Şimdi Ara

Shadowplay Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle başka konularada baktım masaüstü kısayolu oluştur -shadowplay yaz filan denedim ama program çalışmadı. Sistem gereksinimlerinde GTX ekran kartı yazıyor benimki orda yazdığı gibi Gt755M fakat sistem gereksinimleri sonunda yazan 700M ve üzeri kısmında GT veya GTX farketmeyeceğini sanıyorum ve desteklediği halde neden çalışmıyor ya da farketceğini varsayarak 700M serisinden herhangi bir GTX driver yüklesem sorun oluşturur mu ? Teşekkürler
     Shadowplay Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: caner117

Öncelikle başka konularada baktım masaüstü kısayolu oluştur -shadowplay yaz filan denedim ama program çalışmadı. Sistem gereksinimlerinde GTX ekran kartı yazıyor benimki orda yazdığı gibi Gt755M fakat sistem gereksinimleri sonunda yazan 700M ve üzeri kısmında GT veya GTX farketmeyeceğini sanıyorum ve desteklediği halde neden çalışmıyor ya da farketceğini varsayarak 700M serisinden herhangi bir GTX driver yüklesem sorun oluşturur mu ? Teşekkürler
     Shadowplay Sorunu

Çözdün mu kardeş problemi bendede buna benzer sıkıntı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shadowplay sadece gtx serisi kartlarda destekleniyor. gtx yerine gt olmuyor ne yazık ki dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Kmplayer sorunu
    13 yıl önce açıldı
    BİOS DONMA SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.