Şimdi Ara

Sev7en filmini izleyenler sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmde 7 büyük gühan işleniyor tamamını anladım ancak en sonda katil 7 büyük gühatan kıskançlık için ölüyor peki komiserin karısı hangi gühana atfedilip ölüyor komiserin kzıp katili vurması yani öfke gühandan mı ölüyor tam anlamadım orasını komiserim karısı hangi gühaha atfedilip ölüyor bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: milenyum12

Filmde 7 büyük gühan işleniyor tamamını anladım ancak en sonda katil 7 büyük gühatan kıskançlık için ölüyor peki komiserin karısı hangi gühana atfedilip ölüyor komiserin kzıp katili vurması yani öfke gühandan mı ölüyor tam anlamadım orasını komiserim karısı hangi gühaha atfedilip ölüyor bilen var mı ?

kibirden ölüyor katil komiserin karısıda kıskanclıktan yanlıs olabilir çok önce izledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike0 -- 24 Ağustos 2013; 23:34:12 >

• Dedektifin karısının ölümü hiçbir günaha atfedilmemiş. Katil son derece kıskanç olduğu için öldürüyor.

• Katil kıskançlık brad pitt öfke 7 günah tamamlanmış oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akan adam anlatmış meseleyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde izleyesim var.Bir bakayım süresine.Ona göre karar vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Benimde izleyesim var.Bir bakayım süresine.Ona göre karar vericem

izle bence kaçırma 2 saat süresi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • David Mills in karısı hamile. hatta kafede William'a danışıyor çocuğu aldırsam mı diye.. belki kürtaj nedeniyle öldürülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.