Şimdi Ara

sevgilimle ayrıldık ama bişiler olması gerektiği gibi değil yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayşe ile 2020 de tanıştım baya bi süre zaman geçirdik 2020 yazında sevgili olduk ama ben 1 gün sonra bu sorumluluğu kaldıramayacağımı anlayıp korktum ona seni arkadaş olarak sevdiğimi fark ettim yazdım sonra kavga falan ettik 1 yıl konuşmadık nerdeyse o sırada bunun bi arkadaşı vardı adı yusuf onla sevgili olmuşlar bir şeyler yaşamışlar ve bu çocuk kıza aklım başka birindeydi gibisinden şeyler diyip ayrılmış sonra ümit falan vermiş tekrar bişiler yaşamışlar ayrılarken bunlar olduktan sonra hala bişiler yaşayıp ayrılarken biz barıştık ayşeyle arkadaşı olarak onu dinliyordum gelip ağlıyor yusufun neden böyle yaptığını fln soruyordu sonra ayşeyle yusufun araları koptu konuşmamaya başladılar o sırada biz tekrar yakınlaştık ve 23.10.2021 de sevgili olduk yusuf ismi sürekli açılıp duruyordu ilişkimizde kavga falan ediyorduk 01.03.2022 de ayrılmak istediğini bir takım sorunlar yaşadığını ve her şeyin üst üste geldiğini söyleyerek ayrıldı. ayrıldığı gün bu yusuf denen kişi ayşeden özür diledi. ayşe de yusufun ona yaptığı onca şeyi unutup özür diledi diye barıştı onunla. takılmaya falan başladılar benle de konuşuyor ayrıldığımıza rağmen onla da. Yusuf yüzünden tartısmaya devam ederken bi ara gaza gelip yazma bana gibisinden bir şey demiştim çünki çok sinirt olmuştum o sıra neyse işte yazma bana yazınca furkan senden hoşlanıyorum amk hatta daha üstü de olabilir ama yusuf konusunda yaptıkların beni senden soğutuyor dedi. bende ümitlendim konuşmayı bırakmadım. sonra bi kız geldi adı zilan ben bunla takılmaya falan başladım. ayşe delirdi kıza bana falan küfür etmeye başladı. sonra bana senin başkası ile olma düşüncesi beni sinir ediyor senle konuşurken mutlu oluyorum bazen sadece sana yazmak istiyorum sana sarılmak böyle deli gibi ihtiyacım oluyor düşünüyorum ulan burda olsa her şey geçicek sadece sarılmam lazım amk kavgaların falan diyor beni bu kadar severken sevginin gittikçe azalıyor olduğunu görükçe durup düşünüyorum ulan ayşe diyorum daha ne istiyorsun falan diyor bana. sonra bunları hiç yazmamış gibi sinir olduğumu bile bile yusufla takılıyor dolaşıyor falan bu aralar çok yakınlar bilardoya falan gitmişler ne yapmam lazım yardım edin kızı çok seviyorum ama o seviyor mu hoşlanıyor mu amacı ne bilmiyorum soruyorum ona bilmiyorum allah carpsın bilmiyorum falan diyor. akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim yardım edin bişi diyin

• Bir toplumu bozmak istiyorsan kadını boz.
    Ne yapacaksın birader? İşe gittiğinde kime takılıyor diye kafayı sıyırmayı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanda biraz da kendine saygı olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bugün 17.04.2022 ayşeye yusuftan hoşlanıyor musun dedim hoşlanmıyorumsu gibiyim dedi onu başka bir kızla görsen tilt olur musun dedim evet dedi

• yaş maks 15

• Dostum bu ilişkide 3 kişi var.

Böyle bir durumun içinde kalıp sakın kendini ezdirme. Bırak kız yusufla takılsın sen yoluna bak.

Anladığım kadarıyla daha çok gençsin. Kız bir ona gidiyor bir sana ilişkinin zaten ciddiyet bir kısmı kalmamış. Yarın evlensen yusufla onca şey yaşadığı aklına gelir daha kötü olursun. Boşver sen aradan sıyrıl yoluna bak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.