Şimdi Ara

Sharp 32' LC32GA9E Hakkında Yorumu Olan (Acil) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar.aranizda bu tv yi kullanip da yorum yapabilecek var mi.piyasa fiyatinin cok altinda buldugum icin acele karar vermem gerekiyor.tesekkurler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Selam

Bu model artık Sharp ın devam etmeyen bir seridir(üretilmeyen model)
    2 sene evvel o günün şartları içinde iyi yorumlar alan(İngiltere)bir 32" paneldi.
    Bugün İngiltere dede fiyatı müthiş düşmüş ve bulunamayan,ama kimi yerdede
    bulunsada çok pahalı satılan enteresan bir Sharp serisidir!

Fiyatını yazman gerekirdi daha sağlıklı bilgi verebilmem için???
    ASV paneldir ki bu o zaman ilk bu serilerde kullanılmıştı,ama 1080i/p input
    desteği yoktur,bunu unutma sakın!Downscale yapamıyor bu değeri!

Bence unut gitsin,ayrıca sanırım elinde bir tane kalan satıcı bu devamı olmayan TV yi
    elbette çok cazip fiyata verebilir!

Fiyatını tam yazarsan daha faydalı olur,ancak tavsiyem alma yönünde olacaktır+
    Selamlar
  • hmm demek oyle diyorsunuz.zaten ben de ingilteredeyim.acikca tv lerden cok anlamiyorum.taninan bir markanin fiyatini uygun bir fiyata bulmusken, ki fiyat dun itibariyle 300 £ du.internet forumlarinda herkesin konustugu bir konuydu.bugun yeniden 400 e cikmis kacirmak istememistim .ama almadigim daha iyi oldu sanirim.amacim genelde laptopu tv ye baglayp 720p hd dizileri seyretmek .bunun icin ne onerirsiniz.citayi biraz daha yukseltsem , mesela samsungun ve sony'nin su modelleri nasil? cevaplariniz icin tesekkurler?

http://www.play.com/Electronics/Electronics/4-/3342803/Samsung-32-LE32R87BDX-XEU-HD-Ready-Freeview-Widescreen-LCD-TV/Product.html
    http://www.play.com/Electronics/Electronics/4-/3477915/Sony-Bravia-32-KDL32P3020U-Freeview-HD-Ready-LCD-TV/Product.html

• Sn.Furkan

OK mesele biraz daha net anlaşıldı+İngiltere de isen olay çok daha kolay,çünkü burada fiyatlar oranın iki katı
    enaz(hatta bazı marka/model bazında dahada fazladır!!)

GA9 ları netten çok farklı fiyatlarda hala görebilirsin Pound 300/400 ile Pound 600/700 bile olabilir!!
    Just confuse!n some of suppliers r cheate the customers too!!!against this GA9 series,so keep away
    n forget it+
    Th4 r y member of AVFORUMS??(if not pls be signed n check all the LCD TV threads)as y'll find more
    infos n suitable opinions n as well as the right prices+OK??
    If y any doubt then call me back+
    --------
    Laptop/Desktop bağlantısı olacaksa ve Sharp düşünürsen o zaman X20E serilerine bak(bu serinin tüm modelleri FULLHD dir!!)
    Verdiğin iki modelden ise ben Sammy derim!
    Sammy nin o modeli oldukça başarılıdır(check this model on AVForums)
    Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.