Şimdi Ara

Sevilen oyun serisi BioShock'un yeni oyunu açık dünya olacak gibi duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevilen oyun serisi BioShock'un yeni oyunu açık dünya olacak gibi duruyor

Şüphesiz oyun dünyasın önemli bir yere sahip olan, sevilen ve başarılı oyun serisi BioShock'un yeni oyunu geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Duyurudan bu yana ne yazık ki hiçbir ayrıntı paylaşılmadı. Ancak son günlerde bazı yeni detaylar çıkmaya başladı.

Ayrıca Bkz.Assassin's Creed Valhalla yazarı seriyi Brezilya'ya götürmek istiyor

Detaylar, BioShock 4 geliştiricisi Cloud Chamber'in işe alım ile ilgili açtığı ilanlardan geliyor. İlana bakıldığında Cloud Chamber şu anda bir kıdemli yazar arıyor ve "açık dünya ortamında etkili, karakter odaklı hikayeler yaratabilen" biri olması isteniyor. Ayrıca hem ana görev hem de yan görev yazımına yardımcı olması bekleniyor. Kısaca yeni oyun bizlere bir açık dünya sunacak gibi ve istediğimiz zaman ana görevden uzaklaşıp yan görev yapabileceğiz. 

Bu duruma serinin orijinal halini sevenleri üzülebilir. BioShock'un eski oyunları etrafa saklanan birkaç kısa yan görev dışında tamamen ana görevden oluşuyordu. Haritada oyuncunun belirli kısımlarda istediği gibi gezmesine imkan sağlansa da genel olarak doğrusal bir oyundu diyebiliriz. 

Yeni BioShock'un geliştirme sürecinin başında XCOM ve Sid Meier’s Civilization gibi oyunlarda çalışmış olan Kelley Gilmore bulunuyor. Oyunun yayıncılığını ise yine 2K üstleniyor. Oyunun çıkış tarihi, platformları ve bunun gibi diğer detayları henüz belli değil.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/next-bioshock-game-hiring-writer-for-open-world-setting

• Hiç oynamadım o seriyi ama görüntülerinden açık dünya olsa da oynasam diye hayal ediyordum. Hayallerim gerçek oldu.Sevilen oyun serisi BioShock'un yeni oyunu açık dünya olacak gibi duruyor 

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bioshock binlerce kişi için en iyi 10 oyun arasındadır. Bu binlerce kişi arasında bende varım. Özellikle ilk oyun beni benden aldı iki kez peşpeşe bitirdim. Steam da ciddi indirimler alıyor. Alırsan pişman olmazsın. Ölmeden oynanması gereken oyunlar arasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öf be, önce o derinliklerdeki çarpık dünyayı gezmek ve ufak serumlarla gen yapısında değişikliklere, insan üstü güçlere sahip olmak, ardından da göklerdeki ütopik distopyada zaman yarıklarının da eşliğinde dolaşıp paralel evrenler teorisinin içinden geçmek... Ve bunların muhteşem görseller ve müziklerle sunulması.

Bioshock kesinlikle her oynayanın gönlünde unutulmazlar arasında yerini almıştır. Umarım yenisi de eskileri ile aynı kalitede olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Nisan 2021; 11:57:30 >
  • Ya şu haberleri engellemenin yolu yok mu bezdik ya.

• Other worlds benzeri olacak demek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm oyunlarını oynamış biri olarak gerçek anlamda sevmediğim, sevemediğim overrated olduğunu düşündüğüm bir oyun serisi. Belki infinite önerebilirim biraz. Her yere virüs gibi bulaşan açık dünya oyun olma takıntısı bioshocku da vurmuş :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu oyunun doğrusallığı yüzünden aşığıydım ya. Benim gibi bir oyunu %100 bitirme/keşfetme takıntısı olanlar için kötü bir haber.

• "No gods No kings Only man"
    Çok etkileyici bir seriydi. Yeni oyununu dört gözle bekliyoruz.

• Oynanış videosu izlemeden almam

• Gerçekten çok güzel bir seri ancak bu oyuna açık dünya gitmez diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu oynadığımda uzun süredir kısır olan oyun alemi için inanılmaz iyi bir cevherdi.

• kpss bitsede oyun dünyasına dalıp bastan bitirsem seriyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.