Şimdi Ara

Sevmedigin universite istedigin bolumu birakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, gecen sene tercihlerimde yazdigim universiteme yerlestim. Bolum istedigim bolumdu, cok severek okucagimj biliyorum. Ama universiteye gittigimde buyuk hayal kirikligi oldu. İcindeki tipler, okulun bulundugu yer, ortam, egitimi derken birakmayi dusunuyorum. Sozelciydim, ilk 10 bine girdim. Ve gercekten adam akilli oturup calismadan, dersaneye gitmeden yaptim bunu. Simdi ailem ocak tatiki gelsin, o zaman don tekrar hazirlan simdi okul devam ederken olmaz diyolar. Bende siniftaki arkadaslarimla kaynastim, bi anda dondugumu gordukleri zaman surekki bunu konuscaklar biliyorum. Sizce napiyim, ocak ayinda hazirlanmaya baslarsam gec mi olur yada siz olsaniz naparsiniz? Bi fikre yardima cok ihtiyaci var.. Kimseyi umursamiyim diyorum hemen doniyim ama yapamiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi üni hangi bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Hangi üni hangi bölüm

Ankarada bi universite diyelim, bolumum halkla iliskiler ve tanitim

• gazı unıversıtesı beden egt.bıraktım bende 1ay once 2.sınıftım ,tıpkı senın dedıgın gıbı ..ısteyerek gırdım ama sonra bı baktım kendıme etrafıma hıc hayallerımle bagdastıramadım suan da dersaneye gıdıyorum oylesıne mutluyum kı.. Bence dusuncek kadar vaktın yok yanı ocak dersen yanılmıs olursun ıpın ucu kactı kacıcak sımdı bence kacmadan yakala . Ya da aklından hazırlanma dusuncesını sılıp bulundugun okula adapte olmaya calıs her seye ragmen..

• benim ki çok kötü il ve bölümdü bende buraktım şu an tekrar calısıyom.( senin il ve bölüm olsa burakmazdım kesinlkle ) ilk 10 bin kolay mı.
    sende bölümü seviyormusun ankaradasın neyin tbibi bu biizim köy ilçelerdemi okudun sanki...
    elinekinin kıymetini bilmeyenler diye bir söz vardı gerisini sen tamamla..
    sözelsn heralde bide zaten meslek az okuncak bölümdesin işte
  • daha iyi ne istiyorsun ki?
  • sevmediysen hiç uzatma hemen bırak. bırakıp tekrar kazanmış biri olarak konuşuyorum...
  • Sevdiğin bölümse sorun yok.Üniversitenin çok da sorun olacağını düşünmüyorum.Sonuçta 4 yıl çekeceksin.YGS-LYS hazırlık süreci daha sancılı bir süreç.Tavsiye etmem.Bende mezunum .Hazırlanıyorum.Daha dersanelerle uğraşıp duruyorum.Onun yerine yatay geçişi düşün bence.Tekrardan hazırlanacağına değmez.Gerçekten çok kötü ve zorlu bir süreç ygs lys hazırlığı.Tabi son karar senin bizim ki yine tavsiye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

sevmediysen hiç uzatma hemen bırak. bırakıp tekrar kazanmış biri olarak konuşuyorum...

Ben de şuan sevmediğim bi okul,şehirdeyim hocam. Ama bu sene puan kaybı olcak bırakıp gidersem. Ailem bu sene sınıfı geçip dondurup öyle gir diyor. Hem arkanda okulun garanti kalmış olur bu sayede diyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ardi10

Merhaba arkadaslar, gecen sene tercihlerimde yazdigim universiteme yerlestim. Bolum istedigim bolumdu, cok severek okucagimj biliyorum. Ama universiteye gittigimde buyuk hayal kirikligi oldu. İcindeki tipler, okulun bulundugu yer, ortam, egitimi derken birakmayi dusunuyorum. Sozelciydim, ilk 10 bine girdim. Ve gercekten adam akilli oturup calismadan, dersaneye gitmeden yaptim bunu. Simdi ailem ocak tatiki gelsin, o zaman don tekrar hazirlan simdi okul devam ederken olmaz diyolar. Bende siniftaki arkadaslarimla kaynastim, bi anda dondugumu gordukleri zaman surekki bunu konuscaklar biliyorum. Sizce napiyim, ocak ayinda hazirlanmaya baslarsam gec mi olur yada siz olsaniz naparsiniz? Bi fikre yardima cok ihtiyaci var.. Kimseyi umursamiyim diyorum hemen doniyim ama yapamiyorum..

Konuyu açan arkadaş. Puan kaybını göze alabiliyor musun? Ben puan kaybına rağmen yapamayacağım için seneye erteledim bu olayı ve şuan bi nevi dinleniyorum,biraz lys kasıyorum hepsi bu. Bence sen de böyle yapmalısın.
    Seneye okulu dondurursun,bu sayede seneye bir çıkış kapın olur işler ters giderse eğer. Hem stresin de az olur arkamda okulum var diyerekten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra0694 -- 12 Aralık 2012; 16:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

sevmediysen hiç uzatma hemen bırak. bırakıp tekrar kazanmış biri olarak konuşuyorum...

Ben de şuan sevmediğim bi okul,şehirdeyim hocam. Ama bu sene puan kaybı olcak bırakıp gidersem. Ailem bu sene sınıfı geçip dondurup öyle gir diyor. Hem arkanda okulun garanti kalmış olur bu sayede diyor.
    quote:

Merhaba arkadaslar, gecen sene tercihlerimde yazdigim universiteme yerlestim. Bolum istedigim bolumdu, cok severek okucagimj biliyorum. Ama universiteye gittigimde buyuk hayal kirikligi oldu. İcindeki tipler, okulun bulundugu yer, ortam, egitimi derken birakmayi dusunuyorum. Sozelciydim, ilk 10 bine girdim. Ve gercekten adam akilli oturup calismadan, dersaneye gitmeden yaptim bunu. Simdi ailem ocak tatiki gelsin, o zaman don tekrar hazirlan simdi okul devam ederken olmaz diyolar. Bende siniftaki arkadaslarimla kaynastim, bi anda dondugumu gordukleri zaman surekki bunu konuscaklar biliyorum. Sizce napiyim, ocak ayinda hazirlanmaya baslarsam gec mi olur yada siz olsaniz naparsiniz? Bi fikre yardima cok ihtiyaci var.. Kimseyi umursamiyim diyorum hemen doniyim ama yapamiyorum..

Konuyu açan arkadaş. Puan kaybını göze alabiliyor musun? Ben puan kaybına rağmen yapamayacağım için seneye erteledim bu olayı ve şuan bi nevi dinleniyorum,biraz lys kasıyorum hepsi bu. Bence sen de böyle yapmalısın.
    Seneye okulu dondurursun,bu sayede seneye bir çıkış kapın olur işler ters giderse eğer. Hem stresin de az olur arkamda okulum var diyerekten ;)

ha idare edebilirim diyorsan en mantıklısı bu olur. hele ki kazanamama ihtimalin ve sene kaybetmeme kaygın varsa...

• Arkadaslar koy degil guzel bi yerdesin okunur 4 sene diyenler olmus, haklilar. Ama ben universiteye 4-5 sene okuyup bitcek bisey gii bakmiyorum. Orda en guzel anilarim gecmeli, hep severek isteyerek anlatmaliyim. Yada her gunum mutsuz gecmemeli. Ve belki koy degil ama, ulasimim cok zor hic bi yere istedigim zaman gidemiyorum. Gezmeyi severim, cikamiyorum hapis gibi. Egitim desen cok iyi bi okul degil, tipler desen parasi oldugu icin gelebilmis gerzek tipler yada moron gibi ev okul devam eden dersten baska bisey dusunmeyen tipler.. Lisem cok guzeldi, arkadas gruplarim hepsi harikaydi. Burda cok mutsuzum, siz olsaniz bu sartlar altinda devam eder miydiniz?

• Aynı şartlar altında senden daha kötü bir durumdayım. Istemediğim bir şehir ve istemediğim bir bölümde okuyorum. Son attığın postu okuduğumda kafa yapılarımızın örtüştüğünü düşündüm. Ben bir sene tekrar hazırlandım, bir senede hazırlık okudum şuan birinci sınıfım. Sene kaybı yaşamayan ve bölümünde hazırlık olmayan ya da isteğe bağlı olan arkadaşlarım şuanda üçüncü sınıf. Mecburen eğitim hayatımı devam ettirmeye karar verdim. Cesaretin varsa bir saniye gecikme hayalinin peşinde koş derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G M -- 14 Aralık 2012; 15:07:20 >
  • quote:

Arkadaslar koy degil guzel bi yerdesin okunur 4 sene diyenler olmus, haklilar. Ama ben universiteye 4-5 sene okuyup bitcek bisey gii bakmiyorum. Orda en guzel anilarim gecmeli, hep severek isteyerek anlatmaliyim. Yada her gunum mutsuz gecmemeli. Ve belki koy degil ama, ulasimim cok zor hic bi yere istedigim zaman gidemiyorum. Gezmeyi severim, cikamiyorum hapis gibi. Egitim desen cok iyi bi okul degil, tipler desen parasi oldugu icin gelebilmis gerzek tipler yada moron gibi ev okul devam eden dersten baska bisey dusunmeyen tipler.. Lisem cok guzeldi, arkadas gruplarim hepsi harikaydi. Burda cok mutsuzum, siz olsaniz bu sartlar altinda devam eder miydiniz?

Cok mantikli konustun,sayet bu soruyu bize degil kendine sormalisin.Sen devam edermiydin Arda ? Not:yapicagin en guzel is ortalamani yuksek tutup baska bir ilde baska bir universiteye gecmek,10 binlik adami alirlar.Icin rahat olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.