Kendimden 5 yaş büyük kızla mı evleneyim yoksa kendimden 8 yaş küçük kızla mı?
(En Son Oy Tarihi: 3.10.2024)
Giriş
benim önümde 2 seçenek var.sizce benden 5 yaş büyük olan kızla mı evleneyim? yoksa benden 8 yaş küçük olan kızla mı evleneyim? karar sizin.
%100 oranla birincisi önde götürüyor şu anda
Kestir kurtul hocam
Benle evlen
mümkümse kız erkekten 5-10 yaş küçük olmalı
İkisini de dene tarafını seç
Anlaşıp anlaşamadığına bağlı ama tamamen yaşa bakarsak 8yaş farkı çok büyük 5farkı da fazla bence bilemiyorum error verdim.
5 neysede 10 biraz fazla değil mi?
Ben olsam 1.yi seçerdim ama genelde 2.gerçekleşir yani kız küçük olur
quote:
Orijinalden alıntı: Sword Master
yo değil. hatta 10 daha ideal. çünki hem erkekler geç olgunlaşır(hem zihinsel hem de güç yani fiziksel ve parasal olarak), hem de kadınlar gençken daha güzeldir. erkek fiziksel güzellik ister kadınlar ise fiziksel ve parasal güç ister.
Kaç yaşındasınız?
Aynı yaştaki kız, erkekten daha olgundur. Çok net.
quote:
Orijinalden alıntı: mr.police
quote:
yo değil. hatta 10 daha ideal. çünki hem erkekler geç olgunlaşır(hem zihinsel hem de güç yani fiziksel ve parasal olarak), hem de kadınlar gençken daha güzeldir. erkek fiziksel güzellik ister kadınlar ise fiziksel ve parasal güç ister.
peki o zaman liselerde neden insanlar aynı yaştakilerle beraber oluyorlar? yurdum insanı ne kadar sabırsız ve aceleci
Kızın küçük olması daha iyi ancak önemli olan uyumlu olmaktır.
Bu ne saçma sapan bi soru.
Kadının büyük olduğu ev bereketli olur derler.
ozgur561
kullanıcısına yanıt
sizin fikrinizi almak istedim.hayatımı senin gibilere göre ayarlamam merak etme
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mr.police
quote:
peki o zaman liselerde neden insanlar aynı yaştakilerle beraber oluyorlar? yurdum insanı ne kadar sabırsız ve aceleci
ilişki için yaş önemli değil. ama iki insan birbirine çok uzun süreli bağlanmak istiyorsa(evlilik vs.) o zaman yaş önemli.
Sword Master
kullanıcısına yanıt
Evleneceğin kişiye acıyorum şu anda. Zihniyetin bayağı bozukmuş.
Siz birbirinizi seviyorsanız yaş maş farketmez. İlişkinizin en iyi olduğu kızı tercih edin.