Selamlar millet. An itibarıyla 10. sınıfa gidiyorum ve yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım 8. sınıfa gidiyor. Yaşıtlarına göre (gerek düşünce gerek fizik) gayet olgun birisi, ve beni gerçekten sevdiğine adım kadar eminim (ben de onu seviyorum). Fakat Çevremden ufak da olsa bi baskı alıyorum. Sizce devam etmeli miyim ? |
Sevgilim 8. sınıf :/
-
-
oziye bak ya, olgun molgun ayağı çekiyor. ıslak kek senii :d
-
utandım :d
-
Kendi kararını kendin ver, büyü artık. Başkalarının fikirleri önemsiz, canın ne istiyorsa onu yap
-
Ya olması gerek o da ben "biraz çevremin görüşlerini fazla dikkate alan" biriyim (maalesef). Benim fikrim devam. En basitinden okuldaki bazı ** çocukları sübyancı diyerek dalga geçiyolar felan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByOzan06 -- 16 Mart 2022; 21:12:55 > -
abisi seni sulukla dövebilir dikkat et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aboooooooo, tehlikeli bir arkadaş... sahaya giriş yaptı... ayt matematik... kaynaklarını masa altına alalım arkadaşlar... vesselam...
-
abisi yok :) 2 tane kardeşi var. Ama babası biraz deli bi tip evinde silahı falan var adamın. Haberi yok sevgili olduğumuzdan
-
Liseli ergenleri takma. Onlar gülecek, dalga geçecek bir şeyler arıyorlar zaten. Hatta kıskanıyor bile olabilirler. İki konuşulur sonra unutulur. Sen devam et.
-
Umarım kısa zamanda unutulur. Desteğin için eywallah
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
oziye bak ya, olgun molgun ayağı çekiyor. ıslak kek senii :d |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X