Şimdi Ara

Sevgiliyle farklı şehirlerde üniversite okumak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğitim şart . Vedalaşın bence şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ona çok fena güven depolaman lazım bir erkek olarak bende bizde bu sene ayrılıyoruz ve ben üniversite de değil polisliğe gidiyorum ondan görüşme imkanımız daha da sınırlı. Eğer sevgilini kaybetmek istemiyorsan ona ''bu kız üniversitede binlerce erkekle konuşsa görüşse bile asla benden vazgeçmez kimseye o gözle bakmaz'' duygusunu aşılaman gerekir. Artık bunu hareketlerinle mi hissettirirsin sen karar vereceksin çünkü erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın. Ama yani çok çok sorunlar çıkar ben sana söyleyeyim hele ki erkek psikolojisiyle çok ezilir çocuk. Ayrıca seninde üniversitede birisinden hoşlanıp o çocuğu terketme riskin olabilir. Çünkü bu kız milletine hiç belli olmuyor bayağı çılgınlar.
  • Up durum ne acaba? @DantelOrenEntel

• quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

Kardeşim sen ciddiysen oda ciddiyse sürer çünkü bende aynı durumdayım aynı yerler gelmesse farklı yerler gelcek ben çok kıskanç bir erkeğim oda öyle çok kıskanç bir kız uzaktan yürütecez anlayışla,sevgiyle,saygıyla çünkü ciddi düşünüyoruz evlenmek istiyoruz

Hocam sonuç ne oldu ?
  • Böyle durumlarda ilişki %90 biter.

• Bu yollardan geçmiş bir büyüğün olarak sana tavsiye. Kızdan zorda kalmadıkça ayrılma ama illa bir yerde ayrılacaksın bunu unutma. Üniversiteye gidince sevgilin varmış gibi davranma. Git kızlarla ye iç gez toz. Memlekete gelince bu kızla gününü gün et gidince de oradakilerle. Benim sevgilim de sorun ediyordu. Artık çekilemez hale gelince ayrıldım. Ama benim salaklığım sevgilim var diye orada sevgili yapmamak kızlardan uzak durmak oldu. Ama öyle bir dünya yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Bu yollardan geçmiş bir büyüğün olarak sana tavsiye. Kızdan zorda kalmadıkça ayrılma ama illa bir yerde ayrılacaksın bunu unutma. Üniversiteye gidince sevgilin varmış gibi davranma. Git kızlarla ye iç gez toz. Memlekete gelince bu kızla gününü gün et gidince de oradakilerle. Benim sevgilim de sorun ediyordu. Artık çekilemez hale gelince ayrıldım. Ama benim salaklığım sevgilim var diye orada sevgili yapmamak kızlardan uzak durmak oldu. Ama öyle bir dünya yok .

Konu 2013 konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Bu yollardan geçmiş bir büyüğün olarak sana tavsiye. Kızdan zorda kalmadıkça ayrılma ama illa bir yerde ayrılacaksın bunu unutma. Üniversiteye gidince sevgilin varmış gibi davranma. Git kızlarla ye iç gez toz. Memlekete gelince bu kızla gününü gün et gidince de oradakilerle. Benim sevgilim de sorun ediyordu. Artık çekilemez hale gelince ayrıldım. Ama benim salaklığım sevgilim var diye orada sevgili yapmamak kızlardan uzak durmak oldu. Ama öyle bir dünya yok .

Konu 2013 konusu

Vay anasını hiç fark etmedim. Gece gece uykusuzum ondandır. Neyse okuyan kardeşlerimize öneri olsun o zaman

• Neden zorluyorsunuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

quote:

Kardeşim sen ciddiysen oda ciddiyse sürer çünkü bende aynı durumdayım aynı yerler gelmesse farklı yerler gelcek ben çok kıskanç bir erkeğim oda öyle çok kıskanç bir kız uzaktan yürütecez anlayışla,sevgiyle,saygıyla çünkü ciddi düşünüyoruz evlenmek istiyoruz

Hocam sonuç ne oldu ?

Kardeş sonuç hüsran aradan 4 sene geçmiş o sene kazandı o bende başka bir şehri kazandım 1 sene daha hazırlanıp yanına gittim meğer aldatilışım o mezun oldu ben son sınıf keşke 4 sene öncesine dönebilsem

• quote:

quote:

quote:

Hocam sonuç ne oldu ?

Kardeş sonuç hüsran aradan 4 sene geçmiş o sene kazandı o bende başka bir şehri kazandım 1 sene daha hazırlanıp yanına gittim meğer aldatilışım o mezun oldu ben son sınıf keşke 4 sene öncesine dönebilsem

Nasıl aldatmış

Nasıl öğrendin bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

quote:

quote:

Hocam sonuç ne oldu ?

Nasıl aldatmış

Nasıl öğrendin bunu

Öğrendim hocam bir şekilde

• Bi kardes tavsiyesi için geldm bu durum bendede bu sene olacak. Sana söyliyim aranız soğuyacak sürekli telefonda kavga edeceksniz 1-5-7 gn konuşmama vs olacak tabiki sen heranını takip edeceksn kafayı yiyeceksin başkasını eklicek takip edicek bu km diye soracaksın arkadaşım dicek. Aslında öyle değil yeni hoşlandıgı çocuk dostum ve bir gün olmuyor yapamıyorum gibisnden msj gelcek ve ayrılacaksınız bende kız arkadaşıma farklı yere giderse ikimizden biri ben ayrılım dedim . Baştan söyledim severekte ayrılırım sonradan kafayı yemektense bir kız yalnız başına farklı şehre gidiyorsa işşi bişirir kardes nasıl sen pişireceksen oda sana aynısını yapacak. iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.