Şimdi Ara

Sevgilimin zengin olması psikolojimi alt üst etti. Yardıma ihtiyacım var.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shotufuk

Yaşın 20-25 arasındaysa devam et ilişkiye.Değilse ayrıl.
    Eğer dediğin gibi %75 cinsellik ise elbet senden daha iyi birini bulunca kıçına tekmeyi basacak.
    O zaman daha çok onurun kırılır.Son olarak mutluluk != para.

Adam yazılımcı.
  • Boşuna dememişler "davul bile dengi dengine" diye.
  • Moneytalks. Ayril gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc kahrolsun kapitalizm cCc hocam kapitalizmin doğal kanunu zengin ve fakirlerin olması sen bu yaşında yenimi öğrendin sistemin tamamiyle adaletsizlik üzerine olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Ben birlikte olmak istediğim insanın ''zeki'' olmasını isterim bunu tırnak içinde yazıyorum, çünkü zeka veya zeki olmak çok geniş bir kavram; ancak ''salaklıklara'' tahammül etmekte zorlanıyorum. Bir iş yapmasa bile, yapmasına gerek olmasa bile evlilik kadar ciddi bir düşünceniz yoksa eğer, konuşmasını, uslubunu, düşünce şeklini ve hareketlerini bu ''zeka'' çerçevesinde inceleyerek ilişkinize yön verebilirsiniz.

Ben de senin gibi düşünüyordum ama bir hata oldu bu kızla birlikte oldum. Normalde bırak ilişkiyi oturup sohbet bile etmem türk kızlarının %90'ı ile. Kafa yapımız,düşünce şekilimiz vb. birsürü şey uyuşmuyor o %90 ile. Evleniceğim kızı mutlaka bulurum bir gün ama bu para konusu canımı çok acıttı. Bazen sanki beni kullanıyormuş gibime geliyor...

zamanında bende böyle bir KIZ arkadaşa sahip idim başta tabi klasik türk erkegi modu günümü gün ediyordum sonraları kendimi erkek fahişe gibi hissetmeye başladım bariz kullanıldığını hissediyorsun dediğim gibi herşey başta süper ama öyle kalmıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 26 Mayıs 2012; 2:43:50 >

• Benim soruyu cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu arada, kızdan ayrıl. Duygusal bir boşluğa düşeceksin bir kaç ay.Çok üzüleceksin vs. Ancak doğrusu bu. Çünkü, arada sınıf farkı var. O kız baba parasına,lükse,yatmaya ve cinsel arzularını tatmin etmeye alışmış bir kere! İflah olmaz. "iş g.tü" diye bir şey var ya İşte, bu dediğim şey o kızda yok. Sen, yaşadığın şeyin aşk olmadığını,bir nevi kızın metresi olduğunu unutma Kurtul bu durumdan. Bir köşeye bıraktığın gururunu geri al... Telefon hattını değiştir, sosyal paylaşım ağlarındaki hesaplarını kapat vs. vs. İnşallah karşına helal süt emmiş dedikleri türde bir kız çıkar. Senin ve bizlerin denginde.

• nick mesaj uyumu

koolsutoriyburo
  • Aynı durum benim de başıma gelmişti :) Zamanla hepsi gelir geçer rahat ol..
  • Sakın o kızı kaybetme, 10 yıl sonra çok ağlarsın.
  • ya bu neyin kafası sen öz değerlerine eğer müslümansan dini değrlerine sahip çıkmazsan işte sonu böyle hüsran olur. Bir ilşkide cinsellik evlenmeden neden yasak olduğunu en güzel bu durmlar anlatır. Zannediliyorki ALLAH bizim zevklerden mahrum olmamızı istiyor aslında bilinseki her haramın arkasında bir pişmanlık bir ah var bunlar yapılmaz. Sonrada helal süt emmiş kzı arayışı ya sen karşındakini en saf temiz haliyle istiyosunda sen ne yaptın bu konuda diye sormazlrmı. Şu ayeti koyarak sana en güzel cevabı veirilir aslında.

Zina eden erkek, ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenebilir Zina eden kadınla da ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir erkek evlenebilir Bu tür evlilikler mü'minlere yasaklanmıştır
    (Nur/3)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

ya bu neyin kafası sen öz değerlerine eğer müslümansan dini değrlerine sahip çıkmazsan işte sonu böyle hüsran olur. Bir ilşkide cinsellik evlenmeden neden yasak olduğunu en güzel bu durmlar anlatır. Zannediliyorki ALLAH bizim zevklerden mahrum olmamızı istiyor aslında bilinseki her haramın arkasında bir pişmanlık bir ah var bunlar yapılmaz. Sonrada helal süt emmiş kzı arayışı ya sen karşındakini en saf temiz haliyle istiyosunda sen ne yaptın bu konuda diye sormazlrmı. Şu ayeti koyarak sana en güzel cevabı veirilir aslında.

Zina eden erkek, ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenebilir Zina eden kadınla da ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir erkek evlenebilir Bu tür evlilikler mü'minlere yasaklanmıştır
    (Nur/3)

kuranda aynen şu kelimelerde yazar '' zina eden kadın veya erkek farketmeksizin 2 side fahişedir ..'' sizde anlayın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Beni şu durumda %75 ilgilendiriyor Boş ver git tadını çıkar bence. Boşuna sıkıntı yapma kendine.

Her konuda aklımdan geçeni yazıyosun hocam ya

Forumda o %75'in %1'ini bulamayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenŞizofrenDeğiliz. -- 26 Mayıs 2012; 8:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.

quote:

Beni şu durumda %75 ilgilendiriyor Boş ver git tadını çıkar bence. Boşuna sıkıntı yapma kendine.

Ruh ikizim misin oğlum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.

quote:

Ruh ikizim misin oğlum

Oğlum bak giiiiit

• cool
  • Sen geçen aylarda çocuğum oldu diye konu açmamış mıydın?
  • oha adam sex yapıyor hemde %75
  • quote:

ya bu neyin kafası sen öz değerlerine eğer müslümansan dini değrlerine sahip çıkmazsan işte sonu böyle hüsran olur. Bir ilşkide cinsellik evlenmeden neden yasak olduğunu en güzel bu durmlar anlatır. Zannediliyorki ALLAH bizim zevklerden mahrum olmamızı istiyor aslında bilinseki her haramın arkasında bir pişmanlık bir ah var bunlar yapılmaz. Sonrada helal süt emmiş kzı arayışı ya sen karşındakini en saf temiz haliyle istiyosunda sen ne yaptın bu konuda diye sormazlrmı. Şu ayeti koyarak sana en güzel cevabı veirilir aslında.

(Nur/3)

+999999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

(Nur/3)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalican -- 26 Mayıs 2012; 11:51:59 >

• sevgilimin zenci olması diye okudum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.