Şimdi Ara

Sevdiğinle arkadaş kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğrundan konuya gireceğim.16 yaşında bir erkeğim.Sınıfımıza bi kız geldi gayet arkadaştık.Sonra arkadaşlık arttı gibi baya yakınlaştı kız bana sonra ben biraz umutlandım değişik hisler beslemeye başladım.Kız bazen elimi tutuyo,kaçamak bakışlar atıyo,bazen kafasını göğsüme yaslıyodu.Yanındayken başka kızla ilgili konuşsam suratını eksitiyodu ve kıskandığını söylüyodu.Her gün günaydın mesajı atıyodu ve mesajlaşmalarımız uzundu.Bende diğerleriyle takıldığında kıskanıyodum onu söylediğimde ''İnan sana daha fazla ilgi gösteriyorum dedi''Benden ilgi duyduğunu düşündüm bende yakınlaştım iç içe gibiydik bayaa ama zaman geçtikce soğuyodu hiçbişey değişmedi gibi ama bazen yine eskisi gibi konuşup gülüyoruz bide sürekli yanaklarımı sıkıp yerim seni diyodu Sonra ben dayanamayıp açıldım kıza sevdiğimi söyledim ona benmle mutlu olmanı istiyorum dedim bana ''Anlıyorum seni .. ben anlamıyorum sana farklımı davranıyorum yani bu arkadaşlı ne biliyim '' falan dedi arkadaş kalmak istedi ama ben çok seviyorum yani elimde değil beğeni olsa kestirip atcam ama elimde değil .Arkadaş kalmaya çalıştım ama olmuyo sürekli görüyorum onu ve başkalarının yanına gidiyo onların yanağını sıkmaya başladı resmen kalbim tersine atıyo canım yanıyo .. Laf olsun diye değil gerçekten çok kötü durumdayım :(( Ne yapmam lazım bu senenin bitmesine 1 hafta kaldı zaten ama hadi beni bırak bu kalp nası dayancak off .s.s Abicim ilk ilgi gösteriyo sonra arkadaşlık bu nedir ya :( yardım edin lütfen yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• kızlar dengesizdir böyle işte,boşver arkadaş falan da kalma zaten 1 yıl kalmış bu kızlar ilgi manyagı,isterler ki etrafında erkekler dönsün dursun o nedenle oyuncagı olma abi sözü dinle len
  • Sakin arkadas kalma ve onerim arayip sorma bi daha ayrirken de benim gibi dusunursen konusabilirz boyle olmaz falan filan de etkili oluyor kizlar yzerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ..Ama abicim kızla aynı sınıftayız 2 sene var her gün görecem onu :( Ben konuşmasını mı bilmiyrum başkasıyla güzel sohbet etmeye falan başladı ama başlarda neden ilgi gösterdi off hayatı böyle yapıyo bu kızlar .
  • O kızların genel taktiği önce ilgi gösterirler sen de zannedersin ki o da bana bakıyor gider açılırsın ama ben seni öyle görmüyorum arkadaş olarak kalamaz mıyız der
  •  Sevdiğinle arkadaş kalmak
  • kardeşim aynı sınıfta olmaktan rahatsızlıktan duyuyorsan sınıfını değiştirebiliyorsan değiştir yok değişmezlerse bence kızı zerre takma yoldan geçen bir yabancı gibi davran bak sen böyle yapınca kız da sana ilgi duyucak görürsün (aşkta 4S kuralı vardır)
  • amaçları oynatmak mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma007

kardeşim aynı sınıfta olmaktan rahatsızlıktan duyuyorsan sınıfını değiştirebiliyorsan değiştir yok değişmezlerse bence kızı zerre takma yoldan geçen bir yabancı gibi davran bak sen böyle yapınca kız da sana ilgi duyucak görürsün (aşkta 4S kuralı vardır)

Sınıfımı değiştiremem 10. sınıf yabancı dil bölümündeyim başka bölüm yok.Öyle davranmayı denedim işe yarıyo gibi ama bende kötü oluyorum başkalarıyla konuşuyo deli ediyo beni lanet olsun böyle kızlara .
  • Herkese ilgili kız bosver onu

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Herkese ilgili kız bosver onu

keşke okadar basit olsa be abi elimde olsa çoktan kestirip atardım.Her gülüşü her hareketi her mesajı sanki benim için çok değerliymiş gibi geliyo :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixmann12

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Herkese ilgili kız bosver onu

keşke okadar basit olsa be abi elimde olsa çoktan kestirip atardım.Her gülüşü her hareketi her mesajı sanki benim için çok değerliymiş gibi geliyo :((

5-6 ay sonra tiksinecek, dövmek isteyeceksin, 1 aya geçer o durum. Salla rahat olur bir durum bu. Yapılabilcek şey, hiç bir şey olmamış gibi davranmak, başka hatun bulmak. Doğa böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 13 Haziran 2014; 21:21:41 >
  • Hocam kız seni bir yakın olarak görüyor.Kısaca ben seni sevemem sadece ilgi gösteririm ama sakın bana olan ilgini ve şefkatini kaybetme diyor.
  • zaten öncedende başkalarını oynatıyomuş sanırım .Hiç takmıyacam onu bana gelirsede bu sefer ben çizgiyi çizecem yapacak bişe yok :(
  • Kardeşim bir erkekle bir kızın arkadaş olması imkansız demeyelimde çok nadir bir durumdur. Çünkü,taraflardan biri elbet farklı duygularla bakıyor. O yüzden hiç arkadaş olmaya falan gerek yok. Sevdiğinse sevdiğin olarak kalsın. Eğer arkadaş olursan,biriyle çıkarsa daha çok üzülürsün. Bide gelip bunları sana anlatırsa şuan ki durumdan daha çok üzülürsün. O yüzden kalbine göm önüne bak. Elbet seni seven birini bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

Kardeşim bir erkekle bir kızın arkadaş olması imkansız demeyelimde çok nadir bir durumdur. Çünkü,taraflardan biri elbet farklı duygularla bakıyor. O yüzden hiç arkadaş olmaya falan gerek yok. Sevdiğinse sevdiğin olarak kalsın. Eğer arkadaş olursan,biriyle çıkarsa daha çok üzülürsün. Bide gelip bunları sana anlatırsa şuan ki durumdan daha çok üzülürsün. O yüzden kalbine göm önüne bak. Elbet seni seven birini bulursun.

Tavsiyen için teşekkürler öncelikle.Tabiiki öyle ama gömemiyosun sürekli sınıfta sürekli görüyorum ama başlarda benle ilgilenip sonra başkalarıyla ilgilenmesi koyuyor..Yaz geldi hala o aklımda unutmalıyım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.