Ara ara düzenlenen seyahat kampanyası tekrar başlamış. Pek çok arkadaşa faydalı oldu. ihtiyacı olanlar kaçırmasın; https://hepiyi.com.tr/seyahat/form/kisi-bilgileri 6 aylık premium paket 7,5 euro istediğiniz tarih aralığını seçebiliyorsunuz. bölge kısıtlaması yok. 1.500 stok var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seyahat sağlık sigortası 1200 TL yerine 285 TL (Bugüne Özel)
-
-
Teşekkürler. Yararlandım, fakat poliçenin ingilizcesi lazım. Onu sitede bulamadım.
-
Mail ekinde olması lazım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ıslak imza işini nasıl hallediyorsunuz? Sorun çıkmıyor mu vizede?
-
Nisan ayındaki kampanyanlarından yararlanmıştım. Poliçem bitti, şimdi yine kampanyalı fiyatlarından poliçemi yaptırdım. Konuyu açan kişiye çok teşekkür ederim. Böyle güzel bir fırsatı yakaladım
-
Hocam merhaba. Ben geçen sefer buradan yaptırmıştım, konsoloslukta işlemlerimi QR kod ile halletmiştim. Hiç sorun yaşamadım.
-
Hangi ülke hocam?
Almanya hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyurek44 -- 28 Ağustos 2024; 10:44:33 > -
Çok teşekkür ederim.
bitti galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 28 Ağustos 2024; 11:31:36 > -
az önce aldım. 182 gün ve tüm dünya seçtim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eski sigortam 20/01/2025 te bitiyordu, 5€ ödemiştim.
bunun başlangıcını 21/01/2025 olarak ayarladım. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
-
sadece türkçe poliçe var ekte.
-
3 tane ek olması lazım hocam,Türkçesi,makbuzu ve ingilizcesi.eğer yoksa iletişime geçin isterseniz.normalde geliyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 28 Ağustos 2024; 12:31:58 >
Ben de bu poliçeyi eklemiştim Hollanda için sorun olmamıştı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki kampanyadan yaptırdığım 31.12.2024’te biten poliçem vardı. Bunun başlangıcını Ocak’ta ilk seyahatimin önceki günü yaptım seneye planlı 3-4 gezi için güzel fırsat oldu. Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler. 6 ay kısmını gözden kaçırmışım
-
merhaba,yeşil pasaportluların yaptırmasına gerek var mı?Ve içeriği neler,teşekkürler şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone premium nedir
- 5 kg şeker - a101
- çaykur çaycı yorum
- aşımsız prime 30 gb
- bim dijitsu televizyon yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X