Şimdi Ara

sevgilimden ayrıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gencler kavga ediyorduk belki gözü korkar diye bitiririm bak ilişkiyi dedim ama hiç adım atmadı bitti dedi ve kapattı. Çok kötüyüm ban bir tavsiye verin. 1 yıl 6 ay 1 gün olmuştu ilişkimiz başlayalı :(

Çok seviyorum çook

• demeseydin o vakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

demeseydin o vakit
    hey allahım
  • Aynısını o dese sen nasıl korkardin dimi ama.Hepsi öyle bak benimkide yüzüne bakmam diyor ben diyemem aynısını dediğim an biter biliyorum.
  • sen de ne pısırık bişeysin la. puding gibi vıcık böyle sana erkek denmez
  • Benimki fıstıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

sen de ne pısırık bişeysin la. puding gibi vıcık böyle sana erkek denmez
    şimdi o başka ellerde
  • Gecmis olsun
  • Kardeş kusura bakmada 1 senelik kız arkadaşını ilişkiyi bitirmekle tehtid etmişin resmen ayıp etmişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

Aynısını o dese sen nasıl korkardin dimi ama.Hepsi öyle bak benimkide yüzüne bakmam diyor ben diyemem aynısını dediğim an biter biliyorum.

öyle olacağına bırak kızı bence
  • sevdiklerinizin kiymetini bilin.
  • Tovbeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Tovbeee
    haklısınız arkadaşlar ayıp ettiğimin farkındayım ama ne bileyim. o an cok mantıklı geldi. şimdi çok pişmanım. nasıl barışabilirim ? aradım ablası açtı arama şuan hiç iyi bi zaman değil dedi kapattı telefonu. birkaç mesaj attım whatsapptan ve imessageden ama ne whatsappa giriyor nede okuyor.. çok zor durumdayım bir akıl verin. cevap verirse ne demeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

sen de ne pısırık bişeysin la. puding gibi vıcık böyle sana erkek denmez

Gel pısırığı sana göstereyim bi.Allahımın asosyal ergenleri burda konuşuyor siktiri çektim zaten.Pısırık olduğumu ona selam yazan konuşmaya çalışyan yavşaklar, erkekler çok iyi biliyor takılma sen öyle olaylara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Aynısını o dese sen nasıl korkardin dimi ama.Hepsi öyle bak benimkide yüzüne bakmam diyor ben diyemem aynısını dediğim an biter biliyorum.

Çektim resti kardeşim zaten.Tak etti bir yerden sonra.Tıpış tıpış geldi seviyormuş yani.Aman çokda bi tarafımda hiç bir şeyi takmıyorum artık.
  • yaşlar kaç
  • quote:

acaba neden böyle yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

quote:

Çektim resti kardeşim zaten.Tak etti bir yerden sonra.Tıpış tıpış geldi seviyormuş yani.Aman çokda bi tarafımda hiç bir şeyi takmıyorum artık.

Helal olsun kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

quote:

Helal olsun kardeşim

Alıntıları Göster
    regl zamanına denk gelmişsin bekle düzelir evlendiğin gün lazım olursam ara beni senin yerine işini halledeyim.. Kardeş pardonda bu nasıl soru ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

regl zamanına denk gelmişsin bekle düzelir evlendiğin gün lazım olursam ara beni senin yerine işini halledeyim.. Kardeş pardonda bu nasıl soru ?

Alıntıları Göster
    Bende daha yarım saat önce ayrıldım. Bu sefer büyük yemin etti, bir daha dönmem diye. Hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.