Şimdi Ara

Sevgilimle yanliz kalicak yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler simdi sevgilimle yanliz sekilde vakit gecirmek istiyoruz fakat aklinizanilk gelen sekilde fesat bisi yok sadece cafedir o ortamlardan sıkıldık. Bu yuzden buyukcekmece ve beylikduzu tarafinda yer dusunuyorum ev demeyin evin bos olmasi biraz zor 2 tane kardesim var 😁 cok nadir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahvehaneyi kapatın

• Dağa kaldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orman ;)

Bu arada yav he he fesat bişey yokmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Orman ;)

Bu arada yav he he fesat bişey yokmuş

Bizim ki pimpirikli biraz yok bocektir yok yilandir sudur budur tirsar biraz ama yuruyus yapmak icin falan guzel olabilirdi tesekkurler genede

• Beylikdüzünde iç taraftaki çamlıklar tam sana göre

• Birkac yil sonra bu yaptigina pisman olacaksin ve belkide tovbe etmeye bile vaktin olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküdar sahil. Birde kalabalığın içinde yalnız olunan yerler vardır kadıköy cafeleri gibi. Fesatlık yok dedin diye tavsiye veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Üsküdar sahil. Birde kalabalığın içinde yalnız olunan yerler vardır kadıköy cafeleri gibi. Fesatlık yok dedin diye tavsiye veriyorum.

kız-erkek? fesatlık yok?
    />
  • Biride yardım etmemiş bende büyükçekmeceliyim gelirim sabah alırım 2 kardeşini parkta oynamaya götürürüm 2 saatliğne sende 2 saate işin biter sanırım

Temiz iş yaparım böbrek dalak temiz alırım itinayla pansuman yapar teslim ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Haziran 2015; 22:47:55 >
  • esenler ormanları yürüyüş için birebir. doğayla iç içe bir yaşam tavsiye ederim.
  • bildiğim müthiş bir mekan var ama söylemem. oranın da çok bilinmesine gerek yok değer kaybeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.