Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghjmnTr

Beyler neden mesajları siliyorsunuz merak ediyorum.
    Bizim mesaj silme yetkimiz yok dostum.
  • Hocam test ne aşama da yüzde olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extremesports bey ne zaman çıkacak yama?
  • Birkaç hafta içerisinde en geç 1 ay'a yetiştirmeye çalışıyoruz.
  • Helal olsun son zamanlarda birçok büyük ölçekli oyunun yaması çıkmaya başladı bir ara neredeyse Türkçe yama kalmamıştı şimdi böyle haberleri gördükçe mutlu oluyorum sağolun arkadaşlar iyiki varsınız.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    Siz ciddi misiniz? 1 ay nedir ya..
    Yamayı bizimle paylaşsanız takiben testi devam ettirip güncelleseniz olmuyormu? gerçekten çok uzun zamandır bekliyoruz bu çeviriyi veya gün gün test %sini paylaşsanız gerçekten her gün bakmaktan sıkıldık artık.. ücretli olacağını söylediğiniz bir yamada bu kadar bekletilmemiz çok üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexy

Siz ciddi misiniz? 1 ay nedir ya..
    Yamayı bizimle paylaşsanız takiben testi devam ettirip güncelleseniz olmuyormu? gerçekten çok uzun zamandır bekliyoruz bu çeviriyi veya gün gün test %sini paylaşsanız gerçekten her gün bakmaktan sıkıldık artık.. ücretli olacağını söylediğiniz bir yamada bu kadar bekletilmemiz çok üzücü.
    sen çevir biz oynayalım
  • Bana yollayın isterseniz test yapa bilirim bu aralar boşum zaten
  • bune ulan haylaaa bir yamayı beceremediler ne kaddarda yavaşlar ulan böyle çalışılırmı ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bune ulan haylaaa bir yamayı beceremediler ne kaddarda yavaşlar ulan böyle çalışılırmı ulan
    Ah be kücük kardeşim.. keşke, önce okuma ve yazmayı pekiştirseydin sonra gelip buraya 2 kelâm yazsaydın. Sizin gibi arkadaşlara ücretsiz diye 2 yıl içinde yamada çıkarsalar nâfile yine ağlar durursunuz siz neden 2 yıl diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 22 Haziran 2020; 1:26:39 >
  • Şımarıklık yapmayın lan adam çevirmiş buna şükredin sanki para vermiş malını bekliyen tüccarlar gibi 1 ay nedir falan hayırdır ? Kendinizi ne sanıyorsunuz beğenmiyorsanız gidiniz ingilizce oynayın. Adam vazgeçtim çıkarmıyorum yamayıda diyebilir
  • maskelilincoln M kullanıcısına yanıt
    Lan saçmalama nereye çıkarmıyorum diyor😂😂 çok para kazanacak çok😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeğinizi takdir ediyorum ve karşılık beklediğinizi biliyorum ama oyun zaten 25 tl satılırken sadece yama için 25 tl istemek biraz fazla değil mi sizce de bu fiyat için biraz düşünseniz olmaz mı sonuçta koskoca oyun 25 tl satılırken bir yamanın 25 satılması pahalı gibi geliyor hem fiyat düşerse alıcı sayısı da artacaktır illa ki
    Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 24 Haziran 2020; 16:2:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diavelin

Emeğinizi takdir ediyorum ve karşılık beklediğinizi biliyorum ama oyun zaten 25 tl satılırken sadece yama için 25 tl istemek biraz fazla değil mi sizce de bu fiyat için biraz düşünseniz olmaz mı sonuçta koskoca oyun 25 tl satılırken bir yamanın 25 satılması pahalı gibi geliyor hem fiyat düşerse alıcı sayısı da artacaktır illa ki
    Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\

Şu an fiyatı bu o zaman şu an satabilirler sizin mantığınıza göre 25 liraya öyle mi? Çünkü oyun pahalı yama daha ucuz duruyor? Şaka gibisiniz.

• 20 lira olur belki
  • Diavelin kullanıcısına yanıt
    Oyun ilk çıktığında 209 TL idi. 1 sene sonra 61 TL ye düşürdüler. Beynini az da olsa çalıştıracak 1-2 şey söyleyeyim. Oyunun fiyatı 209 dan 61 TL ye düştü diye içindeki çevrilecek kelime sayısı, açılacak dosya sayısı gibi durumlar değişmedi. Sırf indirimde daha ucuz alabiliyoruz diye yama yapmaya çalışan insanlardan böyle bir şey isteme hakkın yok...
  • Oyun çıkalı 3 sene ye yakın oluyor türkçe yama çalışması önceki grubuda sayarsak yaklaşık 1,5 sene oldu haliyle oyunun fiyatı düştü evet burdada bir emek var ve bu ücretli olucaksa bu fiyat normal asıl sorun yamanın çok geç çıkması 1,5 sene değilde 6 ay gibi bir sürede çıksaydı kimse ücreti pahalı bulmazdı
    Yama yapılacak oyunlar eğer ücretli yapılacaksa yeni oyun olmalı ve kısa sürede bitmeli eğer ücretsiz olucaksa zaten hobi olarak yapılıyordur kimsenin bir şey demeye hakkı da olmaz
  • Oyunu bedava yaparsalar Çevirmenlerden yama ücreti isteyelim bence.
  • Adamlar emek vermiş istediği fiyatada koyarlar kimse bişey diyemez, isteyen alırı isteyen almaz bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.