Şimdi Ara

Sevgilimin zengin olması psikolojimi alt üst etti. Yardıma ihtiyacım var.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Dostum kusura bakma ama senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki...

İnan ki şu an 5 dakikalığına yerimde olsan daha ilk dakikada kendine dönmek istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

bütün ilişkiier sex üzerine kuruludur ayrıca bu konuyu onla konus madem ayrılcan belki olumlu bişe çıkar

bide arkadaslar demiş boy mu işlev mi diye işlev tabiki ama sevişmede iş bitiyor haberinz ola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * My.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Bu konuda yorum yapacak olan en son kişiyim. Hatta sen benim sorumu cevapla. Cinsel hayatınız varmış kızla. Boy mu? İşlev mi?

Kesinlikle işlev. Açık konuşayım, öyle ahım şahım bir büyüklükte değil benimkisi ama sen gel bir de ona sor bunu.

Dediğin doğru ama boy da sana çok şey kazandırır. Özellikle neyse ban yemeğe gerek yok.

Haklısın ama sadece penis ile de sevişilmiyor bunu da hatırla.

Dostum ne diyon sen Allahini seviyorsan? Saka mi bu topic?

Gayet ciddiyim.

Buraya geleceğini nereden bilebilirdim ki?

• Dostum hatun madem o kadar zengin ve olayinin %75'i sex diyorsun boşver gitsin ye parasini. Fantazilerini gerçekleştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Dostum hatun madem o kadar zengin ve olayinin %75'i sex diyorsun boşver gitsin ye parasini. Fantazilerini gerçekleştir

Threesome haricinde yapılabilecek herşeyi yaptım. İçimde hiçbirşey kalmadı. O izleyip de "Şu villaya bak, içindeki hatuna bak. Yaptıklarına bak." dediğimiz herşeyi yaptım. Bellki bir noktadan sonra cinsellik de sıradanlaşıyor. Örneğin ben sevgilime sarılıp uyumayı kimle olursa olsa cinselliğe değişmem. Sex her zaman olur fakat para ve sevgi için aynı şeyi söyleyemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

ama birde bardağın diğer tarafına bak, seni gerçekten seven birisi var

Yalnız şöyle birşey var; kızın sevgisinin %75'i sex %25'i gerçek sevgi.

SENİ SEX KÖLESİ YAPMIŞ kaç kurtul derim panpa.

Belki günün birinde onun evinde sıcak bir banyo küvetinde sol yanın ağrıyarak uyanırsın ve kızın parasının nerden geldiğini anlarsın.

• başına piyango konmuş sen ayrılcam diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Sinif arkadasim aklima geldi. Dur tahmin edeyim kiz kilolu ve sende pompaladigin icin kiza asik oldun baslarda.

Ayni sinif arkadasim,kizin suratina bakilcak gibi degil elinden hic bi is gelmez. Gel gelelim arkadasim hala sevgili nedeni ise arkadas yakisikli kiz bunu birakmiyor. Pahali hediyeler aliyor,harclik veriyor herseyini karsiliyor. Tek istedigi ise kizin o yakisikliyi kaybetmemek o da biliyo ondan baskasi suratina bakmayacak. Bizim arkadas ise duzenli cinsel iliskim var parasi var diye kizla hala sevgili. Senin de ayni durumdur. Hic gurur yapma,cak gec hocam

Benim kız aksine çok güzel. Ayrıca başta da söyledim, kesinlikle para veya cinsellik için onunla birlikte değilim. Ama bu sorunlarla başa çıkamıyorum bir türlü...

Guzel,5 yas buyuk,zengin ve sana bakiyor? Birader ayip yaptigin hayal dunyani bize yansitma

Sizin gibiler niye hiçbişeye inanmıyo lan. Dünde bi konuya yazdım kendimden 5 yaş büyük kızlarla takıldığımı çıktı biri hayal dünyasında yaşama diyo. Lan olum nerden biliyosun benim nasıl biri olduğumuda hakkımda atıp tutabiliyosun. Herkesi kendiniz gibi asosyal sanmayın. Dışarıda bi dünya var ve siz o dünyada yaşanılan hiçbişeye inanmak istemiyosunuz. Kıskanıyosunuz çünkü sosyal insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

Belki günün birinde onun evinde sıcak bir banyo küvetinde sol yanın ağrıyarak uyanırsın ve kızın parasının nerden geldiğini anlarsın.

Anlatmak istediğini tam olarak anlamadım ama böbrek.avi olayını diyorsan yanılıyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

Anlatmak istediğini tam olarak anlamadım ama böbrek.avi olayını diyorsan yanılıyorsun.

böbrek avi.
    Dalgasına yaptım zaten hocam bu günlerde sürekli ciddi olmayan mesajlar atıyorum kendimi durdurmalıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Yaşın 20-25 arasındaysa devam et ilişkiye.Değilse ayrıl.
    Eğer dediğin gibi %75 cinsellik ise elbet senden daha iyi birini bulunca kıçına tekmeyi basacak.
    O zaman daha çok onurun kırılır.Son olarak mutluluk != para.

Dediğini tam olarak anlamadım ama yine de cevap vereyim. Cinsellik konusunda tabiri caizse tapıyor bana, yani onun için benden iyisi yok o konuda. Eğer sevgi,davranış vb. şeyleri kastediyorsan o konuda da seviyor beni ama dediğim gibi cisellik biraz daha ağır basıyor onun için.

Kadının sana yatakta memnunum demesi birşeyi değiştirmiyor.Kadının arkadaşlarına ne dediği önemli.
    Çünkü hatun milletinin %80 "süperdin,şuana kadar en iyisiydi" deme huyu vardır.
    "Mutluluk para değildir." demek istemiştim.25 yaşının üstündeysen de vakit kaybetme ayrıl.
    Daha düzgün ilişkiler yaşa.

• Ben de maddi durumu benden çok daha rahat olan biriyle beraber olmuştum, üstelik seninki gibi bana öyle aşık falan da olmamıştı. Rahat, şımarık bir kızdı, öyle bir şekilde birlikte olmaya başladık. Maddi açıdan zaman zaman kendimi çok kötü hissediyordum, çünkü sürekli lüks yerlerde vakit geçirmekten hoşlanıyordu. Sonra para yetiştiremeyeceğimi anlayınca daha en başlarda söyledim, o zaman anlayışla karşıladı. İlişkinin bitmesine yakın, kavganın bol olduğu dönemlerde benle bir bankta bile oturmazsın ben istesem dediğimde evet demişti. İlişkide olunca insan bağlanıyor, az da olsa böyle cümleler canını yakıyor, ama her şeye rağmen o gün karakter olarak net bir şekilde notumu vermiştim.

Kısaca söyleyeceğim şudur. Kimse zengin diye imrenme. Onların hayatına imrenirsen(bütün zenginler değil, gayet kendi halinde efendi ve görgülü şekilde yaşayanlar da var) gün gelir, gerçek değeri olan ve gerçek keyif veren şeyler artık bir şey ifade etmez senin için. Sıradan, maddiyatçı, boş beleş biri haline gelirsin.

Kendi yaşamının kıymetini bilmek için ne gerekiyorsa çabala, pişman olmadan...

• Sen kızın meziyetsizliğinden veya uyuşmamaktan değil de para meselesinden muzdaripsin..İkisi ayrı şeyler aslında,kızı çok sevsen tam aradığın kız olduğunu düşünsen bile bu para konusu seni çıkmaza sokacaktı..Bence bu ikisini biraz birbirinden ayırarak düşün konuyu..
  • benden sana dost tavsiyesi sevmiyorsan eğer ayrıl derim inan bana sex gelip geçici heves insan bi zamandan sonra doyuyor... hele zenginse ne zaman götüme tekmeyi basar diye yıllar boyu düşünürsün ezik kalırsın benim gibi
  • quote:

Normalde bu tarz konulara güler geçerdim. Hiç aklıma gelmezdi birgün böyle bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Belki de bu sefer çok derinden etkiledi beni...

Sorunuma gelirsek... 5-6 ay önce bir kızla tanıştım. İlk görüşte sırılsıklam aşık oldu bana. İlk başlarda biraz tuhaf oldum. Çünkü benden 5 yaş büyüktü. Bu fark beni biraz tedirgin ediyordu, ta ki diğer farklarımızın farkına varana kadar... Kız çok zengin, oturduğu ev 3-4 trilyon. Yazlıklar,binalar,daireler say say bitmiyor. Baştan söyleyeyim, parası için onunla birlikte değildim. İlk başlarda herşey çok güzeldi, herşeyi yaptık birlikte. Aradan biraz zaman geçince sorgulamaya başladım herşeyi. Gün bitiminden sonra onun saray gibi evinden çıkıp bizim eve döndüğümde sanki ahıra giriyormuşum gibi gelmeye başladı. Kız çalışmıyor, 7/24 geziyor. Nasıl olsa babası yolluyor parayı, her istediğini yapıyor. Bu durum zamanla canımı sıkmaya başladı. Hiçbirşey yapmıyor, hiçbir yeteneği yok ama gel gör ki nasıl yaşıyor... Bu yazıyı başka birisi açsa "Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol." vb. şeyler derdim ama kendime diyemiyorum şu an. Son 1 haftadır ot gibi yaşıyorum, yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum. Dondurup 10 yıl sonra çözsünler istiyorum beni. Kızla ayrılıcam gibi görünüyor 1 haftaya kadar. Olay kız konusundan çıktı para konusuna döndü.
    Onun zenginliği benim psikolokimi alt üst etti. Neden ben sahip değilim de o sahip demeye başladım. Neden o saray gibi evde oturuyor da biz ufacık evlere sığmaya çalışıyoruz. Neden benim daha parfüm bile alacak kadar param yokken onun gömleğime sıktığı parfümün kokusu nerdeyse 1 ay etkisini kaybetmiyor?!. Bunaldım artık, bir mucize olsun istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu sorundan. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Suan kpss calisiyorum isim gucum olmadigi icin kizlara bakamiyorum bile buna cok uzuluyorum ama yapacak bisi yokk :(

• Ben olsam basardım tekmeyi dönerdim eski yaşantıma

• iyi ya her seferinde 60 lirayı basmaktan kurtuldun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

başına piyango konmuş sen ayrılcam diyorsun.

ben manuel şanzımanla devam
  • Şükret kardes senin durumunda olmk isteyenlerde var onu gectm sagligi olmayan milyonlarca hasta var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.