Beyler ciddi lütfen düzgün cevaplar verelim. Herşeyi yapabilirim aylarca uğraşabilirim yeter ki değsin onu mutlu edecek birşey olsun sınırlama yok. hediye olarak ne isterdiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: pisişik.
Beyler ciddi lütfen düzgün cevaplar verelim. Herşeyi yapabilirim aylarca uğraşabilirim yeter ki değsin onu mutlu edecek birşey olsun sınırlama yok. hediye olarak ne isterdiniz?
Kişiden kişiye değişen bir şeydir bu. Onu tanıyan sen olduğuna göre bu sorunun cevabını senin daha iyi bilmen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Thailano
quote:
Kişiden kişiye değişen bir şeydir bu. Onu tanıyan sen olduğuna göre bu sorunun cevabını senin daha iyi bilmen lazım.
tabi ki sevgilisi olarak aklımda birşeyler var. ama mutlaka ki yaratıcı fikirler çıkar diye düşünüyordum
quote:
quote:
quote:
tabi ki sevgilisi olarak aklımda birşeyler var. ama mutlaka ki yaratıcı fikirler çıkar diye düşünüyordum
Alıntıları Göster
Kişi maneviyata mı önem variyor maddiyata mı?
Buna bağlı.
Bazısına bir gül yeter,bazısına gül bahçesi alsan neye yarar.
quote:
quote:
quote:
YARATMAK ALLAHA MAHSUSTUR.
Kondom alsın ki bende mesajı alayim .
Benim kizarkadasimdan ornek veriyim, ikimizi anlatan resimli bir kitap hazirlamisti, bir internet sitesi uzerinden. Siteyi hatirlamiyorum suan, eve gidince yazarim istersen. Zaten siteye girince tam olarak ne oldugunu anlarsin, ondan sonrasi senin hayalgucune kalmis oluyor, ucuzda birsey, eve kargoyla yolluyorlarmis falan cok guzeldi ben baya begenmistim:)
Beni sevmesini
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Beni sevmesini
Kimseyi seni sevmesi icin zorlayamazsin, dolayisi ile bunu beklemekten artik vazgecmen gerek, olmasini bekledigin sey yuzunden kendi hayatini kendin kararttin ve 3 yildir bunun farkinda degilsin. Kendi kendine hayatini berbat ettin, acik net!
quote:
quote:
Beni sevmesini
Kimseyi seni sevmesi icin zorlayamazsin, dolayisi ile bunu beklemekten artik vazgecmen gerek, olmasini bekledigin sey yuzunden kendi hayatini kendin kararttin ve 3 yildir bunun farkinda degilsin. Kendi kendine hayatini berbat ettin, acik net!
Alıntıları Göster
Kişiden kişiye değişir ama benim ilgi alanımla ilgili birşey hediye edilse hoşuma giderdi. Mesela; takip ettiğim serinin kitabı, güzel bir pc oyunu veya takı :)
quote:
Sevgilikitabi.com sitesine gir
quote:
quote:
Sevgilikitabi.com sitesine gir
ets2 orjinal hali veya gta v de olur.
quote:
Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri
ets2 orjinal hali veya gta v de olur.
Alıntıları Göster
Benim sevgilim kitap kurdu yani bir kitap alırım mutlu olur
Kırbaç
Thailano
kullanıcısına yanıt
Doğru haklı söze ne denilir. Ama isterdim böyle olmasını ama olmadı işte isterdim demekle kaldı sadece
quote:
Doğru haklı söze ne denilir. Ama isterdim böyle olmasını ama olmadı işte isterdim demekle kaldı sadece
bunu yapman için kışı beklemen gerekiyor sanırsam neyse kalsın not et bi yere zamanı gelince yaparsın
yağmurlu bir gün seçin ve şemsiyenizi yanınıza alın. unlu mamüller satan bir yerden çiçek ekmek alın 2 lira falandır. sonra şemsiyenin içerisine gül yapraklarını dökün ve şemsiyeyi kapatın.
sahil kenarına gidin makbul olan odur. sonra güzel ve tatlı bir konuşma yapın. sevgili gözünüzün içine baksın ve gözleri gülsün tam o ara yağmur falan yağsın yani ayarlayın abi onu da. yağmur yağınca sevgilinizi yanınıza doğru çekin ve şemsiyeyi açın. o gül yaprakları kafasından aşağı dökülsün ve sevinçten çıldırsın. son olarak poşetten çiçek ekmeği çıkarın ve uzatın.
şöyle söyleyin;
herkes çiçek alır ama solar gider. ben böyle bir şey düşündüm en azından yeriz.
itü sözlükten alıntıdır bu arada fikir bana ait değil yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: kronik33
bunu yapman için kışı beklemen gerekiyor sanırsam neyse kalsın not et bi yere zamanı gelince yaparsın
yağmurlu bir gün seçin ve şemsiyenizi yanınıza alın. unlu mamüller satan bir yerden çiçek ekmek alın 2 lira falandır. sonra şemsiyenin içerisine gül yapraklarını dökün ve şemsiyeyi kapatın.
sahil kenarına gidin makbul olan odur. sonra güzel ve tatlı bir konuşma yapın. sevgili gözünüzün içine baksın ve gözleri gülsün tam o ara yağmur falan yağsın yani ayarlayın abi onu da. yağmur yağınca sevgilinizi yanınıza doğru çekin ve şemsiyeyi açın. o gül yaprakları kafasından aşağı dökülsün ve sevinçten çıldırsın. son olarak poşetten çiçek ekmeği çıkarın ve uzatın.
şöyle söyleyin;
herkes çiçek alır ama solar gider. ben böyle bir şey düşündüm en azından yeriz.
itü sözlükten alıntıdır bu arada fikir bana ait değil yani :)
Alıntıları Göster
Playstation 4 + Battlefield 4
Seks
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Buna bağlı.
maddiyat önemli değil, özellikle de kendim uğraşıp birşeyler yapmak istiyorum bu yüzden
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Buna bağlı.
maddiyat önemli değil, özellikle de kendim uğraşıp birşeyler yapmak istiyorum bu yüzden
Alıntıları Göster
arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. ancak kendimin uğraşıp hazırlayabileceğim kısacası emek vereceğim,ona ne kadar değer verdiğimi anlatabilecek bir hediye düşünüyorum. ama tabi ki bunlar da başka zamanlarda hediye edilebilir :)