Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar keş ödediğim için 4.600 gibi bir ücret ödedim.... 600 serisini zaten almazdım 50 HZ. ile işim olmaz evdeki televizyonum bile ki KV-ES34M61 (5100 Japan) sene 2001 :) 100 Hz.
    Onun yanına yakışmaz! 52 inch i de düşündüm lakin henüz stoklara girmemiş hemi de televizyonla mesafem 4 metre gibi o yüzden fazla büyük gelir...
  • Mozart,zaten panel almayan bir dertli ama panel alan bin dertli gibi oldu günümüzde

Almayan bana göre "akıllı adam"

3 sene giderse çok iyi zaten
    Ama PDP ler Pio ise 5/6 hatta 7 sene çok yol yapar

Herifler 6 ayda bir Seri çıkarıyorlar,hangisini takip edeceğimizi şaşırdık,yaw bunu takip etmek için
    düzenli Okula gitmek lazım be

++Madonna v.s bunlar HD clipler,sana PM atacağım,istersen indir

Madonna+Nelly Furtado(ben bunu çok beğeniyorum!)+Beyonce unda LA 2007 Konseri,bugün izledim
    Beyonce konserini muhteşem(720p sanırım 6,5Gb)2 saat sürüyor,Kareografi,Müzikler v.s v.s hepsi süper

++
    Bu arada Mike bugün e.Mail attı bana ve tebrik ediyor beni
    ZF she's awesome and beat it all of them........diyor

valla ben 50Hz izledim,mükemmel motion yapıyor

LED ler bile özellikle bazı yerlerde ciddi falso yapmaya başlamış bunuda Beyonce un sürekli rüzgar verilip dalgalandırılan
    o gür saçlarından tesbit etmişler yaw kıza sürekli hava verdiler 2 saat!!!saçlar hep uçuşuyor nedense

++

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

madonna olayı ; sevgili can abi yabancı forumlardaki arkadaslarının bir iddaa uzerine anlaşıp çeşitli üstsegment panellerde bu klip ile motion testi yapmasının açılımı anlamında....bende indiriyorum 100 küsür part:)

Sen indir dostum olmadı hdd atarsın hafta içi görüşücez nasılsa Şaka haaa madonna filan gelmez bana mert dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Ekim 2009; 1:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Mozart,zaten panel almayan bir dertli ama panel alan bin dertli gibi oldu günümüzde

Almayan bana göre "akıllı adam"

3 sene giderse çok iyi zaten
    Ama PDP ler Pio ise 5/6 hatta 7 sene çok yol yapar

Herifler 6 ayda bir Seri çıkarıyorlar,hangisini takip edeceğimizi şaşırdık,yaw bunu takip etmek için
    düzenli Okula gitmek lazım be

++Madonna v.s bunlar HD clipler,sana PM atacağım,istersen indir

Madonna+Nelly Furtado(ben bunu çok beğeniyorum!)+Beyonce unda LA 2007 Konseri,bugün izledim
    Beyonce konserini muhteşem(720p sanırım 6,5Gb)2 saat sürüyor,Kareografi,Müzikler v.s v.s hepsi süper

++
    Bu arada Mike bugün e.Mail attı bana ve tebrik ediyor beni
    ZF she's awesome and beat it all of them........diyor

valla ben 50Hz izledim,mükemmel motion yapıyor

LED ler bile özellikle bazı yerlerde ciddi falso yapmaya başlamış bunuda Beyonce un sürekli rüzgar verilip dalgalandırılan
    o gür saçlarından tesbit etmişler yaw kıza sürekli hava verdiler 2 saat!!!saçlar hep uçuşuyor nedense

++

Hocam mesaj için teşekkür ederim Agzımızdan alıcaz lafı çıktı bir kere almazsak olmaz artık

• Geçen gün 9000 serisi LG TV'yi yurtdışında izledim. Bu lokal Dimming'e sahip değilmiydi yahu... Alet acayip ışık kaçırıyordu sadece tamamen siyah bir görüntüde simsiyah bir ekran alıyorsun. Ekranda bolca beyaz olduğunda siyah alanlara ışık sızıyor ve renkler oldukça patlıyor (oversaturated)

Benim hem renk üretimi hemde hareketli görüntülerde Philips 9604 modeli daha çok hoşuma gitti. Oldukça başarılı bu da SHARP panel kullanıyor herhalde.

BU TV beklenir !
  • Hocam

Gördüğün her panel adam gibi set edilmiyor bir kere! dolayısıyla bunlar kesin fikir vermez!

LGE 90/95 için ben bazı USA kaynaklı Test ve yorum gibi şeyler okudum,ama asıl istediğim kullanıcı ne diyor???
    asıl önemli olan budur!!herifler test yapıyor sonra bir çok şeyi zaten insan gözü görmüyor/göremiyor herif sonra
    şurda-şurda "başarısız" diyor,ülen biz bunları göremeyizki!!!

Baclit sistemi>>edge-lit,bazılarıda full-baclit+LocalD

++

Adamlar Test yaparken buna sağlıklı/doğru yorum getirmezse,zaten bunların gözünde bütün paneller sınıfta kalıyor

Ben bu heriflerin yazılarını okuyup bir kaç yerden satır aralıkları ile bir kaç cümlesine bakıyorum yoksa geneli olarak bunu inceleyipte
    panel almaya kalksam zaten hayatta alamam++

Bu panel 47 toplam not almış Pio Elite ise 50 almış anla artık ne kadar başarılı bulunmuş,ama tam 10 tane ders var,elbette bazı derslerden ikmale kalmış
    kaldıki Pio lar hariç hepsinin bir kaç dersi zaten "kırık"!!!

++
    LED ler hala Local-dimming bile olsa sıkıntılı kardeşim!!!yorumları okudukça panelden soğudum desem yeridir! yada kesinlikle benim acele edecek alacağım bir olay değildir,
    CCFL de ki sıkıntılardan daha fazla LED lerde görülmeye başlandı buda bir gerçektir!

Hatta bana göre artıları yanında ciddi eksileri var bu LED lerin;CCFL den daha fazla,ben satır aralarından bunları çok net anladım örneğin!

++
    Bu arada senin bahsettiğin 96x serisi CCFL dir iyidir ama çok iyi değildir,yoksa sen 9704 mü demek istedin,Sharp Modüllü olan LED ler bunlardır
    ve benim şimdilik "gizli favorimde" budur aynen!!

Sesziz vede derinden geliyor Sharp lı Phil paneller

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Ekim 2009; 22:09:36 >

• Philips 47inç 9704 sanırım ben yanlış yazmışım.

Özellikle hareketli görüntülerde 10 numara ve renkler süperdi. Ancak panel diğerleri kadar parlak olmadığı için ilk bakışta Samsung'dan daha sönük gibi görünüyor. Ancak insan yüzleri karşılaştırıldığında naturel olan Philips.

LG ise yanlış ayarlanmış olabilir tabiki ancak Phil ile kıyaslandığında gerçekten geride geldi bana...
  • 9704 serisinde 47" yok,46" vardır(Sharp Modüllü)ve iyi olan budur!
  • PHILIPS 47PFL9664H/12 FULL HD 47'' LED TELEVİZYON
    belki budur doğrusu, yanlış yok gibi... LGD....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

PHILIPS 47PFL9664H/12 FULL HD 47'' LED TELEVİZYON

OK şimdi oldu+

LGD Modüllü olanlar 47" lerdir,zaten dünyada 47" kesende sadece LGD dir
    Sen onu geç 97x lere bak Sharp Modüllü olanlara(40"/46"/52" OK dir++)

Zaten Phil deki LED leri fiyatları ile ayırt edebilirsiniz
    LGD olanlar ucuzdur,Sharp lar pahalıdır gibi!

++
    Ama asıl çok güzel bir LED(FULL LED-Baclit model)te bu arada LGE den geliyor

LGE/TR ise bunu getireceğine gidip Edge-lit Baclit olanı getirmeye başlamışlar

Orhan duy sesimi kardeş,TF den yazdım,LGE/TR yalnış işle girdi olaya!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ekim 2009; 19:20:48 >

• Bunun hangi model oldugunu ögrenebilirmiyim?

"Ama asıl çok güzel bir LED(FULL LED-Baclit model)te bu arada LGE den geliyor "

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

PHILIPS 47PFL9664H/12 FULL HD 47'' LED TELEVİZYON

OK şimdi oldu+

LGD Modüllü olanlar 47" lerdir,zaten dünyada 47" kesende sadece LGD dir
    Sen onu geç 97x lere bak Sharp Modüllü olanlara(40"/46"/52" OK dir++)

Zaten Phil deki LED leri fiyatları ile ayırt edebilirsiniz
    LGD olanlar ucuzdur,Sharp lar pahalıdır gibi!

++
    Ama asıl çok güzel bir LED(FULL LED-Baclit model)te bu arada LGE den geliyor

LGE/TR ise bunu getireceğine gidip Edge-lit Baclit olanı getirmeye başlamışlar

Orhan duy sesimi kardeş,TF den yazdım,LGE/TR yalnış işle girdi olaya!!

• 90xx/95xx lerin LH serisi Ok++
  • Tesekkürler.
    quote:

90xx/95xx lerin LH serisi Ok++
  • ALbani hocam verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim.Ben bir lcd almayı düşünüyorum ama bilgileri okudukça kafam karışıyor.Oldum olası sharp markasınada sempatim var.Bir lcd almak için forumlarda okuyarak uzman olamayayım bilene sorayım dedim.Umarım yardımcı olursun.Düşündüğüm sharp ın LC-32XL8E modeli.Bütçem 1500 civarı.Birde daha çok özellikli lg 32lh5020 modeli ile SONY BRAVIA KDL-32W5500 var.Yada bu fiyatlara önereceğin 100 hrtz ve full hd model (32) varmı çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus33 -- 15 Ekim 2009; 13:00:32 >
  • Kardeş bende Sharp hem uzmanı hemde hastasıyım ama ortada alınası bir Sharp yok yaw

Bu arada o eski model XL8 nereden çıktı şimdi(unut bunu!!)kimden buldun bunu??

W55x ise OK dir(seçeneklerin içinden)

Ancak 40" ve üstüne bak(bütçe sorunun yoksa)ayrıca neden 32"??

Ayrıca Vivid çi isen Samy/LGE OK dir,o bahsettiğin "özellik" için panel bakıyorsan yine LGE/Samy ler OK dir++
  • Sharp gazı poıneer veriyor pıoneer yürüyor

Sharp gazı phılıps veriyor phılıps yürüyor , iyide niye kendilerine gaz vermiyorlar

Sharp üst seviye Lcd parayı vuruyor anlaşılan , tabi bir'de bütün lisanslar adamlar'da yetiyorda artıyor galiba
  • selam arakdaslar,

daha once sharpın 46dh777 modelını almıstım ve yasadıgım sorunlardan dolayı iadae etmeye karar vermıstım. Nıhayet gecen hafta elımdekı sharpı ses sistemi ile degıstirebildim.
    su an acil olarak tv almam gerekıyor, sizlerden tavsiyeleriniz rica ediyorum. ( albani ustad daha onceki sorunda yardmının icin tekrar tesekkur ederim)
    Benim aklımda uc model 52 sony z55 veya 45 , sharpın yeni 7 serisi ( 52'' ) veya samsung yeni led serileri. butcem max 7000 Tl.
    iki ay once evlendim hala tv almadım yasadıgım sorunlardan dolayı, bir once almazsam hanımla papaz olacagız yakında :) kısa sure ıcınde cevap yazabilirseniz cok sevinirim.

( albani ustad daha onceki sorunda yardmının icin tekrar tesekkur ederim)

Saygılarımla
  • Bulabiliyorsanız Sony 46X4500 , Pıoneer 5090 olabilir , saygılar....
  • Birde LED çıktı başımıza büyük konuşmak istemem ama PS4 çıkana kadar TV değiştirmek mantıklı gelmiyor bana daha sırada OLED'lerde var birde Laser TV vardı sanırsam iş iyice çığrından çıktı kim bilir daha ne teknolojiler varda ellerinde bizi daha çok söğüşlesinler diye yavaş yavaş sürüyorlar piyasaya maddi durumunuz çok çok iyi değilse kendinizi sıkıntıya sokacak meblalar ödemeyin derim ben hele elinizde iyi bir TV varsa onun üstüne LED almayın
  • Oled çok tuzlu ondan sonrada Fed var böyle gider bu Nasıl olsa aldığımız panel max 3-5 yıl gidiyor , Bizde bu teknoloji merağı adamlarda mal satma kaygısı olduğu sürece yapacak birşeyde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Kasım 2009; 21:34:14 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.