Şimdi Ara

sevgilisin olana ucuza tarife bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sorun şu olucak sevgilimle beni bol bol konuşturucak aynı zamanda her yöne 120-150 dk sı olucak 2000 falan her yöne mesajı olucak ve aynı zamanda whatsapp kullanıcak kadar da interneti olucak bi tarife arıyorum. şuan vodafone genç avantaj kullanıyorum fiyatı 25 tl idi ve içinde 500 dk 5000 sms 500 mb da internet vardı ama fiyat 30 tl oldu. bu durum beni sinir etti çünkü daha geçeli 2 ay olmuştu zam yaptılar. şimdi avea taraftara taşımak istiyorum hattımı. 9 tl ye taraftarlar arası sınırsız ve120 dk veriyormuş bu pakete ek olarak ne alırsak fiyat en fazla 20 tl olucak şekilde bu isteklerime ulaşabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. turkcell de bi ara bi kampanya oldu 19 tlye hattını taşıyana 400 dk ve 7000 sms falan veriyodu devam ediyo mu o?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycan12

arkadaşlar merhaba sorun şu olucak sevgilimle beni bol bol konuşturucak aynı zamanda her yöne 120-150 dk sı olucak 2000 falan her yöne mesajı olucak ve aynı zamanda whatsapp kullanıcak kadar da interneti olucak bi tarife arıyorum. şuan vodafone genç avantaj kullanıyorum fiyatı 25 tl idi ve içinde 500 dk 5000 sms 500 mb da internet vardı ama fiyat 30 tl oldu. bu durum beni sinir etti çünkü daha geçeli 2 ay olmuştu zam yaptılar. şimdi avea taraftara taşımak istiyorum hattımı. 9 tl ye taraftarlar arası sınırsız ve120 dk veriyormuş bu pakete ek olarak ne alırsak fiyat en fazla 20 tl olucak şekilde bu isteklerime ulaşabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. turkcell de bi ara bi kampanya oldu 19 tlye hattını taşıyana 400 dk ve 7000 sms falan veriyodu devam ediyo mu o?

ikinizde faturalı avea taraftar hattı olabilir aranızda sınırsız
    faturasız şampiyonda 2000 dakika aranızdahttp://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/sampiyon_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.sampiyon

• bunda mesaj ve internet paketi yok ama?
  • quote:

bunda mesaj ve internet paketi yok ama?

20 TL ile de sms ve internet paketi alırsınız
    mesela :http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/heryonesms.shtml?pagemenu=paketler.sms.faturasiz.heryonesms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayOnline -- 8 Eylül 2012; 1:56:06 >
  • her yone dakika biraz sıkıntı olabilir. şöyleki her yöne dakikayı internete tercih ederim :)
  • şampiyon tarife facebook kampanyası bitmedi ise 20 yükleyene 200 dk her yöne bedava tanımlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar merhaba sorun şu olucak sevgilimle beni bol bol konuşturucak aynı zamanda her yöne 120-150 dk sı olucak 2000 falan her yöne mesajı olucak ve aynı zamanda whatsapp kullanıcak kadar da interneti olucak bi tarife arıyorum. şuan vodafone genç avantaj kullanıyorum fiyatı 25 tl idi ve içinde 500 dk 5000 sms 500 mb da internet vardı ama fiyat 30 tl oldu. bu durum beni sinir etti çünkü daha geçeli 2 ay olmuştu zam yaptılar. şimdi avea taraftara taşımak istiyorum hattımı. 9 tl ye taraftarlar arası sınırsız ve120 dk veriyormuş bu pakete ek olarak ne alırsak fiyat en fazla 20 tl olucak şekilde bu isteklerime ulaşabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. turkcell de bi ara bi kampanya oldu 19 tlye hattını taşıyana 400 dk ve 7000 sms falan veriyodu devam ediyo mu o?

ınexo arkadaşın dediği gibi faturasız taraftar hattına geçin şampiyon tarifeye 20 tl yükleyin 2000 dakika aranızda sınırsız konuşun kalan 20 tl nin 9 tl sine 11000 mesaj 9 tl sine de 500 mb internet alırsınız ve 20 tl yükleme de 200 dakika her yöne ve arankazan dan 30 dakika toplamda 230 dakika her yöne konuşursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu her yöne 200 dk ne zamana kadar devam eder?
  • bence faturasız sampiyon tarifeye geçin, 20 tl yükleyin tüm taraftar hatlarıyla 2bin dakika kazanın, sonra 12 tl ye 3bin sms + 3yüz mb net paketini alın. Geri kalanla da konuşun.
  • önce takımının sayfasından şifre al
    şu gibi
    http://www.facebook.com/Galatasaray/app_175573749190331
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

bence faturasız sampiyon tarifeye geçin, 20 tl yükleyin tüm taraftar hatlarıyla 2bin dakika kazanın, sonra 12 tl ye 3bin sms + 3yüz mb net paketini alın. Geri kalanla da konuşun.

abi peki bu facebook kampanyasıyla 200 dk gelicek mi? 3000 sms ve 300 mb internet alsak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

bence faturasız sampiyon tarifeye geçin, 20 tl yükleyin tüm taraftar hatlarıyla 2bin dakika kazanın, sonra 12 tl ye 3bin sms + 3yüz mb net paketini alın. Geri kalanla da konuşun.

abi peki bu facebook kampanyasıyla 200 dk gelicek mi? 3000 sms ve 300 mb internet alsak?

20 yüklemek yeterli kamp için paketler önemli değil
  • peki arkadaşlar faturalı taraftar hattına taşısam? 9 tl ye taraftarlar arası sınırsız. bide 120 dk her yöne. ama mesaj ve interneti nasıl çözeriz? şu kontörlüde olan her yöne 3000 sms ve 300 mb internet paketini ne kadara alabilirim? yada buna benzer sms ve interneti içinde bulunduran bi paket?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.