Şimdi Ara

Seyir halindeyken düşük viteste motor duruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 haftadır seyir halindeyken düşük viteste(2) arabanın motoru duruyor, birden direksiyo sertleşiyor, allahtan yavaş oluyorum ve çevrem sakin oluyor. Buğün sanayiye götürdüm bilgisayara bağlattım ama hiç bişey çıkmadı.Rölantı problemimde yok nedenine bir türlü anlam veremiyorum. Acaba sizce neden kaynaklanabilir. Teşekkürler.

• ilk yapacağın şey başlığı yukarıda tut. teknik bilgisi yeterli arkadaşlar başlığını görüp bişeyler yazarlar. çünkü ciddi bir sorun.
  • araba neydi??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: umtdrn

araba neydi??????????

araç ne ????????
  • Pardon Pardon

VW Bora 1.6 8V 2000 COMFORTLINE.
  • daha öncede vw bora topiğinde bu konu konuşulmuştu.Arkadaşın birinin yine sizin gibi seyir halindeyken motoru durmuş ve kaza atlatmıştı.Sebebini haıtlamıyorum ama bu 3. duyuşum oldu vw boralarda.Almayı düşündüğüm bir araç ama beni düşündürüyor.Umarım konuya vakıf bir arkadaş cvb verir.
  • Merhaba,

aracınızın vitesi manuel mi? yoksa otomatik mi?

eğer manuel ise kontrol etmen gereken 2 şey var.

1-Debimetre(potansiyometre)
    2-Maf sensörü

bu ikisi genelde arıza lambası yaktırmaz, o yüzden bilgisayarda birşey görünmemesi seni şaşırtmasın, eğer aracın otomatik ise o zaman başka sebepler var.

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 sene önce nissan almera kullanırken benimde başıma geldi servis yalandan spreyle yakıt yolunu felan temizledik diye bizi kandırdı ertesi gün bir tırı sollarken tekrar stop etmişti neyse uzatmıyım araçta bir sensör degiştirmişlerdi ama sensörün adını hatırlamıyorum fakat 99-02 arası almeralarda bu arızanın kronik birşey olduğuna dair bana bir yazı göndermişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.