Sezon öncesi yoğun kondisyon çalışması yaptırdım. Şimdi sezon başladı ama takım ligde güç olarak 17. sırada. bunun için kondisyon antrenmanına sezon içinde de devam etmenin sakıncası var mıdır?
Dengeli yaparsan hepsinden biraz biraz çalışıyorlar. Ekstra kondisyona gerek var mı bilmiyorum.
devre arası hariç sezon ortası kondisyon yapmıyorum sezonda her zaman dengeli ve normal antreman seviyem
quote:
Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi
Sezon öncesi yoğun kondisyon çalışması yaptırdım. Şimdi sezon başladı ama takım ligde güç olarak 17. sırada. bunun için kondisyon antrenmanına sezon içinde de devam etmenin sakıncası var mıdır?
Takımın güç olarak ligdeki sıralamasını nerden görüyoruz, hiç denk gelmedim
Tavsiyem,
Sezon arasında; maç antrenmanını sıfıra indirip, Genel Antrenmanda kondisyona yüklenin (Yüksek yada çok yüksek) Sezon içinde ise; Genel antrenman minimumda, maç antrenmalarına ağırlık verin (normal), ama özellikle kondisyon çalışmayın.
IbraKadabrA
kullanıcısına yanıt
güç derken fiziksel olarak güç demek istedim. takımın en iyi özelliği çalışkanlık mesela ve ligde birinci en zayıf özelliği ise güç olarak gözüküyor.
quote:
güç derken fiziksel olarak güç demek istedim. takımın en iyi özelliği çalışkanlık mesela ve ligde birinci en zayıf özelliği ise güç olarak gözüküyor.
Bende onu soruyorum. Onu nerden görebiliyoruz işte.
IbraKadabrA
kullanıcısına yanıt
Sol kenardaki sütunda takım raporu yazıyor. orada var .
quote:
o özellikler takımdaki oyuncuların genel ortalamasını gösteren özellikleri..
yani takımınızdaki tüm oyuncuların özelliklerinin ortalaması alındığında takımın güç olarak en kötü özelliğe sahip.
bunu antremanda değilde, transfer ederek geliştirebilirsin
evet biliyorum onu güçlü oyuncular trasfer edersem güçlü takım olur ama kadromdan genel olarak memnunum sadece oyuncuların biraz gücünü arttırmak istiyorum. özel antrenman olarak mı çalıştırsam acaba güç için. sezon içi kondisyon çalışması zarar verir mi onu da pek bilmiyorum o yüzden sordum zaten.
Sakuragi Hanamichi
kullanıcısına yanıt
Milli takıma eğer çok oyuncu göndermiyorsanız bence o boşluklarda faydalı oluyor. Yüklemenin meyvesini hemen olmasa da 3 hafta,bir ay sonra falan yersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme