Şimdi Ara

Sevgiliyle farklı şehirlerde üniversite okumak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında başlık biraz yanlış oldu ama hemen konuya giriyorum sevgilim bu sene tercih yapmadı ben büyük ihtimal kazanıp gitcem yaşadığım şehiri tercih etmedim. 2 senelik bi ilişkimiz var açıkçası şimdiden sorunlar olmaya başladı bile sonuçlar açıklandığından beri aramız kötü bizi daha ne gibi sıkıntılar bekliyor cevaplar için teşekkürler şimdiden

• bizde ayrı sehirlere cıkıcaz büyük ihtimal ama sorun yok hocam anlayıs lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

Aslında başlık biraz yanlış oldu ama hemen konuya giriyorum sevgilim bu sene tercih yapmadı ben büyük ihtimal kazanıp gitcem yaşadığım şehiri tercih etmedim. 2 senelik bi ilişkimiz var açıkçası şimdiden sorunlar olmaya başladı bile sonuçlar açıklandığından beri aramız kötü bizi daha ne gibi sıkıntılar bekliyor cevaplar için teşekkürler şimdiden

%80 i ayrılıkla biter %20si evlilikle %80 e dahildim bende vakti zamanında çünkü genelde kızlarda erkek üniversiteye gidince "kesin kızlarla gönlünü eğlendiriyor" triplerine giriyorlar. Sen zaten şehir dışına adapte olacağım diye bir tarafını yırtıyorsun bir de sürekli ilgi bekleyip trip atan bir kişi yoruyor seni . Ha bir de sorun etmeyip bildiğin iki haftada bir birbirlerinin illerine giden insanlarda var, hiç tripler falan yok ben onlara evlenir gözüyle bakıyorum, bilhassa benim oda arkadaşım. Adam evine daha az gidiyori sevgilisinin yanında her haftasonu

• Sen onu unut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Sen onu unut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

quote:

Aslında başlık biraz yanlış oldu ama hemen konuya giriyorum sevgilim bu sene tercih yapmadı ben büyük ihtimal kazanıp gitcem yaşadığım şehiri tercih etmedim. 2 senelik bi ilişkimiz var açıkçası şimdiden sorunlar olmaya başladı bile sonuçlar açıklandığından beri aramız kötü bizi daha ne gibi sıkıntılar bekliyor cevaplar için teşekkürler şimdiden

%80 i ayrılıkla biter %20si evlilikle %80 e dahildim bende vakti zamanında çünkü genelde kızlarda erkek üniversiteye gidince "kesin kızlarla gönlünü eğlendiriyor" triplerine giriyorlar. Sen zaten şehir dışına adapte olacağım diye bir tarafını yırtıyorsun bir de sürekli ilgi bekleyip trip atan bir kişi yoruyor seni . Ha bir de sorun etmeyip bildiğin iki haftada bir birbirlerinin illerine giden insanlarda var, hiç tripler falan yok ben onlara evlenir gözüyle bakıyorum, bilhassa benim oda arkadaşım. Adam evine daha az gidiyori sevgilisinin yanında her haftasonu

yalnız ben kızım kalan erkek giden kız bu durumda ne olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

quote:

yalnız ben kızım kalan erkek giden kız bu durumda ne olur

O zaman oranı %95 e %5 olarak yeniliyorum Kıskanç bir tipse sevgilin her erkeği potansiyel sapık gözüyle görecektir, müdahale edemeyince daha kudurabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra sürdürmek zor olur büyük ihtimal.
  • O erkek orda ders bile çalışamaz, kudurur şimdi hangi erkek buna yavsıyo felan
  • Ayrılık vakti gelmiş desene.
  • Bu birazda size bağlı. Ayrılan arkadaşlarımda var üniversiteyi bitirip de hala çıkanlar da. Hatta çevremde evlenenlerde yada 12 yıl çıkıp ayrılanlarda. Her türden örnek var ama şu bir gerçek uzaktan ilişki yürütmek zor. Şuanki sorunlarınızda bilinmezlikten kaynaklıdır. Nereye gidecem, ne yapacağım, nasıl olacak gibi sorular insanı sıkıyordur. Ama her iki tarafında özverisiyle yürütmek zor olmaz
  • Sıkıntı bir durum kim uğraşır ya
  • Genelde boynuzlamaya yada boynuzlanmaya sebep olan durumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

O erkek orda ders bile çalışamaz, kudurur şimdi hangi erkek buna yavsıyo felan

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

O erkek orda ders bile çalışamaz, kudurur şimdi hangi erkek buna yavsıyo felan

+1

+ sonsuz o yüzden yol yakınken bitirin çocuk da sınavına calissin kazansin sonra tekrar çıkarsınız

• maalesef ilişkinin sonuna geldiniz
    giden kız yada erkek olsun farketmez.
  • mesafe yüzünden olmaz. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Sen bırakmasan da o bırakır
  • ilişki ciddi, birbirinizi hayatınızın en önemli parçası olarak görebiliyorsanız engel değil aksi taktirde ikiniz içinde boşa zaman kaybı.
  • Bana da yürümez gibi geliyor.

• Kardeşim sen ciddiysen oda ciddiyse sürer çünkü bende aynı durumdayım aynı yerler gelmesse farklı yerler gelcek ben çok kıskanç bir erkeğim oda öyle çok kıskanç bir kız uzaktan yürütecez anlayışla,sevgiyle,saygıyla çünkü ciddi düşünüyoruz evlenmek istiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.