Şimdi Ara

Shard mı md mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler su an patosdaki charımın elinde +7 shard,+8 cleaver var..arkdas piyasa düsünce bu ikisini ver 2 tane rebirh md +3 al dedi...sizce daha ii olur??
    (bilmeyenler için +7 shard ap=92..+3 rebirth md=91..)

• md derım cunku cleaver acaıp kotu gozeuken bı ıtem hem herkes de var o ıtemı eılınde bulunduranlara ben ezuk dıyorum tıppınden de nefret edıoyrum
  • CLeaver ' ın Yerine aLırsan aL Shard ' ın Ap s İyi cLeaver ' ın Yerine aL....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

md derım cunku cleaver acaıp kotu gozeuken bı ıtem hem herkes de var o ıtemı eılınde bulunduranlara ben ezuk dıyorum tıppınden de nefret edıoyrum

evet bide üstüne üstük 2 tane cleaver olmayınca dier bıcak eziq gibi duruo
  • quote:

Orjinalden alıntı: IItomeiII

quote:

md derım cunku cleaver acaıp kotu gozeuken bı ıtem hem herkes de var o ıtemı eılınde bulunduranlara ben ezuk dıyorum tıppınden de nefret edıoyrum

evet bide üstüne üstük 2 tane cleaver olmayınca dier bıcak eziq gibi duruo

diğer bıçak sherion ise

• nasıl bir topicdir buya hiçmi bilmiyorsun oyunu ap hangisinin fazla ise o iyidir arkadasım daha neyi soruyıorsun +7shard +3rb md den daha iyidir sonra kalkıp bagırırsınız topic kirleniyor diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

nasıl bir topicdir buya hiçmi bilmiyorsun oyunu ap hangisinin fazla ise o iyidir arkadasım daha neyi soruyıorsun +7shard +3rb md den daha iyidir sonra kalkıp bagırırsınız topic kirleniyor diye

bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SHARD KESIN KALSIN
  • bence deiş md lerin atağı +8 cleaver dan yüksek shardın atağı 92 ydi galiba +3 rebirth md ninde 90 gibi bişey kesinlikle deiş atağın artıcak görürsün
  • değiş md daha ii
  • sana şunu söyleyim rebit item kullanama sekiyor hem de çok umarım shard rebit değilldir...
  • quote:

sana sadece lol derim...Gel vs yapalım Cleaverlarımla keseim seni noobb yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.