Şimdi Ara

Sevgilimin zengin olması psikolojimi alt üst etti. Yardıma ihtiyacım var.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tadını çıkar. takma böyle şeyleri kafana. kız rahatsız olmuyor, sen mi olacaksın. madem babası zengin, hazır kızla birlikteyken kendine güzel bir iş ayarlat.
  • güzel kardeşim sana şunu söyleyim,,

bir süre davranışlarını değiştir,,bir süre kendi isteğine göre her seyi belirle,,yani dısarı senin istediğin saatte,,ilişkiye senin istediğin zamanda senin istediğin ne varsa sana uygun olan zamanda olamsını iste..tabi bunu kısa zamanda değil ama uzun zamana yayarak yapıcaksın,,eğerki davranışlarda varsa değişiklik o zaman bas tekmeyi:) işlev mişlev salla bunları sonuçta hep aynı hep aynı bir yerden sonra sıkılır bırakır,,bu onun içinde geçerli senin içinde geçerli..daha aysın 20:)) bence bunu ona hissettir daha benim çok zamanım var önümde ona göre dedirt ona:))
  • kalem çevirmeyi öğrettinmi ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

kalem çevirmeyi öğrettinmi ona

Öğretmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

güzel kardeşim sana şunu söyleyim,,

bir süre davranışlarını değiştir,,bir süre kendi isteğine göre her seyi belirle,,yani dısarı senin istediğin saatte,,ilişkiye senin istediğin zamanda senin istediğin ne varsa sana uygun olan zamanda olamsını iste..tabi bunu kısa zamanda değil ama uzun zamana yayarak yapıcaksın,,eğerki davranışlarda varsa değişiklik o zaman bas tekmeyi:) işlev mişlev salla bunları sonuçta hep aynı hep aynı bir yerden sonra sıkılır bırakır,,bu onun içinde geçerli senin içinde geçerli..daha aysın 20:)) bence bunu ona hissettir daha benim çok zamanım var önümde ona göre dedirt ona:))

Peki ya maddi sorun?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

Peki ya maddi sorun?..

maddi işine girersek sana sunu söyleyim bu kızın amacı zaten bana sorarsan evlilik falan değil,,zaten onu hiç aklınadn geçirdiğinide düşünmüyorum,,düşünse daha otoriterli daha olgun ve daha mantıklı hareket eder,,yarın öbürgün babası taklaya gelse nolucak kız kalıcak ortada daha bi cacıktan hbaeri yok:)) onun için beraber bazı seyleri öğrenin öğretin birbirinize:)) daha iyi daha yakınlasırsınız en azından fikrinide ona göre yeniden biçimlendirirsin,,

kolay gelsin;))

• Ulan bana niye boyleleri denk gelmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napak bılader kız zengınse ? veya sen yakışıklıysan ? veya senın kız arkadaşların oluyorsa ?

herkez 1 sey ıcın ısyan edecekse bızde edek nıye kız arkadaşımız olmuyor nıye yakısıklı degılız yada neden saglıklı degılız,

öğlen bır arkadaş gene konu açmış ıste bılmem nereden kız arkadaşım gelecek napacam dıye, arkadaş aids hastasıymıs ( dogru yanlıs ) onun yerınde olmak ıstermısınız ? yada o arkadaşa sor bakalım fakır ama saglıklı olarak senın yerınde olmak ıstemezmı ?

yanı anlamıyorum bılader tek fakır yada tek zengın onlarmı bızlermıyız ? bır yurtdısında durum böyle degıl, basını sokacak 1 evın dolabında 1 yemegın bırde ıyı kotu bır araban varsa daha ne, ılle ferrarı mı olması lazım ? ılle saray mı olması lazım ?

yok bılader yok, ınsan elındekının degerını kaybedınce anlıyor, sen yarın bırgun bır kaza yapsan elını ayanı kaybetsen allah korusun ıyıce kafayı yersın sanırım.
    1 ınsan ısyan etmeye neden oluyorsa neden halla hayattayım dıye ısyan bıle edebılır,

ıstedıgınız kadar ısyan edın genede ertesı gun kapınızda 1 kutu ıcerısınde o ıstegınızı yollucak kımse yok,

benım felsefem : Bu dunyada eksi ile basladım ne zengındım ne yakısıklı ne de sosyal, ne şanlıydım ne yeteneklı fakat halla ımanlı ve şereflıce ölup dıger dunyada eksılerı artı olarak noktalandırabılırım,

bunu bıtırmenın bır yolu var fakat o yolun sonunda sıcaklık bır haylı yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 25 Mayıs 2012; 22:17:19 >

• quote:

quote:

quote:

Peki ya maddi sorun?..

maddi işine girersek sana sunu söyleyim bu kızın amacı zaten bana sorarsan evlilik falan değil,,zaten onu hiç aklınadn geçirdiğinide düşünmüyorum,,düşünse daha otoriterli daha olgun ve daha mantıklı hareket eder,,yarın öbürgün babası taklaya gelse nolucak kız kalıcak ortada daha bi cacıktan hbaeri yok:)) onun için beraber bazı seyleri öğrenin öğretin birbirinize:)) daha iyi daha yakınlasırsınız en azından fikrinide ona göre yeniden biçimlendirirsin,,

kolay gelsin;))

İlgilendiğin için teşekkür ederim.

• kardeş dünya eski dünya değil kendini herşeye hazır tut insanlar eski insanlar değil kızlar eski kızlar değil seninkisi gibi bir durumda heran herşey olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Bu konuda yorum yapacak olan en son kişiyim. Hatta sen benim sorumu cevapla. Cinsel hayatınız varmış kızla. Boy mu? İşlev mi?

Kesinlikle işlev. Açık konuşayım, öyle ahım şahım bir büyüklükte değil benimkisi ama sen gel bir de ona sor bunu.

Dediğin doğru ama boy da sana çok şey kazandırır. Özellikle neyse ban yemeğe gerek yok.

• dostum ciddi konuya ciddi cevap veriyorum. Verdiğim filmi izle. Sorularına cevaplar burda...

A millionaries First Love.2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: * My.

quote:

quote:

Bu konuda yorum yapacak olan en son kişiyim. Hatta sen benim sorumu cevapla. Cinsel hayatınız varmış kızla. Boy mu? İşlev mi?

Kesinlikle işlev. Açık konuşayım, öyle ahım şahım bir büyüklükte değil benimkisi ama sen gel bir de ona sor bunu.

Dediğin doğru ama boy da sana çok şey kazandırır. Özellikle neyse ban yemeğe gerek yok.

Haklısın ama sadece penis ile de sevişilmiyor bunu da hatırla.

• Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

dostum ciddi konuya ciddi cevap veriyorum. Verdiğim filmi izle. Sorularına cevaplar burda...

A millionaries First Love.2006

Tavsiyen için teşekkür ederim. İzlemeye başlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ne diyon sen Allahini seviyorsan? Saka mi bu topic?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aslında karşı tarafın zengin veya fakir olmasını değerlendirmek hoş bişey değil ama işte biz erkekler gururluyuz ya

ama birde bardağın diğer tarafına bak, seni gerçekten seven birisi var

Yalnız şöyle birşey var; kızın sevgisinin %75'i sex %25'i gerçek sevgi.

%75 e odaklan hocam o zaman

Ciddi konusursam. Bence sorgulaman dogru ama senin sorgulaman yanlis. Adapte olmaman gururunu gosterir aynen devam diyecegim de kendini asagilik kompleksine kaptirmissin. Hic gerek yok sevilmenin kiymetini bil. Sevilmenin nasil bir sey oldugunu bilmeyen ben gibiler de var.

• Dostum kusura bakma ama senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ne diyon sen Allahini seviyorsan? Saka mi bu topic?

Gayet ciddiyim.

• bütün ilişkiier sex üzerine kuruludur ayrıca bu konuyu onla konus madem ayrılcan belki olumlu bişe çıkar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.