Bildirim
Sevgilimle ilgili ciddi konu yardım ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı ! -
Kendin düşün yaratıcı ol birazcıkquote:
Orijinalden alıntı: T-Rapp
Yukarı ! -
cıkart ve masaya vur hediyeyiquote:
Orijinalden alıntı: Cetinkan
Kendin düşün yaratıcı ol birazcık
Alıntıları Göster -
Pastanin icine yuzuk koy evlenin -
Ruj -
quote:
Arkadaşlar çok yakında sevgilimin doğum günü var ve ona ilginç bi hediye hazırlamam gerekiyor,
sevgilisi olan veya bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bi yardım etsin lütfen.
İmzama bir bak istersen gümüş arwen kolye var, kızlar bayılır.
-
bilinen bir yöntem ama yine de dene derim;quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeRquote:
Arkadaşlar çok yakında sevgilimin doğum günü var ve ona ilginç bi hediye hazırlamam gerekiyor,
sevgilisi olan veya bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bi yardım etsin lütfen.
İmzama bir bak istersen gümüş arwen kolye var, kızlar bayılır.
öncelikle güzel bir kutu al,şöyle seveceği türden şık bir şeyler...
sonra ardından içine kaliteli çikolata doldur ama doldurmadan önce hepsinden bir tane ısırık al.
kutuyu güzelce paketle ve sevgiline ver.
geriye tek bir şey kaldı,o da kutuyu verirken "hepsini denedim ancak hiçbirisi senin kadar tatlı değil." demek...
-
Çıkar Masaya Vur En Güzel En İlginç Hediye Olurquote:
Orijinalden alıntı: Cetinkan
Kendin düşün yaratıcı ol birazcık
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunglasxx
bilinen bir yöntem ama yine de dene derim;
sonra ardından içine kaliteli çikolata doldur ama doldurmadan önce hepsinden bir tane ısırık al.
geriye tek bir şey kaldı,o da kutuyu verirken "hepsini denedim ancak hiçbirisi senin kadar tatlı değil." demek...
Vuhuu bu çok güzelmiş
Bunun gibi ilginç fikirleri olan yokmu ? -
quote:
Uuu beybi -
quote:
Aga bu yüzyıllık numara, kız kesin biliyordur, ayna hediye edip senden güzel bir şey bulamadım demek kadar eski. -
Güzel bir kutu al , içine renkli kağıtlara birkaç cümlelik şeyler yaz yada sevgi sözcükleri yaz ve kağıtları rulo haline getir lastikle kutuyu sevgiline ver. Çok emek gereken bir şey olduğu için eminim emeğinin karşılığını alırsın bir öpücükle -
kendini şokellaya bula, pastanın içinden çık...quote:
Orijinalden alıntı: ceess
Güzel bir kutu al , içine renkli kağıtlara birkaç cümlelik şeyler yaz yada sevgi sözcükleri yaz ve kağıtları rulo haline getir lastikle kutuyu sevgiline ver. Çok emek gereken bir şey olduğu için eminim emeğinin karşılığını alırsın bir öpücükle -
Git bir host ve domain al ve onunla beraber fotoğraf ve anılarınızı gösteren bir site yap -
quote:
Orijinalden alıntı: Pomocu
quote:
Aga bu yüzyıllık numara, kız kesin biliyordur, ayna hediye edip senden güzel bir şey bulamadım demek kadar eski.
üstad,en üstte yazdım zaten bilinen bir yöntem diye ^^
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pomocu
quote:
Aga bu yüzyıllık numara, kız kesin biliyordur, ayna hediye edip senden güzel bir şey bulamadım demek kadar eski.
üstad,en üstte yazdım zaten bilinen bir yöntem diye ^^
Ben arkadaşa uyarı olsun diye alıntıladım, sorun yok
-
Ya yok mu soyle her ozel gunlerde sasirtici/buyuleyici/etkileyici bi hediye beklemeyen, "olmasa da olur nolcak cok mu onemli" gozuyle bakcak bi kiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
Ya yok mu soyle her ozel gunlerde sasirtici/buyuleyici/etkileyici bi hediye beklemeyen, "olmasa da olur nolcak cok mu onemli" gozuyle bakcak bi kiz?
Arkadaşım bizimkisi öylede aslında,hiç lafını bile etmez.Ama benim almam gerekiyo mecbur hissediyorum -
Yukarı ..quote:
Orijinalden alıntı: T-Rappquote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
Ya yok mu soyle her ozel gunlerde sasirtici/buyuleyici/etkileyici bi hediye beklemeyen, "olmasa da olur nolcak cok mu onemli" gozuyle bakcak bi kiz?
Arkadaşım bizimkisi öylede aslında,hiç lafını bile etmez.Ama benim almam gerekiyo mecbur hissediyorum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- psikolojik rahatsızlıklara iyi gelen türbeler
- xanax kafası
- hem türkçe hem ingilizce isimler
- yemek yerken kemik yuttum
- en yaratıcı emlakçı isimleri
- black friday ne zaman 2024
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
- telegram indirim kanalları
- elon musk roket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X