAMin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

jamin kullanıyorum. geçen gün sprite back up ile aldığım yedeği tekrar yükledim. cihazı açtığımda start menu'deki settings kısayolunun kaybolduğunu gördüm.

soft reset işe yaramıyor.

yol gösteren var mı?

• hart resedi dene

kamera ve ses kayıt a basılı tutarken alttan reset e bas bırak ve diğer iki tuşu siyah ekran gelene kadar bırakma siyah ekran gelince de yes yeşil tuşa bas tum cihaz sıfırlanacaktır
  • sağol

ama aradığım hard reset dışında bir çözümdü. çünkü şu an rehberimi yedekleme şansım yok.

onu da şans eseri buldum. aynı back up'ı tekrar yükledim ve düzeldi.

windows işte, hikmetinden sual olunmaz
  • arkadaslar bu xda neo da wireless baglantiyi yapabilen varsa yardimci olsun devamli baglanip kopuyo
  • settings gıtmesı ben dahıl daha once bırkac kısının daha basına geldı
    sorun malesef cracklı olarak yukledıgın programlardan bırı. mesela bende ectaco adlı bır sozluk programıydı
    hard reset atıp backup u tekrar yuklesen bıle aynı sorun devam edecek buyuk bır ıhtımalle
    sen en ıyısı hard resetten sonra programları back up yerıne el ıle yukle ve settıngs gıtmeden once en son ne yukledıysen ona dıkkat et
  • haklısın. ama mecburen böyle. şu an cihazdaki programların tamamını satın alıp yüklemiş olsam bir jamin parası daha vermem gerekecek neredeyse
  • Bende de gitmişti settings bir ara. Tek çözüm hard reset malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.