Şimdi Ara

Sevgilimin zengin olması psikolojimi alt üst etti. Yardıma ihtiyacım var.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
12.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Normalde bu tarz konulara güler geçerdim. Hiç aklıma gelmezdi birgün böyle bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Belki de bu sefer çok derinden etkiledi beni...

Sorunuma gelirsek... 5-6 ay önce bir kızla tanıştım. İlk görüşte sırılsıklam aşık oldu bana. İlk başlarda biraz tuhaf oldum. Çünkü benden 5 yaş büyüktü. Bu fark beni biraz tedirgin ediyordu, ta ki diğer farklarımızın farkına varana kadar... Kız çok zengin, oturduğu ev 3-4 trilyon. Yazlıklar,binalar,daireler say say bitmiyor. Baştan söyleyeyim, parası için onunla birlikte değildim. İlk başlarda herşey çok güzeldi, herşeyi yaptık birlikte. Aradan biraz zaman geçince sorgulamaya başladım herşeyi. Gün bitiminden sonra onun saray gibi evinden çıkıp bizim eve döndüğümde sanki ahıra giriyormuşum gibi gelmeye başladı. Kız çalışmıyor, 7/24 geziyor. Nasıl olsa babası yolluyor parayı, her istediğini yapıyor. Bu durum zamanla canımı sıkmaya başladı. Hiçbirşey yapmıyor, hiçbir yeteneği yok ama gel gör ki nasıl yaşıyor... Bu yazıyı başka birisi açsa "Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol." vb. şeyler derdim ama kendime diyemiyorum şu an. Son 1 haftadır ot gibi yaşıyorum, yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum. Dondurup 10 yıl sonra çözsünler istiyorum beni. Kızla ayrılıcam gibi görünüyor 1 haftaya kadar. Olay kız konusundan çıktı para konusuna döndü.
    Onun zenginliği benim psikolokimi alt üst etti. Neden ben sahip değilim de o sahip demeye başladım. Neden o saray gibi evde oturuyor da biz ufacık evlere sığmaya çalışıyoruz. Neden benim daha parfüm bile alacak kadar param yokken onun gömleğime sıktığı parfümün kokusu nerdeyse 1 ay etkisini kaybetmiyor?!. Bunaldım artık, bir mucize olsun istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu sorundan. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hacı numarasını bana PM atsana. Bir de ben konuşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 26 Mayıs 2012; 12:52:29 >

• Yüzde 75 sex yapıyor adam vay be
  • quote:

Neden ben sahip değilim de o sahip demeye başladım. Neden o saray gibi evde oturuyor da biz ufacık evlere sığmaya çalışıyoruz. Neden benim daha parfüm bile alacak kadar param yokken onun gömleğime sıktığı parfümün kokusu nerdeyse 1 ay etkisini kaybetmiyor?!. Bunaldım artık, bir mucize olsun istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu sorundan. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Neden beni seçtin dede neden ben

Çünkü sen tam bir

• hocam %75 sex %25 sevgi ise emin ol tekmeyi yiceksin çok yakın zamanda.en iyisi ayrılman o kızdan.
  • kız seni arabaların evlerin yatların katların var diye sevmiyor bunu unutma, bu durumda sevgisini samimi buluyorum açıkcası. eğer kızın zenginliğinden rahatsız oluyorsan sen kızın yüreğine bakmıyorsun hocam. psikolojini anlayabiliyorum aynı şey benimde başıma geldi daha önce. ama parası var diyede kendini ezdirme, hesabı ödemeye kalkışırsa falan sen öde yani, arada oda ödese fena olmaz tabi. neyse dediğim gibi kendini ezdirmezsen hiç birşey olmaz. ve son olarak, aşkın eninde sonunda varacağı yer sekstir. o yüzden seks konusuna fazla takılma. duygusal olmaya gerek yok, duygusal olan adam her zaman kaybeder. he ayrıca kıza sakın bağlanma, duygularını kontrol et. bağlanırsan çükü tutarsın sonra.
  • quote:

Normalde bu tarz konulara güler geçerdim. Hiç aklıma gelmezdi birgün böyle bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Belki de bu sefer çok derinden etkiledi beni...

Sorunuma gelirsek... 5-6 ay önce bir kızla tanıştım. İlk görüşte sırılsıklam aşık oldu bana. İlk başlarda biraz tuhaf oldum. Çünkü benden 5 yaş büyüktü. Bu fark beni biraz tedirgin ediyordu, ta ki diğer farklarımızın farkına varana kadar... Kız çok zengin, oturduğu ev 3-4 trilyon. Yazlıklar,binalar,daireler say say bitmiyor. Baştan söyleyeyim, parası için onunla birlikte değildim. İlk başlarda herşey çok güzeldi, herşeyi yaptık birlikte. Aradan biraz zaman geçince sorgulamaya başladım herşeyi. Gün bitiminden sonra onun saray gibi evinden çıkıp bizim eve döndüğümde sanki ahıra giriyormuşum gibi gelmeye başladı. Kız çalışmıyor, 7/24 geziyor. Nasıl olsa babası yolluyor parayı, her istediğini yapıyor. Bu durum zamanla canımı sıkmaya başladı. Hiçbirşey yapmıyor, hiçbir yeteneği yok ama gel gör ki nasıl yaşıyor... Bu yazıyı başka birisi açsa "Senin yeteneğin var, onun yok. Mühim olan insanlık, elindekinle yetinip mutlu ol." vb. şeyler derdim ama kendime diyemiyorum şu an. Son 1 haftadır ot gibi yaşıyorum, yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum. Dondurup 10 yıl sonra çözsünler istiyorum beni. Kızla ayrılıcam gibi görünüyor 1 haftaya kadar. Olay kız konusundan çıktı para konusuna döndü.
    Onun zenginliği benim psikolokimi alt üst etti. Neden ben sahip değilim de o sahip demeye başladım. Neden o saray gibi evde oturuyor da biz ufacık evlere sığmaya çalışıyoruz. Neden benim daha parfüm bile alacak kadar param yokken onun gömleğime sıktığı parfümün kokusu nerdeyse 1 ay etkisini kaybetmiyor?!. Bunaldım artık, bir mucize olsun istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu sorundan. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

hatunla nerde nasıl tanıştınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

ya bu neyin kafası sen öz değerlerine eğer müslümansan dini değrlerine sahip çıkmazsan işte sonu böyle hüsran olur. Bir ilşkide cinsellik evlenmeden neden yasak olduğunu en güzel bu durmlar anlatır. Zannediliyorki ALLAH bizim zevklerden mahrum olmamızı istiyor aslında bilinseki her haramın arkasında bir pişmanlık bir ah var bunlar yapılmaz. Sonrada helal süt emmiş kzı arayışı ya sen karşındakini en saf temiz haliyle istiyosunda sen ne yaptın bu konuda diye sormazlrmı. Şu ayeti koyarak sana en güzel cevabı veirilir aslında.

Zina eden erkek, ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenebilir Zina eden kadınla da ancak zina eden ya da Allah'a ortak koşan bir erkek evlenebilir Bu tür evlilikler mü'minlere yasaklanmıştır
    (Nur/3)

zina yok burda, sevgili var.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GeCeNiNSeSi*

sevgilimin zenci olması diye okudum

aynen
  • %75 sex %25 vergi ise ayrıl kızdan.
  • Kapitalizm ;)

Bence git kızla konuş ben bu durumdan rahatsızım diye beraber konuşup doğru yolu bulmaya çalışın
  • kapitalizm
  • kapitalizm.

• Neden %100 değil?
  • böyle kızı neredn bulcaksn ya :) şans yokki bende zaten olsa senin durmunda olrdum usta şaka maka seviosan bence zenginlik vs hiç farktemez evlenince zatn ciddi düşünüosan dertler gider ama kzın çalışmamsı gezmesi bi iş yapmamsı çok kötü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: *GeCeNiNSeSi*

sevgilimin zenci olması diye okudum

aynen

Otobuste sesli guldum!!)))) bu arada % lerde degisiklik varmi???

• çapkın diye bir film var yabancı.o geldi direkt aklıma.izle onu dostum

• Bence kızdan ayrılmayıp evlensen hayatın kurtulurdu .
    babasıyla flanda anlaşıyosan oh yemede yaninda yat artik fabrikada bi müdürlük flan garanti
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.