Şimdi Ara

Sevgiliyle iyi anlaşma hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
24
Favori
5.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın yüzünü bile gormedim allah belanı versin vatsap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yararlı, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Kızın yüzünü bile gormedim allah belanı versin vatsap

Hocam bana göre en büyük hata burada.Tamam hergün yüzünü görme imkanımız elbet olmayabilir.Aynı okulda bulunsak bile her zaman görüşmek güç.Whatsapptan veya diğer sosyal ağlardan yazmaya çalışmak iyi bir fikir görünebilir ancak değil.Yani ara ara yazmak önemli.Açıkçası bir erkek olarak düşünüyorum bana da sıkıcı gelir öyle her dakika konuşmaya çalışmak.Hem size gizliden birşeyleri anlamanızı sağlar.Zoraki mi konuşuyor kız yoksa sizi de düşünüyor mu.Misal çok sıkı dostum var diyelim erkek bu yalnız.Hergün konuşuyoruz , muhabbet bir zaman sonra kesiliyor , ileri gitmiyor.Hemcinsinle çok daha derinden konuşabilirsin bir kere ama kızlarla bu bile yok.Zaten direk birkaç konu siliniyor kafadan konuşabilecek.

Ben şuna inanıyorum sen emin adımlarla hayatına bakacaksın.Hobilerinle uğraşacaksın , onlar gelip geçecekler.Tek bir çevre ile sabit kalmayacaksın.Okulda farklı , kursta farklı , sporda farklı , yurtta farklı ortamın olmalı.Böylelikle kendini aciz hissetmezsin.

Unutamıyorum vs diye de birşey yok bence.Tamam hatıralar kalır eyvallah ama zaman ilaçtır.Ben unutamıyorum diyen insanları hayattan kopmuş olarak görüyorum.

Şu whatsapp olayı banada oluyor cidden.Yüzyüze çok iyi anlaştığım insanlar var , sevgili olarak değil.Erkek , kız farketmez.Gözüme çarpıyor whatsappa girip çıkıyor yazmıyor vs.Ama aramda herhangi bir problem yok , aksine yüzyüze çok iyi anlaşıyoruz.O zaman anlıyorum ki sosyal ağlar amaç değil araç olmalı.Bende acil işler haricinde çok fazla geyik için kullanmıyorum.Uzaktakiler için kullanıyorum sosyal ağları daha çok.

Ayrıca erkekler heveslidir ve bu hevesleri genelde az kişi üzerine yoğunlaşır.Ancak çok fazla kızla konuşan bir erkeğin aynı heveste olacağını düşünmüyorum.Yüzyüze görüşemediğim birini gerçek anlamda tanıyamam o yüzden öyle ilişkilere sıcak bakmıyorum.

Çok fazla kızla iletişim halinde olabilmek için ise farklı şeylerde elinizin olması gerekir ve fazlasıylada çevrenize bağlıdır bu.Mutlaka aktivitelere katınılmalı.

Ama yüzyüze iken çok iyi anlaştığım biriyle sosyal ağdaki durumu aman aman umursamam.Sosyal ağ sadece bir araç çünkü.

Ayrıca özgüvenli erkek , bir kız için tehlikeli olmasına rağmen kızlar daha çok bayılır bu türe.Şahsen sosyal ağdan bayık ''selam naber''tarzının aksine yüzyüzeyken sarılan , mimikleriyle jestleriyle mest edebilen insanları tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 14 Ocak 2015; 1:05:43 >

• Eklentiler yapıldı.
  • Takip. Up!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.