Oyunun çevirisi var ama çeviriyi yapan arkadaşlar ücretli satıyorlar makina çevirisi ile tekrar çevirecek abilerimiz varmıdır? |
shadow of war makina çevirisi yaparmısınız?
-
-
-
keşke olsa yeni başladım 25 tl veremem valla yamaya fln
-
2 kere bitirdim artık çıksada oynamam ama çıkarsa iyi olur sizin için -
istek olursa yapacak kardeşlerimiz abilerimiz olur bence
-
yapacak mısın yoksa? :D
-
Açık Konuşacağım LOTR Hayranı Olduğumdan Shadow of Mordor'da 250 Saati Gömmüştüm Bu Oyuna da O Kadar Gömeceğimi Bildiğimden, Bu Zamana Kadar Aldığım Tek Ücretli Yamaydı ve Pişmanda Olmadım. Yama Harbiden Kaliteli ve Bir Yerinde Bile İngilizce Kelime Görmedim. Çeviri Gramer'i ile Orkların O Saçma Konuşma Tarzı Harbiden Abartılmadan İyi Bir Şekilde Yansıtılmıştı. Almak İçin Tereddüt Eden Varsa Ciddiyim Kefil Olabilirim Pişman Olacağınızı da Düşünmüyorum..
-
oyun ilk çıktığında bedava indirip türkçe yamayla oynamıştım ? paralı mıymış ?
-
shadow of mordor'dur o, shadow of war olsa duramazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 22 Kasım 2020; 8:6:21 > -
evet hocam eminim türkçe oynadığıma çünkü ben çok bekliyordum 2017 yılında bu oyunun çıkmasını çıkar çıkmaz yama ile oynayıp 2 defa bitirmiştim. ingilizcem şimdiki seviyede olmadığı için de haliyle türkçe yama ile oynamıştım. internette o zamanki türkçe yama hala mevcut girip bakabilirsiniz
-
allah allah çok ilginç bu oyunu çıkar çıkmaz 1 hafta sonra tr yama ile oynamıştım eminim aa şuan o linklerin hiçbirisi çalışmıyor dosyayı arıyorum ama bulamadım
-
Apex Çeviri bir süre sonra ücretsiz olarak paylaşacaklarını söylemişti zaten yanlış hatırlamıyorsam. İsterseniz biraz daha bekleyin. -
kaç ay oldu bilmem ne zaman ücretsiz yaparlar oda belli değil. makina çevirisi yapılırsa ben dahil bi çok insan eminim kullanacaktır.
-
1yılı geçti sanırım -
up up up
-
sonuc nedir ?
-
+ + + sonsuz bende bekliyorum
-
5 Aralık tarihin de ücretsiz yayınlanacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 1 Aralık 2020; 19:46:25 > -
1 yılı geçmiş :)
Benzer içerikler
- f1 22 türkçe yama
- horizon zero dawn türkçe yama
- farthest frontier türkçe yama
- shadow of war türkçe yama
- blasphemous 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X