Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo görüntü harikaymış yaw amadeus sen bu tv'ye meylediyon gibi geldi bana umarım alırsın da güzel bir inceleme alırız senden çünkü ben bu sharp'ı düşünüyorum ciddi ciddi... bi de türkiye ye gelir inşallah...
  • Bu modeli düşünüyorum iki yabancı forumda takipteyim tabi birde olayın tr yüzü var bilindiği gibi teknoloji marketlerde sharp ürün yelpazesi olarak yok , Kim getirir ne kadar'a satar orasını bilemiyorum ama önemli olan fiyatı olucak tabıki ama yorumlardan okuduğum kadarıyla gayet iyi bir ürün olarak duruyor sadece bir kişide arka ışık sorunu var bir kullanıcıda lag testi yapmış , açıkcası panel biraz geride kalmış ama makul seviyeler'de , saygılar...

Samsung SyncMaster 997DF CRT Sharp "oyun" modunda; hem ekranlarda 60 Hz

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Eylül 2009; 1:15:57 >

• Sharp le600 32''

• Sharp LE700 Menü...

• Hatalı yüksek montajlanmış panel ( Demek bir bizde olmuyor bu hata )

SD gayet tatminkar...

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

IFA 2009 Sharp LE600/700 LED LCD TVs

Ekranda epeyce yansıma var!
  • hifi-forumdan alinti yaptim-

OPC und Energie Spar aus
    Hintergrundbeleuchtung -6
    27 Kontrast.
    Helligkeit-3
    Farbe 1
    Farbe 6
    2 Schärfe.
    cms Farbton. cms Sättigung
    R-8 R-13
    9 y y 0
    g 0 g 0
    c 5 c 0
    B-20 B-12
    m 8 m-15.
    cms Wert.
    r -1
    y 6
    g-11
    c 0
    b-30
    m-1
    Farbtemperatur-low.
    r 0
    g 0
    b-10
    rgain 20
    G Gain 30
    bgain-30.
    feine Bewegung auf.
    aktive Kontrast weg.
    gama -2.
    Film-Modus aus.

karanlik oda cekimi.

Hintergrundbeleuchtung auf -8

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

IFA 2009 Sharp LE600/700 LED LCD TVs

Ekranda epeyce yansıma var!

Yeni nesil Lcd hangisinde yansıma yok'ki

• Arkadaşlar bugün 46LE700 aldım... Pazartesi inşallah kuruluma gelecekler!... Çok inceledim forumları 46X4500 düşünüyordum lakin artık piyasada yok gibi! Cevahirde de teşhir ürününü ittirmeye çalıştılar keza hanım da dediki sharp daha iyi görünüyor. Eeee elektrik masrafını da hesap edince seve seve aldım bu cihazı. Bana kalibrasyonu nasıl yapacağımı iletecek bir arkadaş var ise forumda sevinirim. Pazartesi'nden sonrada fotoğraf falan isterseniz çeker gönderirim. Next YE2000 HD ile nasıl olacak merak ediyorum :)
  • Trabzonlu

1-Bu settingsleri yapan "Hans" sanırım ya renk körü yada;Birayı fazla kaçırıp bunları yapmış

Panel Grey/Green olmuş,çok kötü bir setting bu!!

2-"OPC" bu seride işi ciddi bozan bir özellik olarak görülüyor,çünkü USA dna izlediğim kadarıyla ana şikayet noktası burası!!

3-CM ise öyle çıplak gözle olamıyor!ayrıca bunu yapanlar genelde bir yerlerden,alıyorlar ve kafalarına göre Renklerin
    Hue/Sat/Bright değerlerini değiştiriyorlar!

++
    Kullanıcı yorumları olarak USA dan fazla bir etki/alkış v.s göremedim!
    Bir süre daha bakmak lazım,ayrıca NTSC den dolayı;PAL a göre biraz farklılık olabiliyor,Avrupa yorumlarıda çok önemli++

+++
    Bugün saatlerce AVS den Tosh LED-SV6x serisi teknik/test ile kullanıcı yorumları okudum,hayal kırıklığı desem yeridir!

İşin tuhafı bir Testte ise SamyB6xx ın bile gerisinde kalıyor
    Zaten SV ler ilk çıktığı zaman SamyB6/7 LED ile mukayese edildi ve genel kanı(kullanıcı olarak)Samy biraz daha iyi olduğu
    yönünde ben gördüm!

-Motionhandling sorunu tesbit edilmiş ki bu ciddi bir eksi Tosh için!!!
    -Bazı renk değerleri çok iyi iken bazıları kötü v.s

Dahada bir sürü çok değişik bir test ile ve bayağı uğraşılmış ama bir sürü noktada sıkıntılı bir panel ve bu haliyle ne
    Sharp 7xx lere nede LGE nin 9xx/95xx lerine rakip filan olamaz!!!

+
    Bir başka testte ise daha değişik parametreler konmuş ve LGE 9xx çok ciddi yüksek puan almış ki bu testte en yüksek puan
    50 ile Pio ELITE-155 alıyor,9xx ise 47 alarak en yüksek 2.nci panel olmuş!
    Pio G9(5/6)ise 46 puan alıyor!Sharp 7xx ise ancak 35 ler ile düşük notlarda geziniyor!

Ancak bu testte,10 tane not verilen yer var;örneğin 7xx lerde>>Color için not değeri 1-7 arası ve bu testten aldığı not;2!!!
    en düşük notu Sharp 7xx LED alıyor,aslında durum gerçekte şöyle>>normal ölçümde renkler çok güzel ama fleshtone da
    ciddi sıkıntı var,fleshton düzeltilince bu seferde diğer renkler kötü oluyor gibi çok önemli ama klasik bir Sharp sıkıntısı
    belliki bundada var!!

LGE 9xx ise buradan 9 puan çıkarmış gerçi diğer panellerde oldukça yakın ve yüksek not almışlar,ama Shadow-detail de
    Sharp başarılı! ve LGE den bir not fazla almış!

gibi 10 noktadan güzel bir çalışma yapmış uzman ve 9xx serisi toplamda 47 puan alıyor++

++
    Avrupa olarak Sharp 7xx/LGE 9xx/Tosh SV6 olarak çok yeni çıktı/çıkıyor;TR yede çok yeni geldi ama alan yok daha!
    LGE yi ise bilmiyorum sanırım en son bu çıkacak ama benim aylardır edindiğim izleminden sonra Tosh un şansı yok gibi!
    Sharp zaten Avrupada ciddi sorunlu!! LGE ise F/P panel olacak gibi ve teknik olarakta diğerlerinden biraz daha iyi,genel
    toplamda ama örneğin Siyah ta Sharp daha başarılı hatta canlı reknler v.s olarak burada renk durumu biraz göreceli gibi!

Bu 3 panelde bir kere Samy lere rakip filan olamaz,herifler F/P olarak piyasaya hakimler ve Sharp ile Tosh un ayrıca
    Samy leri geçecek bir performanslarıda yok!

LGE için sürpriz beklenmelidir!

Phil ise Sharp Modüllü 9704 ile ile bunların bir adım önünde gibi,sessiz ve derinde geliyor Phil

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Ekim 2009; 0:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKalyoncu

Arkadaşlar bugün 46LE700 aldım... Pazartesi inşallah kuruluma gelecekler!... Çok inceledim forumları 46X4500 düşünüyordum lakin artık piyasada yok gibi! Cevahirde de teşhir ürününü ittirmeye çalıştılar keza hanım da dediki sharp daha iyi görünüyor. Eeee elektrik masrafını da hesap edince seve seve aldım bu cihazı. Bana kalibrasyonu nasıl yapacağımı iletecek bir arkadaş var ise forumda sevinirim. Pazartesi'nden sonrada fotoğraf falan isterseniz çeker gönderirim. Next YE2000 HD ile nasıl olacak merak ediyorum :)

Hayırlı olsun. Nereden, kaça aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKalyoncu

Arkadaşlar bugün 46LE700 aldım... Pazartesi inşallah kuruluma gelecekler!... Çok inceledim forumları 46X4500 düşünüyordum lakin artık piyasada yok gibi! Cevahirde de teşhir ürününü ittirmeye çalıştılar keza hanım da dediki sharp daha iyi görünüyor. Eeee elektrik masrafını da hesap edince seve seve aldım bu cihazı. Bana kalibrasyonu nasıl yapacağımı iletecek bir arkadaş var ise forumda sevinirim. Pazartesi'nden sonrada fotoğraf falan isterseniz çeker gönderirim. Next YE2000 HD ile nasıl olacak merak ediyorum :)

Burdan yada özelden kaça ve nerden aldığınızı yazarmısınız ? İstanbul bilişim'mi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Ekim 2009; 1:07:43 >

• bugün metro city enkay da gordum 46le700 ü...siyah başarısı muazzam ancak on paneldeki ekran yansıma yapıyor..motion izleyemedim vakit azdı..4999 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

bugün metro city enkay da gordum 46le700 ü...siyah başarısı muazzam ancak on paneldeki ekran yansıma yapıyor..motion izleyemedim vakit azdı..4999 tl

Dostum demek 5000 kağıt'tan açtılar kapıyı bizi aşar , biraz daha düşmesi lazım

Edıt ; Ayrıca bu paneli hangi teknoloji marketi satıcak merak ediyorum , Lakin birçoğunda sharp'ın ürün yelpazesi yok , bu gidişle enka ve i.b kuçağında kalıcak millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Ekim 2009; 1:36:35 >
  • Sharp 7xx için sakın acele etmeyiniz lütfen!

Phil ve LGE yi mutlaka bekleyin/inceleyin/araştırın v.s

Sharp 6xx LED ten ise aynen kaçın!!

Tosh SV6x bana oldukça tatsız geldi!!

++
  • Hocam selamlar sharp'ın fiyatına 52'' eski serilerden iyi panel alırım yawww olmadı biraz daha eklerim 5090 alırım o rakamı verdikten sonra , hoş eskiden olsa verirdim ama dikkat ediyorum 5-6 ay sonra nerdeyse Lcd fiyatları yarı yarıya düşüyor

Aksiyona gerek yok beklemedeyim
  • Mozart,sakın gaza gelipte bugünlerde LED filan alma

-mallar gelip otursun 3/4 ay da geçsin sonra bakarsın! LGE ye dikkat;
    Sharp şimdilik iyi sayılır ama acele edileside değildir!
    Phil e yine dikkat(tavsiyemdir bu arada ama 9704 ün Sharp Modüllü olanları!!)

-yaw 5090 kaldımı kardeşim,gerçi tek tük bulunuyor teşhir filan ama neden olmasın,adı vede serisi yeter bunun

En ciddi geçiş dönemi bu sıralar yaşanıyor,hiç böyle olmamıştı,uyanıklar özellikle Yılbaşı gelmeden bütün
    malları dökmek istiyor,malum Christmas/Yılbaşı v.s özellikle USA da satışlar çok ciddi pik yaparlar

++
    Madonna yı 2 kişi D/L etmiş birisi malum diğeri senmisin yoksa

Sırada Beyonce var,vereyimmi bunuda??
    +Nelly Furtado??

+++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Ekim 2009; 16:34:35 >

• Hocam hemen düşünmüyorum bahsettiğiniz gibi test ve uzman yorumları gelsin +Uygun fiyat Phil kullanıpta 3 seneyi çıkaran kullanıcı sayısı çok az ! yine iki başlık açılmış modül sorunu ile ilgili , benimde açıkcası tuttuğum bir marka değil phılıps , Lg>9 hakkında methiyeler devam ediyor avrupa'da ,

Led olup olmaması önemli değil hocam ben modüle ve motion durumu'na bakarım Madonna olayını anlamadım
  • madonna olayı ; sevgili can abi yabancı forumlardaki arkadaslarının bir iddaa uzerine anlaşıp çeşitli üstsegment panellerde bu klip ile motion testi yapmasının açılımı anlamında....bende indiriyorum 100 küsür part:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.