Merhaba herkese, bu soruyu burda sormak istedim çünkü klima ile alakalı olduğunu zannediyorum. Evimde inverter model bir klima var ve kışları ısıttıkça havanın kuruduğunu hissediyorum ve geçen sene iyisinden Philips soğuk buhar makinası aldım ama maalesef pek mewnun kalmadım çunku buharı saçtıkça havada ve eşyaların üstünde kireç tozu gibi bir çeşit tozlar oluşuyo ve etraf bembeyaz oluyo. makinanın içi de ayrı tabiiki. Şimdi ben Sharp marka bir hava temizleme cihazı gördüm hem havayı temizleyip hemde etrafa nem ayarı yapabiliomuş. bunu biraz araştırdım ve dükkanın birinde zibro marka bir cihaz gördüm ama bunda buhar olayı yok ve mal sahibi okadar metettiki sharp tan çok daha iyi dedi ama nem olyı olmadığından pek ilgilenmek istemiyorum. Şimdi sizlere bu cihazları kullanan arkadaşlara yada bilgisi olan arkadaşlara sormak isteim aceba bu cihazlar gerçekten iyimidir, gereklimidir, nem olayını gerçekten iyi şekilde ayarlıyormudur kendisi. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Özellikle SHARP ı alma isteğim var ama bolunada almak istemiorum o yüzden kullanan arkadaşlar tavsiye edermi ? HOŞÇAKALIN....
bence sharp çok çok iyidir
Teşekkür ahmet izmirli kardeşim bencede sharp iyidir ama birde kullananı bulsak çok şanslı oluruz innşallah.
Daıkın ve eletrolux varken onların adı anılmaz.
DAİKIN a lafımız olmaz ama elektolüx ten iyidir herhalde sharp.
kullanan yok mu?
kesinlikle sharp ben aynı zamanda bu ürünün satışınıda yapmakatayım. digerlerinde olmayan o kadar üstün özellikler varki.
web sitemiz yapılmak üzere sanırım haftaya bitecek. oradan inceleyerek özelliklerini kıyaslayabilirsin.
aynı zamanda fiyat konusunda oldukça hesaplı olacak diğerlerine göre.
ben bu cihazları hastanelere yogun bakım ünitelerine ve enfeksiyon birimlerine kurmaya başladım. başarı belgelerini istersen gönderbilirim.
kesinlikle sharp ben aynı zamanda bu ürünün satışınıda yapmakatayım. digerlerinde olmayan o kadar üstün özellikler varki.
web sitemiz yapılmak üzere sanırım haftaya bitecek. oradan inceleyerek özelliklerini kıyaslayabilirsin.
aynı zamanda fiyat konusunda oldukça hesaplı olacak diğerlerine göre.
ben bu cihazları hastanelere yogun bakım ünitelerine ve enfeksiyon birimlerine kurmaya başladım. başarı belgelerini istersen gönderbilirim.
cancavus,
Ben evde veya iste, tertemiz, hava ozellikleri insan sagligina gore ideal bir odaya girip, tek basimada olsa, bir saat oturdugumda odanin havasini bozuyorum, bunu cok fazla kuru fasulye yememe baglamayin (tabii oda var).
Haliyle, nefes aliyorum, oksijeni solunum yoluyla bunyeme aliyorum. Sonra bu oksijene kendimden karbon ekleyip, bunu nefes verirken ortama karbon dioksit olarak geri veriyorum. Yani guzelim odanin havasindaki oksijen seviyesini dusurup karbon dioksit seviyesini yukseltiyorum (tabii birde ekledigim metan var). Benim bulundugum odalardaki en buyuk kirlilik budur. Dolayisiyla benim en buyuk ihtiyacim, karbon dioksitin bolunup oksijenin odaya geri dondurulmesidir artan karbonuda su filtreme koyarim, iyi olur.
Bana, daha dogrusu bu foruma, cihazinizin bu karbondioksiti geriye, yani oksijene ne kadar basarili bir sekilde donusturdugunun, dogru durust bir belgesini gosterebilirmisiniz ? Eger cihaziniz bunu yapiyorsa ben hemen bir tane alayim, ve pencereleri civileteyim. Saldigim metanla yasamaya raziyim.
Ise yeni basliyorsunuz galiba, yada en azindan web siteniz yeni kuruluyor, hayirli olsun. Benim bolca yazdigim hava temizleme cihazlari basligini bir okumanizi tavsiye ederim;
Kisaca su anda hicbir hava cihazi musterinin anladiginin veya yaniltildiginin aksine ortamdaki oksijeni tazelemiyor demek istiyorum. Hos musterinin cogu zaten oksijen nedir bilmiyor. Bunu tekrar tekrar yazmaktan biktim. Bu sefer biraz farkli yazdim kusura bakmayin.
Merhaba,
Doktor tavsiyesi ile aldık. Sabahları burnum tıkanık kalkıyordum. Bu cihaz artık evde 24 saat çalışıyor ve burnum açık ve baş ağrısı olmadan tüm günü geçirebiliyorum. Şiddetle tavsiye ederim.