beyler su an patosdaki charımın elinde +7 shard,+8 cleaver var..arkdas piyasa düsünce bu ikisini ver 2 tane rebirh md +3 al dedi...sizce daha ii olur?? (bilmeyenler için +7 shard ap=92..+3 rebirth md=91..)
md derım cunku cleaver acaıp kotu gozeuken bı ıtem hem herkes de var o ıtemı eılınde bulunduranlara ben ezuk dıyorum tıppınden de nefret edıoyrum
CLeaver ' ın Yerine aLırsan aL Shard ' ın Ap s İyi cLeaver ' ın Yerine aL....
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
md derım cunku cleaver acaıp kotu gozeuken bı ıtem hem herkes de var o ıtemı eılınde bulunduranlara ben ezuk dıyorum tıppınden de nefret edıoyrum
evet bide üstüne üstük 2 tane cleaver olmayınca dier bıcak eziq gibi duruo
quote:
Orjinalden alıntı: IItomeiII
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
evet bide üstüne üstük 2 tane cleaver olmayınca dier bıcak eziq gibi duruo
diğer bıçak sherion ise
nasıl bir topicdir buya hiçmi bilmiyorsun oyunu ap hangisinin fazla ise o iyidir arkadasım daha neyi soruyıorsun +7shard +3rb md den daha iyidir sonra kalkıp bagırırsınız topic kirleniyor diye
quote:
Orjinalden alıntı: kadkad
nasıl bir topicdir buya hiçmi bilmiyorsun oyunu ap hangisinin fazla ise o iyidir arkadasım daha neyi soruyıorsun +7shard +3rb md den daha iyidir sonra kalkıp bagırırsınız topic kirleniyor diye