Şimdi Ara

Sevgilim olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite birinci sınıfım hiç sevgilim olmadı ama en arabesk dinleyen dertli olan benim çevremdekilere göre hep aşık olmak istiyorum falan diyorum hep düşünüyorum ne zamana kadar gidicez böyle be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende üni 1. sınıfım ama arabesk filan dinleyip boşu boşuna derde sokmam kendimi. Kendini geliştir ve en önemlisi sürekli bir şeyler ile meşgul ol.

Düzenleme:Benimde sevgilim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 29 Aralık 2016; 14:13:37 >
  • Börteçine05 B kullanıcısına yanıt
    Birde iyi tarafından bak, harama bulaşmamış ve İslam'a uygun davranmışsın. Yine de tercih senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Birde iyi tarafından bak, harama bulaşmamış ve İslam'a uygun davranmışsın. Yine de tercih senin.

WTF? Kadını da yaratan Allah değil mi?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İslamı çok doğru yaşadığım söylenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Börteçine05

İslamı çok doğru yaşadığım söylenemez

Nasıl istersen öyle yaşa dostum ama en sonunda herkesin önüne gelecek bir hesap var. Ergenlere fazla kulak asma yeter. Yobazlara da. Oku ve araştır sadece.

• Ben üni 2. Sinifim benimde olmadı en fazla flortlestigim olmuştur o kadar üzülüyor muyum? Bazen tek başıma sinemaya gittiğimde çiftleri görüyorum biraz kıskanıyorum o kadar. Bazen bi çifti görüyorum yolda giderken kiz erkeği azarliyo erkek kedi gibi susmuş bunlara da gülüp geciyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alkol kullanıyorsan barlı marlı ortamlarla giriş yapabilirsin. İçici tayfanın bu konuda eli daha geniştir.

Onun dışında mutlaka hobin olsun. Müzik, spor, foto...
  • leidenfrost L kullanıcısına yanıt
    Bar ortam kızı yaramaz kardeşim bana bulabilirsem onunda sevgilisi olmamış olsun istiyorum

• Sevgili nedir ki kardeşim yapmayın ya bu da dert mi? Bence sevinmelisin yani şükür ki olmadı demelisin. Keşke benim de hiç olmamış olsa, tek bir kişi olsa ve onunla evlenmiş olsam. Yaşadıklarımız bir kere yaşanıyor ve böylesine özel bir olay tamamen biricik ve tek olmalı bence. Sevgilin olmasın hiç, ilk kız arkadaşın eşin olsun ne güzel olmaz mı?
  • sandalyeayağı S kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kardeşim bende zaten o düşüncedeyim ama bu güzel yıllarımı 19 yaşımı sevdiğim bir insanla geçirmem daha hoş olur sanki

O kadar ilginç bir çağdayız ki yani şu an olmasını istemen doğal bi istek ancak o olacak kişi ile evlenmezsen kötü olmaz mı? Yani kime güvenebileceksin ki bu uzun süreci sağ atlatabileceğin? Bilmiyorum ben bu olaya önem veriyorum çünkü geçmişte pişmanlıklarım çok fazla ve insanlara pişman olmamaları adına şeyler söylemek istiyorum, böyle konular görünce de yazıyorum. Bir şeyler olsun diye çabalamana gerek yok en azından, kadere bırak. Bir konu var şu an; "6 yıllık sevgilimle nişan sonrası ayrılma aşamasına nasıl geldim" büyük bir tecrübe bence yani hiçbir şeyin garantisi yok hayatta ne bileyim.

• bilmiyorum hocam ya akışına bırakıyorum zaten herşeyi inşallah aradığım gibi biri çıkar karşıma
  • Üni 2. Sınıfım sevgilim yok

Enazından yaşıyoruz be abicim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Patates mı bu şöyle olsun böyle olsun. Sen bu kafayla üni sonra da bulamazsin

• Takma kafanı ölümcül degil

• Sevgili mi istiyorsun? Evlenecek kisi mi? Bence sen gönül eglendirmek istiyorsun. Etrafa bakiyorsun, herkesin sevgilisi var benki neden yok diyip üzülüyorsun. Ortama ayak uydurmak istiyorsun. Eminim böyle bir sey istiyorsun. Sende siradan insanlardan birisin. Degersiz bir yigina donuseceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Yanlış tespit :)

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:44:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.