teşekkür ederim bu cevap güzeldi.gerçeklerle yüzleşme zamanım geldi
herşey kısmet alına ne yazıldıysa o...
quote:
Orijinalden alıntı: _-Murat-_
herşey kısmet alına ne yazıldıysa o...
valla haklısınız yahu,zati anne sözü dinlemeyen mutlu olamıyo.diil mi
quote:
Orijinalden alıntı: sisy
valla haklısınız yahu,zati anne sözü dinlemeyen mutlu olamıyo.diil mi
Alıntıları Göster
vay anam vay zor mevzu
peki birşey sorabilir miyim?daha önce hoşlandığım bir çocuk vardı.o zaman çıkmak kısmet olmamıştı(o da hoşlandığı halde)..şimdi bu çocuk asker ve bana bayramda msj attı,normalde msj atan biri değildir.msj genel bir msjdı.sizce halen benden hoşlanıyor olabilir mi?yüzde kaçtır?sizce msjını dikkate alim mi yoksa hiç oralı olmim mi? uykum kaçtı ya iice kafayı yedim..
quote:
peki birşey sorabilir miyim?daha önce hoşlandığım bir çocuk vardı.o zaman çıkmak kısmet olmamıştı(o da hoşlandığı halde)..şimdi bu çocuk asker ve bana bayramda msj attı,normalde msj atan biri değildir.msj genel bir msjdı.sizce halen benden hoşlanıyor olabilir mi?yüzde kaçtır?sizce msjını dikkate alim mi yoksa hiç oralı olmim mi? uykum kaçtı ya iice kafayı yedim..
bence nezaketen bi cevap yazmalıydın derim ne olursa olsun ama unutma zaman en büyük ilaçtır
quote:
Orijinalden alıntı: focusrite
bence nezaketen bi cevap yazmalıydın derim ne olursa olsun ama unutma zaman en büyük ilaçtır
Alıntıları Göster
msnime ekledim bikaç kere konuştuk,ama kendisi dişhekimi old.için nöbete kalıo.e asker de tabi..anlıyamadım bi türlü hoşlanıp hoşlanmadığını:S
quote:
msnime ekledim bikaç kere konuştuk,ama kendisi dişhekimi old.için nöbete kalıo.e asker de tabi..anlıyamadım bi türlü hoşlanıp hoşlanmadığını:S
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Mainfield
Alıntıları Göster
saat 5 oldu uyuyamıyorum bea yaw
quote:
saat 5 oldu uyuyamıyorum bea yaw
Alıntıları Göster
ya uyuma zaten salla
quote:
Orijinalden alıntı: Mainfield
ya uyuma zaten salla
Alıntıları Göster
uyumayıp da noluyorki,bana eziyet,canım sıkıldı otur otur,kafam takıldı diye uyku girmiyo gözüme...
quote:
uyumayıp da noluyorki,bana eziyet,canım sıkıldı otur otur,kafam takıldı diye uyku girmiyo gözüme...