Ürünü yurtdışından getirttim, kutusunu açtım ve koluma taktım. Fakat bileğim ince olduğu için ve saat kolumda büyük olduğu için tekrardan aynı dakika kutusuna koydum ve satışa sunuyorum... Tüm kutusu ile gönderilecektir.
-Shark Saatlerinin HER PARÇASI titizlik ve netlik ile yapılır. Üretimi KALİTE odaklıdır. -Dayanıklı dişlerden ve malzemeden yapılır. -Saatler 3D tasarımla yapılır, Saatin görsel alanı BÜYÜKTÜR ve nettir. -Düğme basımı rahattır. -Saat ve Tarih ekranı (LED ekran) ı vardır. -Alarm fonsiyonu vardır. -Ünlü İtalyan saat tasarımcısı Leonardo Cristiano tarafından tasarlanmıştır. -Yüksek hassasiyetli kuvars hareketi (Quartz movement) yapar. -Su geçirmezdir (Yüzmeye uygun değildir) -Kutusu ile beraber tasarlanmıştır.
Ölçüleri ve Kullanılan Materyaller: •- Kasa Çapı: 4,5 cm (1.78 inç) yakl. •- Kasa İnceliği: 1.5cm (0.59 inç) yakl. •- Kutu Malzemesi: Paslanmaz Çelik •- Bant Genişliği: 18cm (7.09 inç) yakl. • - Band Malzeme: Paslanmaz Çelik •- Bant Ayarlanabilir: Evet Paket içeriği: - 1 x Orijinal Shark saatSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.