sevmediğiniz bi bölümü ASLA başka biri için okumayın. yani AİLE AKRABA ARKADAŞ SEVGİLİ vs için okunmaz bi bölüm / meslek. sizin o mesleği sevmeniz lazım yoksa yürümüyor. üniversitede olanlar beni çok iyi anlıyordur diye tahmin ediyorum. o yüzden burdaki arkadaşlarımıza ufak bir tavsiye / uyarı olsun. son pişmanlık fayda etmiyor çünkü. edit: son zamanlarda en çok tıp ve mühendislik bölümlerinde bu olay var. o yüzden bu bölümleri düşünüyorsanız DETAYLI ARAŞTIRMADAN karar vermeyin sonra siz üzülürsünüz giden sizin yıllarınız olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 9 Kasım 2021; 1:5:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sevmediğiniz bi bölümü ASLA başka biri için okumayın
-
-
tıp için 2 yıl sıkıcı gelebilir ama asıl 3-4. sınıfta bu bilgileri kullandığınız zaman başlıyor
ilk 2 yıl teorik ağırlığı bayağı ağır bir bölüm gerçekten hem de hayatınızda ilk kez bu dersleri görünce insana baya yabancı gelebiliyor ama insanda merak ve ilgi olunca daha hafif geçiyor
hatta kendi kendinize tanı koymaya başladığınız zaman daha fazla seviyorsunuz o bölümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Kasım 2021; 0:55:55 > -
Hocam tıp diye bir şey olmasa dahi sen ankaratıplı olurdun.
-
hocam evet sizinle aynı fikirdeyim. ama sizin dediğiniz tıbbı sevenler için geçerli. benim demek istediğimse farklı. ünimde saçma sapan tipleri gördükçe üzülüyorum onlarla aynı yerde olduğum için. tıpa zerre ilgi duymuyorlar hatta bazen dersleri bile kaynatmaya çalışanlar oluyor bize yazık oluyor. sene sonunda yatay deniyecekler zaten. ama durum ve sistem o kadar saçma ki bari insanlar bilinçli tercih etsin bundan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 3 Kasım 2021; 14:22:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birisi için bırak bölüm okumayı yarını bile çok farklılaştırmayın
-
kesinlikle
-
başkası için okumayı bırak ayıp olmasın diye istemediğiniz staj yerinde bile staj yapmayın kanser oldum ben siz de yanmayın nereyi istiyorsanız orada yapın
-
hocam mesajına bi daha baktım da konumla çok alakasız yazmışsın
yani şimdi seçtiğin bölümünün kendine uygun olmadığını düşünüyorsun ve beklentilerini karşılamadığını düşünüyorsun
tıp böyle teorik bilimlerin olduğu yerler sıkıcı gelebilir özellikle ilk komite konusu çok sıkıcı olabilir
ama asıl tıp fakültesi 4. sınıfta başlıyor onu söylemek istedim
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam tıp diye bir şey olmasa dahi sen ankaratıplı olurdun. |
birisi için bırak bölüm okumayı yarını bile çok farklılaştırmayın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X