Şimdi Ara

sezonda kasılan paragonlar ne oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta belirttiğim gibi galiba belli bi kısmı normal karektere ekleniyor..nedemek istediğimi anlamışınızdır umarım

• xp değeri olarak ekleniyor. sayı olarak değil. 300-300 mesela yaptınız yeni paragon 391 oluyor. 500-500 yaptınız 599 oluyor.

her artan paragondakazanılması gereken xp değeri de arttığı için sezonda yaptığınız paragonlar direk eklenemiyor ne yazık ki..

hesabını da şuradan yapabilirsiniz;

http://www.d3bg.org/paragon-calculator/en.php
  • 1-300 arası toplam gereken xp ile 300-600 arası toplam gereken xp farklı, hatta bambaşka olduğu için mantıklı olan da bu zaten. Yoksa normalde 500 yap, sezon 1'de de 500, sezon 2'de de 500 yap, iki sezon sonra 1500 paragon olsun.

Kaldı ki 500 paragon bir aydan kısa bir sürede yapılabilir, eğer sırf ona abanılırsa. Speed grift yapılarak günde 20-30 paragon alınıyor (4-5 saat oynayarak). Belki daha çok da alınıyordur ama daha az değildir. Hani speed grift ile sadece paragon da almıyorsunuz, hızlıca blood shard kasıp hızlıca item düşürüp karakter de geliştiriyorsunuz. Ayrıca gem ve key de yükseltiyorsunuz.
  • paragon lvlları için gereken xp miktarının tablosu. Buraya bakarak hangi paragon kaç xp istiyor bunu öğrenebilirsin ayrıca yukarıda bir arkadaşın verdiği site aracılığı ile hesap işleriyle uğraşmadan sezondaki paragon lvlın sezon dışına ne kadar etki edecek öğrenebilirsin. iyi akşamlar.
     sezonda kasılan paragonlar ne oluyor ?

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Alf2fuRWlPArdGV6dDEwaURWaGJsbERPX2pkZFB3Z2c bu link ile de paragon 1000 lvla kadar görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 6 Nisan 2015; 20:09:12 >

• Teşekkürler yararlı bilgiler oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

xp değeri olarak ekleniyor. sayı olarak değil. 300-300 mesela yaptınız yeni paragon 391 oluyor. 500-500 yaptınız 599 oluyor.

her artan paragondakazanılması gereken xp değeri de arttığı için sezonda yaptığınız paragonlar direk eklenemiyor ne yazık ki..

hesabını da şuradan yapabilirsiniz;

http://www.d3bg.org/paragon-calculator/en.php

Teşekkürler bilgi için kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

1-300 arası toplam gereken xp ile 300-600 arası toplam gereken xp farklı, hatta bambaşka olduğu için mantıklı olan da bu zaten. Yoksa normalde 500 yap, sezon 1'de de 500, sezon 2'de de 500 yap, iki sezon sonra 1500 paragon olsun.

Kaldı ki 500 paragon bir aydan kısa bir sürede yapılabilir, eğer sırf ona abanılırsa. Speed grift yapılarak günde 20-30 paragon alınıyor (4-5 saat oynayarak). Belki daha çok da alınıyordur ama daha az değildir. Hani speed grift ile sadece paragon da almıyorsunuz, hızlıca blood shard kasıp hızlıca item düşürüp karakter de geliştiriyorsunuz. Ayrıca gem ve key de yükseltiyorsunuz.

Exp. giysilere bağlı olarak 70 saatten az olarak 500'ü geçen monk arkadaşım vardı sezon 2'de, buff zamanı başlayasaydı herhalde 30-35 saatte o level ulaşırdı :D monk çok başarılı bu konuda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    valorant hesabım ne kadar eder
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Benim de 300 saatte 980 olan arkadaşım vardı sezon 2'de. Buff zamanının sonlarına doğru bakmıştım. O konuda en iyisi Crusader. Monk yine saf tank beğenilmiyor, patlatması için alınıyor ama Crusader'ın Monk'a göre avantajı RoRG kullanmıyor, her iki yüzük slotunda HF ve Leoric yüzükleri kullanabiliyor.

Daha az değildir yazdım ama, onun da sebebi 4-5 saat oynarak aldığınız 20-30 paragonu hangi level'da aldığınız. İlk 20-30 paragonu zaten 10 dakikada da toplarsınız da paragon yükseldikçe gereksinim duyulan xp arttığından aslında 500-600 seviyesinden bahsediyordum.

Ben de rahat rahat oynayarak, yeri geldi mi bekleyerek, yeri geldi mi sohbet ederek 300 saatte 725 olmuştum işte. Bunun 50-80 saati havaya gitmiştir. Ben de bol bol WD ile speed grift yapmıştım. Xp amaç olmasa da eğleniyordum support WD ile. Öyle çok paragon aldım.

Speed grift'te Crusader tercih edilmediğinden daha önceden de sohbetimizde dile getirdiğimiz üzere, en iyi Monk paragon farm yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Benim de 300 saatte 980 olan arkadaşım vardı sezon 2'de. Buff zamanının sonlarına doğru bakmıştım. O konuda en iyisi Crusader. Monk yine saf tank beğenilmiyor, patlatması için alınıyor ama Crusader'ın Monk'a göre avantajı RoRG kullanmıyor, her iki yüzük slotunda HF ve Leoric yüzükleri kullanabiliyor.

Daha az değildir yazdım ama, onun da sebebi 4-5 saat oynarak aldığınız 20-30 paragonu hangi level'da aldığınız. İlk 20-30 paragonu zaten 10 dakikada da toplarsınız da paragon yükseldikçe gereksinim duyulan xp arttığından aslında 500-600 seviyesinden bahsediyordum.

Ben de rahat rahat oynayarak, yeri geldi mi bekleyerek, yeri geldi mi sohbet ederek 300 saatte 725 olmuştum işte. Bunun 50-80 saati havaya gitmiştir. Ben de bol bol WD ile speed grift yapmıştım. Xp amaç olmasa da eğleniyordum support WD ile. Öyle çok paragon aldım.

Speed grift'te Crusader tercih edilmediğinden daha önceden de sohbetimizde dile getirdiğimiz üzere, en iyi Monk paragon farm yapıyor.

Katılıyorum bu konuda size, monk full exp. giyinince biraz damage düşüyor ama biz bununda önüne geçmek adına, palm silahının yenisi olan monk rorg'dan feragat ediyor,diğer monk full exp. giyiniyor oynuyorduk 45-49 arasını 2 monk 1 barbar 1 crus olarak,üstüne exp.gemi de takıyordum akmasa da damlıyordu : P

• Valla o oyun tarzı bana o kadar uzak ki. Dediğim gibi, her grift'e +3 dakika eklensin ama o RG kesilsin. Sezon 3'te olur da şansa 300-400 paragon'da speed grift yapacak kadar item toplayabilirsek RG kesilmeden bırakılabilir ama normalde 700-800 paragona sahip olan adamın full exp için support'luktan, cooldown'dan, damage'ten feragât etmesi bana çocukça ve gereksiz bir uğraş gibi geliyor.

Yani 600-700 zaten yüksek ve yeterli bir paragon seviyesi. Daha fazlası için ne takımın sırtına yük olmaya ne de kırk takla atmaya gerek var.

RG'ye yüklediğim anlamlar var. Her RG'ye farklı taktik uygulamak, uğraşmak, yeri geldi mi sinir krizi geçirmek yeri geldi mi çok sevinmek güzel duygular. Akşama makarna yapayım da yiyeyim, aklıma geldi şimdi.
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben şahsen başlıkta ne belirttiğinizi tam olarak anlayamamıştım fakat arkadaşların açıklamalarından sonra anca anlayabildim. Benim biriktirdiğim puanlar bonus cart puanları gibi dönem sonunda kaybolmayıp normal tarafa aktarılıyorlar.

@haymatloshan, bu bahsettiğiniz palm silahı hangısı acaba? Wong kim lau'nun silahı mı?

@Nicholai Hel, açıklamalar ve avantaj sağlayıcı taktikler için teşekkürler.

Yeni sezonda oyuna Wizard ile başlamaya karar verdim ama Monk ve bir ihtimal Crusader ile de oynarım, beklendiği gibi sezon uzun sürerse de tüm karkaterleri riftlerde gezdiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, ben şahsen başlıkta ne belirttiğinizi tam olarak anlayamamıştım fakat arkadaşların açıklamalarından sonra anca anlayabildim. Benim biriktirdiğim puanlar bonus cart puanları gibi dönem sonunda kaybolmayıp normal tarafa aktarılıyorlar.

@haymatloshan, bu bahsettiğiniz palm silahı hangısı acaba? Wong kim lau'nun silahı mı?

@Nicholai Hel, açıklamalar ve avantaj sağlayıcı taktikler için teşekkürler.

Yeni sezonda oyuna Wizard ile başlamaya karar verdim ama Monk ve bir ihtimal Crusader ile de oynarım, beklendiği gibi sezon uzun sürerse de tüm karkaterleri riftlerde gezdiririm.

THE FIST OF AZ'TURRASQ exploding palm skill'inin silahı ismi telaffuz etmesi epey zor diye kısaca palm diyorum :D acaba 2.2 ile bu etkiliği olacak mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.