Şimdi Ara

Sevdigim kıza âçıldım üzgünüm sevgilim var dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir şey anlatıcam ve sizde bana tavsiye vereceksiniz.Ben bir kızdan hoşlanıyordum bu kızı araştırdım fln kızın hakkında birşeyler öğrendim şiir fln seviyormuş.bende bunu kendi facebookumdan ekledim ama kız başka okulda ben başka okulda. kızı yolda goruyorum bakiyorum oda bkiyo gibi görüyorum ben bunun kim olduğunu araştırıken bu kizin facebooktan çok twittera girdiğini gordum neyse bende twitlerini okumaya başladım. işte kimi sevdiysem başkasına aşık oluyor fln bende bunlar üzerine sahte bir twitter hesabı açıp buna mesaj yazdım şiir gibi, kalbimi çaldın fln diye ama güzeldi şiir sanırım etkilendi.sen kimsin dedi fln flen söylemedim dalgamı geçiyorsunuz hiç hoş değil yazdı bende saf ve temiz duygularım yazdim. Gene ozmn kimsin şöyle dedi aklıma sevgilisi varmı diye sormak geldi ama mal ben sormadim.Neyse sosyal medya burdan söyleyemem yazdım fln kız çok uğraştı bende mal gibi ismimi verdim kız bi 10dk bisey yazmadı.bende bisey demiyecekmisin yazdım bişey demiyince daha kötü oldum yazdım kız çok üzgünüm kalbini kırmak istemem ama sevgilim var dedi dankkkk allahım ben ne malım yaaa dedim sonra sevgilisinin kim olduğunu sordum tanimazsin dedi bende peki o olmasaydı dusunurmuydun dedim bisey yazmadı iyi akşamlar yazdım o da iyi akşamlar dedi bide ben utandım nasıl bakcam yüzüne dedim o da sorun yok nasıl olsa birbirimizi tanımıyoruz dedi şimdi mal gibi kaldım lütfen biri bisey desin nabıyım ki kız öyle kufur etmedi,kötude davramadi,yalanda söylemez diye düşünüyorum.off yardım edin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amigos4545 -- 19 Kasım 2015; 20:42:01 >

• Sevmekten utanma + facebooktan açılma

Çok üzgünüm ama maks 12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :( maks 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Sevmekten utanma + facebooktan açılma

Çok üzgünüm ama maks 12

Ben açılmicaktim bir yerde buluşalım dedim kız bisey demedi sonra sevgilim var dedi ben niye önceden soylemesin dedim oda dalga geçiyorlar sandım dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

bunun için üzülmeniz yanlış olacaktır, zamanınızı hayat kadınlarıyla harcayın, aşık olunan kızı elde etme yolunda acı çekmektense bu sizi daha çok dinç bırakacaktır

Yaşın 18 kızda 17 ve milli olmadım :D ama kızı aklımdan çıkmıyor derslerimi etkilemiyorda arada aklıma geliyor :D birde duygusal bir şey olmadan bir kadınla birlikte olmak sadece tatmin olursunuz.Ama diğer duygular yasanmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amigos4545 -- 19 Kasım 2015; 19:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigos4545

duygusal bir şey olmadan bir kadınla birlikte olmak sadece tatmin olursunuz.Ama diğer duygular yasanmamış olur

Adam playboy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: amigos4545

duygusal bir şey olmadan bir kadınla birlikte olmak sadece tatmin olursunuz.Ama diğer duygular yasanmamış olur

Adam playboy.

Doğrular bu ama nabyım bilemiyorum arkadaşlarım bile bir kızla konuşurken bana soruyorlar ne yazayım diye ve söylediklerimi yazınca karşıdan olumlu tepki alıyorlar ama kendime gelince Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oluyor :D
  • Ben nabıcam ya biri bişey desin bu işin ustunemi gideyim yoksa bekleyim mi nasıl yapayım bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Sevmekten utanma + facebooktan açılma

Çok üzgünüm ama maks 12

Yaşadıgım yer küçük olmasa her şey yayilabiliyor. Peki ne yapmalıyım maks 12 demiştiniz ya ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.