Şimdi Ara

Sevdiğim kız, kardeşim dediğim çocuğu seviyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş şansa bak ... Sen kızı tam 5 teneffüs boyunca kes 6. teneffüs onu sevdiğini söyleyeceksin bir bakmışsın kardeşin dediğin çocuğu seviyor olacak kız.
    Şimdi anlatıyorum beyler anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum ...

şimdi geldik okula derse girdik çıktık fendi ders kafam şişmişti zaten hoca yüzünden çıktık dışarı ''kardeşimle'' oturduk banka tam solumuzdaki bankta bir kız oturuyor mavi gözlü sarışın çok güzel bir kız ''kardeşime'' dedim çaktırmadan omzumdan bak kız çok güzel dedim.O da sana bakıyor lan dedi. hadi lan oradan dedim o da valla dedi işte ben bakıyorum arada sırada kız harbiden bana bakıyor. sana bakıyordur o dedim yok lan bana ne bakacak dedi. tamam dedim bende bana bakıyorsa diğer teneffüs öğreniriz dedim.Girdik derse ama dersi zor bitirdim.Neyse çıktık dışarı bu biraz bekleyelim dedi.Tamam dedim baktım kız geçerken bakıyor.dedim lan bende bir şey mi var neden bana bakıyor bu kız dedim neyse kız önümüzden çıkıyordu arkasını bilerek bize bakmak için döndü sonra merdivenlerden indi.Neyse kız bizden bir sınıf büyüktü benimde boyumun maşallahı var.Onlar gibiyim işte neyse çıktık tam kızı karşıdan gören bir yere dedim ki ''kardeşime'' sen bir git dolaş hangimize bakıyor öğrenelim gitti dolaştı kız bana bakıyor gerçekten neyse ders zili çaldı içeri girerken kime bakıyormuş dedi bende dedim sen gittikten sonrada baktı bana dedim o zaman sana bakıyordur ben söylemiştim dedi. Neyse o dersi de atlattık.Diğer teneffüs ben kıza dümdüz bakıyorum nasıl olsa o da bana bakıyor diye.neyse bir ders daha geçti ben dedim bu kıza onu sevdiğimi söyleyeceğim.tamam dedi diğer teneffüs oldu ben tam gidecektim ''kardeşime'' planı anlatıyordum.Bir geldik kız yerinde yok bizim sınıf tayfası oturuyor. burada ki kız nereye gitti dediler kalktı gitti dediler.Neyse bir tane abi geldi.''kardeşime '' adını sordu sınıfını sordu.bizim sınıftakilerin de haberi var kıza sevdiğimi söyleyeceğimden.dediler ''kardeşimin'' adı Ahmet.dediler Ahmet seni seviyor kız dediler bildiğiniz sağlam bir dayak yemiş gibi oldum.''kardeşim'' nereden biliyorsunuz dedi.O abiyle kız konuştu dediler o an gözüm sulandı.Baktım gerçekten abi kıza ''kardeşimin'' adını falan söylüyordu.hemen uzaklaşmaya başladım ''Kardeşim'' dur nereye dedi sınıfa dedim niye lan dedi bir şey yok dedim.Ben o kızı sevmiyorum falan dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.neyse biraz daha durdum beraber gittik.Ayrı sınıflardaydık onun dersi bedendi benim dersim gene fendi ama ders boştu herkes dışarıdaydı falan o yanıma geldi dedi.istersen kıza söyleyeyim dedi.Senin onu sevdiğini dedi.bende yok lan madem seni seviyormuş...(sessizlik oldu)çok güzel kız senide seviyor bence bulmuşken kaçırma dedim.sonra işte benim arkadaşlar geldi yürüyün langırt oynamaya gidelim dediler bende tamam dedim.oynadık zaten yeniliyorduk bende ben gidiyorum dedim. Tamam görüşürüz dediler ''kardeşimle'' langırtta aynı takımdaydık .ben gidince oyunda bitti çünkü 4 kişiydik dağıldık eve geldim ve yazıyorum durumum şimdilik iyi ama bilemiyorum pazartesi ne olur
    (imla kurallarına uymadım farkındayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGhostCaptain33 -- 3 Nisan 2015; 17:35:07 >

• Gecmis olsun

Ortaokula mi gidiyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 3 Nisan 2015; 17:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Gecmis olsun

Ortaokula mi gidiyosun?

evet abi sağol
  • Boynunu kır çöpe at onun.

Edit: Bunun için mi üye oldun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 3 Nisan 2015; 17:08:09 >
  • Başlığı bir tek benmi ilk okuyusta anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Boynunu kır çöpe at onun.

valla abi işte pazartesi ne olur bilmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Boynunu kır çöpe at onun.

Edit: Bunun için mi üye oldun?

yok abi zaten üyeydim yeni bir profil oluşturdum
  • Aynı sınıfta durma onlarla çok koyar banada lise yıllarını hatırlattın.
  • Geçmiş olsun kardeşim. Üzme kendini lisede bir sürü kız var
  • Fendi ders
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan11

Aynı sınıfta durma onlarla çok koyar banada lise yıllarını hatırlattın.

abi onu sevdiğini duyduğum an ...... anlatılmaz yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan11

Aynı sınıfta durma onlarla çok koyar banada lise yıllarını hatırlattın.
    Sevdiğim, kız kardeşim dediğim çocuğu seviyor.
    Sevdiğim kız, kardeşim dediğim çocuğu seviyor.
    Sevdiğim kız kardeşim, dediğim çocuğu seviyor.
    Sevdiğim kız kardeşim dediğim, çocuğu seviyor.

40 yıl düşünsem böyle bir cümle kuramazdım, virgülün önemi. :)
  • anlatim bozuklugu sorularindaki cumleler gibi olmus seninki virgul kullan kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

hiç virgül kullanmadım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bazı yerleri 5 defa okuyunca anladım ama geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

anlatim bozuklugu sorularindaki cumleler gibi olmus seninki virgul kullan kardes

peki abi bu böyle oldu ama idare edin yani birazda sinirliyim o yüzden
  • Kız kardeşin arkadaşını seviyor sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGhostCaptain33

quote:

hiç virgül kullanmadım

ciddi olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

ilkokullu bebeye bak okumadım bile çık git bu forumdan

Burada kullandığın adap bile ''ilkokullu bir bebeden '' seviyenin daha düşük olduğunu göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGhostCaptain33 -- 3 Nisan 2015; 17:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGhostCaptain33

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

ilkokullu bebeye bak okumadım bile çık git bu forumdan

Burada kullandığın adap bile ''ilkokullu bir bebeden '' seviyenin daha düşük olduğunu göstermektedir.

Alıntıları Göster
    Tamı tamına 5 teneffüs boyunca kesmiş sonra artık tamam tanıdım ettim bu kız bana göre dedim ve başkasını sevdiğini öğrendim vay bee yıldırım aşkı yaşıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.