Şimdi Ara

Sevgilimden ayrılmalı mıyım yoldaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.konuyu uzatmayayım.1 buçuk senedir çıkmakta olduğum bir kız var bu arada üniversite sebebiyle başka şehirdeyim.neyse abi kızı çok seviyorum.ama çok kıskanç.tabi bu duruma iten sebepler var annesi ile babasının aralarının kötü olması,eski sevgililerin tutumu gibi.ama gittikçe durum kötü olmaya başladı.yani en küçük bir şeyde tartışıyoruz sonra beni bırak diyo ben seni hep üzücem diyor ağlıyor.yani öyle bir düzeye geldik ki en küçük bir öğrenci topluluğuna yalnız gitmemden tartışır duruma geldik.çok seviyorum abi kızı.bana yaşattığı o kadar güzel anı ve kalıcı okadar şey varki.ayrılsam zor toparlarım kendimi.ama böylede nasıl olacak bilmiyorum.neden yazdığımıda bilmiyorum aslında ya.can sağlıcakla kalın yoldaşlar

• Ayrılır gibi yap. Düzelir.
  • Sorununu biliyorsan anlayış göster bence, pire için yorgan yakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali dia yolunda kullanıcısına yanıt
    Uzak mesafe ilişkisi yaşamış birisi olarak 1 haftada toparladım. 2 yıl çıktım kızla internetten konuşurduk vs sonunda beni terketti. Çok acı çekerim sandım ama asıl mutluluk yalnızlıktaymış. Şimdi tek başıma gider fotoğraflar çeker paylaşırım, uygulama geliştiriyorum aynı zamanda. Tamam kızı seversin ama uzak mesafe kardeşim, siz ne kadar çabalarsanız çabalayın iş bu yere kadar geldiyse bir yerlerden su sızmaya başlamıştır. Bu suyu yama yaparak bir yere kadar götürürsün ama o yaraları kapatırken kendinden götürürsün. Dikkat etmeni tavsiye ederim. Ya uzatma ya da bir şekilde burada yaşaması için çözüm yolları ara yoksa, işin hiç iyi yere varacağını sanmıyorum. Yaşadım biliyorum, kız sebepsiz yere çoğu zaman konuşmak bile istemeyecek. Ben de hiç ayrılmaz derdim ama ayrıldı. Ha çok üzülmedim, unuttum gitti 1 hafta sonra toparladım. Mutluydum ve en önemlisi kendime vakit ayırmaya başlamıştım. Şimdi şu soruyu sor? Cidden ben böyle bir şey istiyor muyum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi aramalı mıyım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.