Şimdi Ara

Sevgilim ile başımdan geçen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun babaanemin emekli maaşını çekmek için çarşıya gittim. atm den işimi hallettim ve aklıma şeytanlık geldi. babanneme 1000 liranın 100 lirasını atm kaptı deyip, parayı
    cebe indirecektim. Daha sonra sevgilimi arayıp çarşıya gel sana süprizim var dedim.hava atmak için sevgilime cüzdandaki paraları gösterdim. bu arada sevgilim 101 kilodur. yemek yemeyi çok sevdiği
    için ona, seni en lüks restorana götüreceğim dedim.

Neyse içeri girdik, köşedeki deniz manzaralı masaya oturduk.garson yanımıza geldi , benim ise çok fena kakam geldiydi mecburiyetten wc ye gitmek
    zorunda kaldım. sevgilime sen siparişleri ver ben hemen gelceğim dedim. tamam dedi. sonunda işimi bitirebildiydim fakat neredeyse 30dk sürmüştü. masaya tekrar gittiğimde birden soğuk soğuk terlemye başladım.

Benim hayvan sevgilim menüde ne gördüyse sipariş vermiş. ben ise sadece 100 liralık bütçe ayırdıydım. aynı zamanda kıza hiç birşey çaktırmamam gerekiyordu.neyse yemeğimizsi stresli stresli yedikten sonra
    kolundan tutup kapıya doğru koşmaya başladık. bizi göre garson ve kasiyer dayı zekaniye dönüşüp peşimizden kovaladılar.

Bizde halk wc sine saklandık. zekani garson bizi içerde köşeye skıştırmıştı.
    hemen arkamdaki tuvalet fırçasını alıp garsonnu gözüne fırlattım. wc den kaçtık, tam karşı caddeye geçerken zekani kasiyer karşımıza çıktı ve sevgilimi zekaniye dönüştürdü. sevgilimde beni yedi,

Olayın bir gün ardından kendimi şehrin kanalizasyon hattında buldum. burda Cengiz ve Abuzer adında abilerle tanıştım, artık burda beraber kova yapıyoruz

• OKUMAYIN ZEKANİYE DÖNÜŞEN SEVGİLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zekani.

• OKUMAYIN A101 REKLAMI

• İşlemeli sıçmalı ortammı kurdunuz kanalizasyonda

• Yazacağım Şeyi Unuttum Bu Nasıl Hikayedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.