Şimdi Ara

Sezon 5'te West'e Gececekler ve Westte olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese. TR acildigindan beri server'a vermis oldugum destegi artik kesiyorum ve EU'West'e gececegim sezon biter bitmez. Haftada 1 veya 2 gun eglenmeye girdigim oyunlarda daha da beter, stres olmus halde cikiyorum ve buraya kadar. Elo-boosta goz yumuluyor, kufur edip bebeleri oyunda cekilmez hale sokan streamerlar ve daha da rezil edenler var ve bunu Riot Games Turkish'in de desteklemesi son noktam oldu. Neyse buraya kadar Nobody Cares. Asil konu: Sezon 5'te weste gelecek arkadaslar ve hali hazirda westte olan arkadaslarla bu konu altinda kaynasabiliriz ve tanisabiliriz diye dusundum. Ben pgil 10 gun sonra westte gorusmek uzere esen kalin

EDIT: Nick "Rito pgil" oldu ekleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgilx -- 17 Kasım 2014; 17:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• weste geçince bi 20 30 oyun normalde takıl sudan çıkmış balığa döneceksin çünkü
  • Bende yeni sezonda gecmeyi dusunuyorum . Cynical D suan tr' deki hesap adim.

• Nick değişimi istenirse yeni nick için editlemeyi unutma
  • Smurf kasıyorum orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçicem bıktım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Smurf kasıyorum orda

Açtın mı hesabı ?

edit : mesajı attığım anda hesaba giriş yaptım ve istek geldiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 3 Kasım 2014; 16:12:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eklemek istiyorsaniz nick icin pm

• Ben Westteyi abi hazırlıklarımı yaptım sıfırdan başladım birde üstüne. Şuan otuz bile değilim yani eklemek isteyen beraber oyun atmak isteyen olursa adım ''DontPanicITürk''
  • haziranda westteyim

• Yardım lazım olursa oyun atmak isteyen falan olursa atabiliriz westteyim

• westte sadece normal oyun oynuyorum . günlük 2-3 tane çok mutluyum . diyeceksin şimdi hiç mi troll yok ? olmaz mı arada sırada geliyor ama genele bakacak olursak diamond plat 1 adamlarla normal oyun oynamak çok zevkli normal oyunu bile önemsiyorlar sende kendini gösterme çabasına giriyorsun kaliteli maçlar dönüyor.
  • Horny4M3 lig silver 3

Eklerseniz oynarız beraber :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broxx -- 3 Kasım 2014; 17:00:51 >
  • Tr de silver gold olup bosu bosuna weste gecmeyin zaman kaybi

• smurfumu plat yaptım bende sezon bitmeden diamond olur, ARMANAX da Smurf diamond elo duoq girebiliriz.
  • Bende vaktim olursa tr'de 10 oyunumu atıp duruma göre yeni hesap açıp kasmayı düşünüyorum.
  • ben 20 gün filan oldu weste geçeli gayet memnunum hayatımdan silver 1 e çıktım türkiyede 3 den yukarısını göremedim
  • Bende geçmeyi düşünüyorum ama genellikle rp satın alıp yeni çıkan skinleri alıyorum vs.vs. Rün mün 9sayfa ama dediğim gibi skin almayı severim. Weste geçmek istiyorum ama rp biraz tuzlu, acaba diyorum preseasonın ortalarında yüklü bi rp çekip öyle mi geçsem ? Tavsiyeleriniz ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: CHs SouhcNi

Bende geçmeyi düşünüyorum ama genellikle rp satın alıp yeni çıkan skinleri alıyorum vs.vs. Rün mün 9sayfa ama dediğim gibi skin almayı severim. Weste geçmek istiyorum ama rp biraz tuzlu, acaba diyorum preseasonın ortalarında yüklü bi rp çekip öyle mi geçsem ? Tavsiyeleriniz ne olur

Sahsen 2 tane 6450 cekmeyi planliyorum, sonra da weste gecince yeni skin champ ucin falan uzunca bir sure yeter bence

• quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

quote:

Orijinalden alıntı: CHs SouhcNi

Bende geçmeyi düşünüyorum ama genellikle rp satın alıp yeni çıkan skinleri alıyorum vs.vs. Rün mün 9sayfa ama dediğim gibi skin almayı severim. Weste geçmek istiyorum ama rp biraz tuzlu, acaba diyorum preseasonın ortalarında yüklü bi rp çekip öyle mi geçsem ? Tavsiyeleriniz ne olur

Sahsen 2 tane 6450 cekmeyi planliyorum, sonra da weste gecince yeni skin champ ucin falan uzunca bir sure yeter bence

Bende de bi tane 6450 var bende 2 tane çekip geçmeyi düşünüyorum tekrar ama en son geçtiğimde çok yalnız kaldım bütün arkadaşlar trde ben westte yapamadım geri döndüm. Şimdi herkesi tek tek ikna etmeye çalışıyorum bakalım ^^

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.