Şimdi Ara

Sevgilim zırt bırt hediye almak istiyor ben mahçup oluyorum ne yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumları iyi. Zengin değiller fakat baya iyi durumları. Kendisi zırt bırt hediye alıyordu bana. Bense zırt bırt hediye falan alamıyorum ona, fakat istediği heryere götürüyorum birşey istediğinde falan alıyorum. Hani bende onun için para harcıyorum. Onun zırt bırt hediye alması beni utandırıyor biraz. Kendisiyle konuştum fakat sana hediye almak hoşuma gidiyor istediğim zaman alırım karışma buna falan dedi. Bu huyundan nasıl vazgeçirtebilirim onu ? Veya karşılık olarak ne yapabilirim ?

Not: Sulu sulu cevap yazmayı düşünen arkadaşlar lütfen yazmasın.

• Ne güzel işte. Bana hediye alan bir sevgilim olsaydı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Ne güzel işte. Bana hediye alan bir sevgilim olsaydı keşke

İnşallah bir gün olur. Çok sık zaman aralıklarıyla alması ve benim ona birşey alamamam , güzel olmuyor pek.
  • O gerçekten mutlu oluyorsa sana hediye almaktan bırak alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent®

O gerçekten mutlu oluyorsa sana hediye almaktan bırak alsın

Evet gerçekten mutlu oluyor, hoşuna gidiyor bana birşeyler almak. Fakat mahçup oluyorum ben bu durum karşısında
  • Paran olmadığı için seni bırakıcaksa şimdiden bıraksın.Ama belliki seviyor.Karışma kıza alsın mutlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

Paran olmadığı için seni bırakıcaksa şimdiden bıraksın.Ama belliki seviyor.Karışma kıza alsın mutlu olsun.

Aslında param olmadığı için değil , şimdi anlatırdım falan ama uzun gerek yok yani Ben mahçup oluyorum. Hani ufakta olsa birşeyler yapmak istiyorum , ne gibi şeyler yapılabilir mesela ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

quote:

Paran olmadığı için seni bırakıcaksa şimdiden bıraksın.Ama belliki seviyor.Karışma kıza alsın mutlu olsun.

Aslında param olmadığı için değil , şimdi anlatırdım falan ama uzun gerek yok yani Ben mahçup oluyorum. Hani ufakta olsa birşeyler yapmak istiyorum , ne gibi şeyler yapılabilir mesela ?

Ben bi seferinde kıza 1000 kontor almıştım çok sevinmişti xD
  • quote:

quote:

quote:

Onu alacak bütçem olsa, kalıcı olabilecek ve manevi değeri kat kat daha fazla olan bir hediye alırdım.

• aldığı hediyelerin maddi karşılığı ne şekilde oluyo yani pahalı şeylermi alıyo yoksa öyle uyduruktan şeylermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

aldığı hediyelerin maddi karşılığı ne şekilde oluyo yani pahalı şeylermi alıyo yoksa öyle uyduruktan şeylermi

40- 50 TL'lik belki de daha fazla fiyatı olan hediyeler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onu alacak bütçem olsa, kalıcı olabilecek ve manevi değeri kat kat daha fazla olan bir hediye alırdım.

Bende zaten almanı tavsiye etmem.Yerinde olsam o kızın sevdiği şarkıcının 2 kişilik konser biletini alır süpriz yapardım.

• Benim sevgilim de aynısını yapıyordu tek bir konuşmayla halletmiştim. Demiştim ki eğer böyle sürekli hediye alırssan özel günlerde aldığın zaman farklı olmuyor dedim. Mesela 2gün önce aldığınla bugün 7. ayımızda aldığın hediyenin bir farkı kalmıyor o zaman dedim. Halloldun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende zaten almanı tavsiye etmem.Yerinde olsam o kızın sevdiği şarkıcının 2 kişilik konser biletini alır süpriz yapardım.

Her zaman izin alamadığı için evden çıkabilmek için, biletlerin yanma ihtimali söz konusu olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Benim sevgilim de aynısını yapıyordu tek bir konuşmayla halletmiştim. Demiştim ki eğer böyle sürekli hediye alırssan özel günlerde aldığın zaman farklı olmuyor dedim. Mesela 2gün önce aldığınla bugün 7. ayımızda aldığın hediyenin bir farkı kalmıyor o zaman dedim. Halloldun

Buna benzer birşey demiştim, olsun yine de alırım birşey olmaz demişti. Hatta tekinde kızdım bile biraz para bol geldiyse bana ver ben kumbaramıza atayım demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ÇağLar ] -- 19 Temmuz 2010; 0:41:22 >

•  Sevgilim zırt bırt hediye almak istiyor ben mahçup oluyorum ne yapmalıyım ?

Bu şekilde ufak-tefek ilgi çekici hediyeler sende al.
  • Sevgilimin doğum günnde bir kutu dolusu jelibon vermiştim çok mutlu olmuştu beraber yemiştik sende bu tarz jestler yap arada
  • ne kadar güzel kardeşim hiç olmassa sana bir hediye alacak KIZ Arkadaşın var sen ona sevdiğini söyledin mi dünyalar onun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cxcx31

Sevgilimin doğum günnde bir kutu dolusu jelibon vermiştim çok mutlu olmuştu beraber yemiştik sende bu tarz jestler yap arada

Çok Enteresan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: =ozkan1994=

ne kadar güzel kardeşim hiç olmassa sana bir hediye alacak KIZ Arkadaşın var sen ona sevdiğini söyledin mi dünyalar onun olur

dertlisin biraz galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.