Şimdi Ara

Sevgilimin zengin olması psikolojimi alt üst etti. Yardıma ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde bu tarz konulara güler geçerdim. Hiç aklıma gelmezdi birgün böyle bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Belki de bu sefer çok derinden etkiledi beni...

Sorunuma gelirsek... 5-6 ay önce bir kızla tanıştım. İlk görüşte sırılsıklam aşık oldu bana. İlk başlarda biraz tuhaf oldum. Çünkü benden 5 yaş büyüktü. Bu fark beni biraz tedirgin ediyordu, ta ki diğer farklarımızın farkına varana kadar... Kız çok zengin, oturduğu ev 3-4 trilyon. Yazlıklar,binalar,daireler say say bitmiyor. Baştan söyleyeyim, parası için onunla birlikte değildim. İlk başlarda herşey çok güzeldi, herşeyi yaptık birlikte. Aradan biraz zaman geçince sorgulamaya başladım herşeyi. Gün bitiminden sonra onun saray gibi evinden çıkıp bizim eve döndüğümde sanki ahıra giriyormuşum gibi gelmeye başladı. Kız çalışmıyor, 7/24 geziyor. Nasıl olsa babası yolluyor parayı, her istediğini yapıyor. Bu durum zamanla canımı sıkmaya başladı. Hiçbirşey yapmıyor, hiçbir yeteneği yok ama gel gör ki nasıl yaşıyor... Bu yazıyı başka birisi açsa "Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol." vb. şeyler derdim ama kendime diyemiyorum şu an. Son 1 haftadır ot gibi yaşıyorum, yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum. Dondurup 10 yıl sonra çözsünler istiyorum beni. Kızla ayrılıcam gibi görünüyor 1 haftaya kadar. Olay kız konusundan çıktı para konusuna döndü.
    Onun zenginliği benim psikolokimi alt üst etti. Neden ben sahip değilim de o sahip demeye başladım. Neden o saray gibi evde oturuyor da biz ufacık evlere sığmaya çalışıyoruz. Neden benim daha parfüm bile alacak kadar param yokken onun gömleğime sıktığı parfümün kokusu nerdeyse 1 ay etkisini kaybetmiyor?!. Bunaldım artık, bir mucize olsun istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu sorundan. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Edit: Kızdan ayrıldım. Gelişmeleri en kısa sürede yazıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_lollol_cCc -- 4 Temmuz 2012; 19:22:04 >

• aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

ama birde bardağın diğer tarafına bak, seni gerçekten seven birisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

Yalnız şöyle birşey var; kızın sevgisinin %75'i sex %25'i gerçek sevgi.
  • Ben birlikte olmak istediğim insanın ''zeki'' olmasını isterim bunu tırnak içinde yazıyorum, çünkü zeka veya zeki olmak çok geniş bir kavram; ancak ''salaklıklara'' tahammül etmekte zorlanıyorum. Bir iş yapmasa bile, yapmasına gerek olmasa bile evlilik kadar ciddi bir düşünceniz yoksa eğer, konuşmasını, uslubunu, düşünce şeklini ve hareketlerini bu ''zeka'' çerçevesinde inceleyerek ilişkinize yön verebilirsiniz.
  • Bugün var yarın yok. Takma.
  • Yaşın 20-25 arasındaysa devam et ilişkiye.Değilse ayrıl.
    Eğer dediğin gibi %75 cinsellik ise elbet senden daha iyi birini bulunca kıçına tekmeyi basacak.
    O zaman daha çok onurun kırılır.Son olarak mutluluk != para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

hocam madem öyle bir durum var, zaten hemen hemen herkezin vereceği cevap belli,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın zengin olması haricinde başka bir meziyeti yok, bu daha korkunç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Ben birlikte olmak istediğim insanın ''zeki'' olmasını isterim bunu tırnak içinde yazıyorum, çünkü zeka veya zeki olmak çok geniş bir kavram; ancak ''salaklıklara'' tahammül etmekte zorlanıyorum. Bir iş yapmasa bile, yapmasına gerek olmasa bile evlilik kadar ciddi bir düşünceniz yoksa eğer, konuşmasını, uslubunu, düşünce şeklini ve hareketlerini bu ''zeka'' çerçevesinde inceleyerek ilişkinize yön verebilirsiniz.

Ben de senin gibi düşünüyordum ama bir hata oldu bu kızla birlikte oldum. Normalde bırak ilişkiyi oturup sohbet bile etmem türk kızlarının %90'ı ile. Kafa yapımız,düşünce şekilimiz vb. birsürü şey uyuşmuyor o %90 ile. Evleniceğim kızı mutlaka bulurum bir gün ama bu para konusu canımı çok acıttı. Bazen sanki beni kullanıyormuş gibime geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Yaşın 20-25 arasındaysa devam et ilişkiye.Değilse ayrıl.
    Eğer dediğin gibi %75 cinsellik ise elbet senden daha iyi birini bulunca kıçına tekmeyi basacak.
    O zaman daha çok onurun kırılır.Son olarak mutluluk != para.

Dediğini tam olarak anlamadım ama yine de cevap vereyim. Cinsellik konusunda tabiri caizse tapıyor bana, yani onun için benden iyisi yok o konuda. Eğer sevgi,davranış vb. şeyleri kastediyorsan o konuda da seviyor beni ama dediğim gibi cisellik biraz daha ağır basıyor onun için.
  • Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol.
  • Beni şu durumda %75 ilgilendiriyor Boş ver git tadını çıkar bence. Boşuna sıkıntı yapma kendine.
  • Sinif arkadasim aklima geldi. Dur tahmin edeyim kiz kilolu ve sende pompaladigin icin kiza asik oldun baslarda.

Ayni sinif arkadasim,kizin suratina bakilcak gibi degil elinden hic bi is gelmez. Gel gelelim arkadasim hala sevgili nedeni ise arkadas yakisikli kiz bunu birakmiyor. Pahali hediyeler aliyor,harclik veriyor herseyini karsiliyor. Tek istedigi ise kizin o yakisikliyi kaybetmemek o da biliyo ondan baskasi suratina bakmayacak. Bizim arkadas ise duzenli cinsel iliskim var parasi var diye kizla hala sevgili. Senin de ayni durumdur. Hic gurur yapma,cak gec hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilini seviyorsan ve onunla mutluysan parayı takmana gerek yok bence, zaten o da halinden memnun gibi.
  • bunun etkisinden çıkman zor kızdan ayrılsan bile aradaki farkı gördün senin hiçbir zaman sahip olamayacağın şeyleri kafana sürekli takacaksındır bir zaman sonra alışırsın gene takarsın ama artık umursamaz bir şekilde hafif bir gülümsemeyle alaycı bir tavırla düşünürsün artık..
  • Üzülme arkadaşım.
    Kız bunu senin yüzüne vurmadığı ya da sorun etmediği sürece sen niye ediyorsun.
    Sen tanışırken benim evlerim arabalarım var mı dedin? Hayır.
    Hiçbirşey de değişmedi.

Kimseye ne olacağı belli olmaz bu hayatta. Seviyorsan saçma düşünceleri bırak ve devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Sinif arkadasim aklima geldi. Dur tahmin edeyim kiz kilolu ve sende pompaladigin icin kiza asik oldun baslarda.

Ayni sinif arkadasim,kizin suratina bakilcak gibi degil elinden hic bi is gelmez. Gel gelelim arkadasim hala sevgili nedeni ise arkadas yakisikli kiz bunu birakmiyor. Pahali hediyeler aliyor,harclik veriyor herseyini karsiliyor. Tek istedigi ise kizin o yakisikliyi kaybetmemek o da biliyo ondan baskasi suratina bakmayacak. Bizim arkadas ise duzenli cinsel iliskim var parasi var diye kizla hala sevgili. Senin de ayni durumdur. Hic gurur yapma,cak gec hocam

Benim kız aksine çok güzel. Ayrıca başta da söyledim, kesinlikle para veya cinsellik için onunla birlikte değilim. Ama bu sorunlarla başa çıkamıyorum bir türlü...
  • quote:

quote:

Ozaman boşver gitsin , Pompaya devamet sen sıkıldıgın yerdede basarsın tekmeyı.
    Not:Kıza aşık falan olayım deme.
  • quote:

quote:

Sinif arkadasim aklima geldi. Dur tahmin edeyim kiz kilolu ve sende pompaladigin icin kiza asik oldun baslarda.

Benim kız aksine çok güzel. Ayrıca başta da söyledim, kesinlikle para veya cinsellik için onunla birlikte değilim. Ama bu sorunlarla başa çıkamıyorum bir türlü...

Guzel,5 yas buyuk,zengin ve sana bakiyor? Birader ayip yaptigin hayal dunyani bize yansitma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Guzel,5 yas buyuk,zengin ve sana bakiyor? Birader ayip yaptigin hayal dunyani bize yansitma

İster inan ister inanma, kimseyi zorlamıyorum sonuçta.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.