Şimdi Ara

SEWGİLİMİ KAÇIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirteyim zor durumdayım, arkadaşım burda bana yardımcı olabilecek hocaların olduğunu söyledi.

1.89 boyunda fitness yapan bi gencim, evvelsi gün sevgilimle sözleşmiştim, üstümü başımı güzelce giyindim pc açıktı 2 dk bakayım dedim. Gta Vice City'i açtım inşaat görevindeydim uçağı kaldırdım yapmaya çalışıyordum tabii bu sırada telefonum sürekli çalıyor, mesajlar geliyor patır patır. Sonra evin kapısı çaldı gelen kız arkadaşımdı eve davet ettim tam bana nerdesin diye bağıracakken sol elimle ağzını kapatarak konuşmasını engelledim, sağ elimle de çekiştirerek odama götürüp yanımdaki sandelyeye oturttum. Kendim oturmadan önce çekmecemden çıkardığım koli bandıyla sevgilimin ağzını bantladım. Uçağın kontrolünü tekrar ele aldım güvenlikleri pervanelerimle çatır çatır doğrayarak bombaları yerleştirdim tam her şeyi yapmış dışarı çıkarken inşaatta bi ejderya belirdi ekrandan fırladı sevgilimin koli bandını alıp ekrandan içeri girdi ve kaçmaya başladı helikopterimle takibe başladım anladığım kadarıyla Diaz'ın evine gidiyordu can dostum Lance'yi aradım yardıma geldi beraber peşine düştük Diaz'ın evini bastık ama sevgilim ve diaz evde yoktu. Çok zor durumdayım arkadaşlar, burayı tavsiye ettiler ekşideki yakışıklı abilerden ve güzel ablalarım yardımcı olabilrmiş. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Herman -- 2 Temmuz 2017; 22:0:21 >

• olmamis teknik gelistirmen lazim bu isin basindasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben niye tamamini okudum bilmiyorum

Uzgunum ama olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, üstünde biraz daha çalışmam lazım galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.