Şimdi Ara

SEVGİLİM ELİNİ CEBİNE ATMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar, ekonomik olarak iyi durumda değilim. 1 yıllık da bir ilişkim var. Kız arkadaşımı seviyorum fakat elini şu ana kadar hiç cebine atmadı, helal olsun ancak belirttiğim gibi belimi doğrultamıyorum. Para yok, alman usulü yapalım tarzı şeyleri de maalesef söyleyemiyorum. Ne zaman buluşalım diyecek diye korkar oldum. Ne yapsam, önerilerinizi bekliyorum

• kız arkadaşına param yok diyemiyorsan ortada ilişki yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

kız arkadaşına param yok diyemiyorsan ortada ilişki yok bence.

/>
  • Erkek adam kız arkadaşına para ödetmez
  • Ilk aylar olsa neyse 1 yıl olmuş bunları rahat rahat konuşabilmelisiniz utanacak bişey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay beleşçi vayy :d

Amma hazır yiyici çıkmış manitan da kardeş kusura bakma da :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Arkadaşların da dediği gibi bu konuları konuşamıyorsanız orta da bir ilişki yok demektir öncelikle ve şunu da unutmayın 1 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz belki de onu siz böyle alıştırdınız bunu da iyi düşünün. Bence bir şekilde söyleme cesaretinde bulun ve sonrasın da gözlem yap ne yapacağını o zaman düşün haberi olmadığı birşey için yargılama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nusrete git ye iç lavabo diye kalk en yakın otobüs durağına koş. İşlem tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BL4ckL B kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim
  • Sen at kizin cebine

• Ne guzel iste elini senin cebine atar

• kız/erkek farketmez "param yok" diyeceksin. seni herşeyi ısmarladığın için seviosa bırakır, seni sen old için seviosa parasını ayarlayıp devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sevmek her ateşte yanmak değildir cefası çekilcek şeyler vardır çekilmeyecek şeyler. Senden önemlisi yok be kendin olarak düşün ver kararını
  • buluşmadan önce paranın olmadığını ve onu görmek istediğini söyle tepkisini ölç
  • Trenci Jack kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en mantıklı öneri kardeşim
  • o atmıyorsa sen atacaksın
  • 2. Hesap açmışsınız sanırım hocam diğer çizik yemiş
    Zaten aldatsam mı? Geçen yaz aldatabilirdim ama aldatmadım diye konu açmıştı bu arkadaş. Şereflinin teki. Ayrılmak için bahane arıyor boşverin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Bilmukabele
  • Buluşmak istediği zaman şuan param yok dersin anlar
  • parabelyum P kullanıcısına yanıt
    Mantıklı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.