Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede enkay getirdiği sürece sharp alınmaz. aslında ENKAY ın getirdiği ürünler alınmaz , Kesinlikle tavsiye etmem .
  • Bende sharp tavsiyesi aldım, Enplus a gittim. Burda yazılanlara bakıncada cayar gibi oldum.

Ben şimdiye kadar tüplü Sony ile idare ettim, ilk kez LCD yada LED türü bir televizyon alacağım. Ama ilk kez alacağım içinde 5000 TL ye kadar alabileceğim en iyi televizyonu araştırmaya çalışıyorum.

Hem görüntü kalitesi, hem özellikleri itibariyle bana hangi televizyonu marka model olarak tavsiye edebilirsiniz, Albani 'nin de tavsiyelerini bekliyorum, diğer arkadaşlarında.
  • Can abi büyük bir ihtimalle şunu dicek , elindeki sony crt ile yola devam et şakası bir yana Pıoneer 5090 bulabilirseniz güzel seçim olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Can abi büyük bir ihtimalle şunu dicek , elindeki sony crt ile yola devam et şakası bir yana Pıoneer 5090 bulabilirseniz güzel seçim olur....

Evet bu başlık altında Pioneer gördüm, tavsiyeler arasında, ama baktım plazma tv. Çok ta birşey bildiğimden demeyeyim ama, bildiğim şey plazma, lcd , led sıralaması. Hadi led teknolojisi henüz oturmadı diye düşünüp lcd almayı düşüneyimde, bu aşamada plazmaya dönmek doğrumu sizce. Bilmiyorum ama, o konuda kararsızım.
  • Pıoneer başlığı altında yazılanları okumanız kafi , Lcd'ler plazmaların yanında dökülüyor adeta ilgili başlıklar yine ilk sayfada , yinede seçiminiz Lcd olacaksa bütçe arttırmanız ve Sony 46X4500 almanızı öneririm , diğer ledler gibi değil RGB led uygulaması , patent sahibi sharp'ta bunu böyle uyguluyor , gerçi bu seriyide bulmak zorlaştı yanılmıyorsam...
  • İnceliyorum Sony 46x4500 ü, sanırım full led gibi arka ışıklandırması var bu modelin, öyle yazıyor .
  • Aslında led çok önemli değil şöyle anlatıyim , Led : arka ışığın ampul yerine florasan'la aydınlatılması , modül ve işlemci yeterli değilse bir espirisi kalmıyor led'in örnek samsung paneller , tabi X4500 bu konuda iyidir ama ondada montion sıkıntısı var...

Bu durumda bizde pıoneer öneriyoruz ama alınırsa Led olarak 46X45400 en iyi panel tr'de Tabı birde phılıps 97xx Lg 9 serileri çok övülüyor yabancı kaynaklarda ama şu ana kadar görmedik tr'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Kasım 2009; 13:57:59 >
  • quote:

Oled çok tuzlu ondan sonrada Fed var böyle gider bu Nasıl olsa aldığımız panel max 3-5 yıl gidiyor , Bizde bu teknoloji merağı adamlarda mal satma kaygısı olduğu sürece yapacak birşeyde yok

sağlamlık bakımından mı 3, 5 yıl dayanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

quote:

Oled çok tuzlu ondan sonrada Fed var böyle gider bu Nasıl olsa aldığımız panel max 3-5 yıl gidiyor , Bizde bu teknoloji merağı adamlarda mal satma kaygısı olduğu sürece yapacak birşeyde yok

Sevgili dostum , modüller gitmiyor o kadar genelde su koyu veriyor yada forumda genelde gördüğüm ikinci vakka likit sızıntısı oluyor o da olmadı , yeni bir seri çıkıyor ona kapılıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Sevgili dostum , modüller gitmiyor o kadar genelde su koyu veriyor yada forumda genelde gördüğüm ikinci vakka likit sızıntısı oluyor o da olmadı , yeni bir seri çıkıyor ona kapılıyoruz

Bende uzun ömürlü biliyordum LCD'leri hatta seneler evel ilk aldığımda plazma mı LCD mi alayım diye PC monitörü ve bilgisayar tamircisi bir tanıdığa sormuştum plazmaların ömrü kısa LCD'lerde ömür diye birşey yok al evladiyelik kullan demişti bende 6, 7 aydır 40W4000 var umarım PS4 çıkana kadar beni götürür PS4 daha yüksek çözünürlüklü TV isterse bunu satar onu alırım zaten ben TV nin canını çıkartmıyorum kullanırken taş çatlasın 3, 4 saat açık oluyor (bazen FIFA manyaklığım olursa bu süre aşabiliyor bu arada PS3'de sarı ışık verdi servise verdim )

• Sharp 46D653E modeli için ne düşünüyorsunuz. Üzerinde Japon malı olduğu yazıyor. Bu panel için de geçerli mi? Üzerindeki panel güncel mi. 2190 TL ye buldum. Fiyat süper ama alınası bir modelmidir.

Enplus çalışanı "Sharp ın teknik rakamlarla işi olmaz. O rakamlara bakıp aldanma. Doğal gerçek görüntü istiyorsan Sharp tan şaşma " dedi.

Marka:Sharp, fiyat 2190 TL. ve 46 inch. Daha ne olsun diyeceğim ama sizlerin fikrinizi almak istiyorum.
  • Doğal renk arıyorsanız pdp şaşmıcaksınız esas , bahsettiğiniz güncel olmayan eski bir seri , sharp üç alınası paneli var onlarında rakamları 4.500-15.000 seviyelerinde , saygılar....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende uzun ömürlü biliyordum LCD'leri hatta seneler evel ilk aldığımda plazma mı LCD mi alayım diye PC monitörü ve bilgisayar tamircisi bir tanıdığa sormuştum plazmaların ömrü kısa LCD'lerde ömür diye birşey yok al evladiyelik kullan demişti bende 6, 7 aydır 40W4000 var umarım PS4 çıkana kadar beni götürür PS4 daha yüksek çözünürlüklü TV isterse bunu satar onu alırım zaten ben TV nin canını çıkartmıyorum kullanırken taş çatlasın 3, 4 saat açık oluyor (bazen FIFA manyaklığım olursa bu süre aşabiliyor bu arada PS3'de sarı ışık verdi servise verdim )

Ps-4 çıkış tarihi belli oldumu ? ne gibi yenilikler var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ps-4 çıkış tarihi belli oldumu ? ne gibi yenilikler var ?

Yabancı bir sitede görüp bişeyler karalamıştım ama o özellikler nekadar doğru bilemem çıkış tarihi hakkında bilgim yok ama 2013'ü geçmez gibime geliyor
    http://www.pesturkiye.com/forum/sony-playstation/20619-ps4-cebimizi-yakmaya-mi-geliyor.html

• Bunun çıkış tarihi büyük bir ihtimal yeni xbox belirlicektir , birde yanılmıyorsam 6 yılda bir çıkarıyorlar....
  • quote:

Bunun çıkış tarihi büyük bir ihtimal yeni xbox belirlicektir , birde yanılmıyorsam 6 yılda bir çıkarıyorlar....

6 yılda birse 2013'e denk geliyor şu ilk çıktığı günlerde satış noktalarınının önünde kamp kuranlar oluyor bitiyorum ona çadırla geliyorlar piknik tüp PSP sıcak çikolata harika :)
  • Özellikle uzakdoğulular yapıyor onu

playstation- 1994
    playstation 2- 2000
    playstation 3 -2006
    playstation 4 - tahminimce 2012 yapıyor , gerçi maya takvimine göre görmemiz biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Kasım 2009; 13:40:42 >
  • Pio 5090 bulamazsanız, o zaman 6090 alın

"Ekmek bulamazsanız-pasta yiyin" gibi oldu ama,yada geçenlerde bir arkadaş şöyle demişti...Hacı Murat yoksa Merso ya binin
    Pio işi bugün itibarıyla aynen böyledir ne yazıkki!!

6090 için isteyen bana e.Mail atsın,ona uygun fiyatlı alırız++
  • quote:

Özellikle uzakdoğulular yapıyor onu

Amerika'da da aynen yapıyorlar ama bizde olmuyor böyle manzaralar malesef sadece ramazan'da pide kuyruğu oluyor
  • Bizde adam pidenin parasını zor denkleştiriyor ama yavaş yavaş konsol kültürü bizede aşılandı , önceki seneler göre çok rağbet var

Bu amerikalılar zaten herşeye kuyruk yapıyorlar , starwars geldi aklıma , iki gün önceden sinemanın önünde yatıyorlardı , güç seninle olsun misali
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.