Şimdi Ara

Sevgili internet kullanıcısı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye’de internet dünyasının gelişmesine katkıda bulunmak ister misin? Çok kolay!
    IAB Türkiye sizi, online araştırma şirketi Gemius ve pazar araştırma şirketi Ipsos KMG işbirliği ile yürütülen internet kullanımıyla ilgili Türkiye temsili bir araştırmaya davet ediyor.
    Soruları cevaplamanız sadece birkaç dakikanızı alacak ve bütün cevaplar toplu olarak incelenecek. Araştırmamıza katılarak ilginizi çekecek hediyeler kazanma fırsatı da yakalayacaksınız.
    Katılımınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.
    15 yaşından küçükseniz bu araştırmaya katılmak için ebeveynlerinizin iznini almanız gerekmektedir.
    Gizlilik koşullarını okudum ve kabul ediyorum.
    Hemen şimdi anketi doldurmak ister misiniz?

Hayır, istemiyorum. Daha sonra tekrar hatırlat.
    Hayır, istemiyorum. Tekrar hatırlatma.

Anketi doldurmadan önce araştırma hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya basınız:
    Araştırma Hakkında

• sadece bana mı çıkıyor lea bu? zırt pırt karşıma geliyor.
  • bende de çıksın

linkini atsana ben doldurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 25 Aralık 2013; 17:52:19 >
  • anketi nerden doldurcazz
    Edit : adamlar resmen alın trojeı kendınız kurun ddemişlann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_moswant -- 25 Aralık 2013; 18:06:15 >
  • bırı bu konudan ss alsın ıbretlık konu ve mesajlar dıye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de oluyor mal mal kapatsak bile pcde gun icinde kac kere cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

http://tr.panel.gemius.com.tr/recruiting/firstPage.php?s=&id=w7RI2APv6tTDhEcOIB6M7Pg7&t=259200&o=1806348&n=2&px=#

doldurdum

nerdeyse 1.5 senedir karşıma çıkıyor bende ilk kez şu an doldurdum

• Manyak olan ancak doldurur, tum internettiniz filtrelenicek :)) gerci zaten oylede siz birde gonullu oluyorsunuz bizim millet kafayı sıyırmıs iyice :))
  • bunun konusunu acmistim sadece burada cikiyordu daha sonra hic cikmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha sonra tekrar hatırlat hocam
  • ASDFGHJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ
  • kaç gündür çıkıyor önceden de çıkardı fakat gösterme derdim çıkmazdı şimdi en az 30 tıklamada bir çıkıyor inatlarına doldurmuyorum
  • Zırt pırt çıkıyor. Eskidende çıkıyordu şimdi sıklıkla çıkıyor. Küfretmekten yoruldum. DH yetkilileri neden bu illetten bizi kurtarmıyor???
  • ADIBLOCKPULUS Eklentisi Varsa "||gemius.pl^" Bunu Süzgeçlere Ekleyin Bir Daha Çıkmaz Ağzılarına Kürekle Vurmuş Olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Zırt pırt çıkıyor. Eskidende çıkıyordu şimdi sıklıkla çıkıyor. Küfretmekten yoruldum. DH yetkilileri neden bu illetten bizi kurtarmıyor???

Hocam o çıkan pencerenin donanım haberle bir ilgisi yok ki internet sağlayıcıyla ilgili herhangi başka bir sitede olsanda çıkar o anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Zırt pırt çıkıyor. Eskidende çıkıyordu şimdi sıklıkla çıkıyor. Küfretmekten yoruldum. DH yetkilileri neden bu illetten bizi kurtarmıyor???

Hocam o çıkan pencerenin donanım haberle bir ilgisi yok ki internet sağlayıcıyla ilgili herhangi başka bir sitede olsanda çıkar o anda

Direkt DH ile ilgili kardeşim. Seslisozluk'te de çıkıyordu bir ara. ISP ile ilgili olan sadece Phorm. Gemius ise DH'nin içindeki script'lerde var olan bir reklam. Onu geçtim, pop-up engelleme yapılmasın diye Javascript içine gizlemişler. Ayıptır.
  • Bende de çıkıyordu. Önüme seçenekler geldi oradan bir daha görmek istemiyorum gibi bir seçenek var onu işaretleyince kayboldu gitti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.