Bildirim
shell
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BEN DE BP DEN ALDIĞIMDA AYNISIN DÜŞÜNÜYORDUM.
HANGİ SHELL DEN ALIYORSUNUZ. -
Bende şeyi sorcam şu 100 oktanlı v powerı kullananlar gerçekten işe yarıyor mu ya?? -
Bana göre benzini aldığımız marka değil; satan istasyon sahibinin vicdanı daha önemli. Aldığımız benzine neler karıştırıyorlar kim bilir -
ben de devamli shell den aliyorum bi yamuklarini gormedim.. -
Ben Shell ve Total ağırlıklı kullanıyorum. Hep aynı yerlerden alıyorum. Total daha çok km yaptırıyor ve daha çok güç veriyor sanki. Bence de markadan çok aldığınız yer önemli. -
Shell den alıyorum devamlı bende hiçbir sorunla karşılaşmadım.. -
Benzini aldığımız yer önemli bazısıyla yolda dahi kalıyoruz yoksa marka bir yere kadar -
Valla babam shell ben total alıyorum :) o süper alıyor ben udizel alıyorum. -
bunun gibi bir topic daha vardı orda da söylemiştim bazen de sürücü psikolojisinden kaynakalnabiliyor mesela normalde almayacağı bir markayı almak zorunda kalıyor ya da deneyeyim die alıyor ama kendini hep şartladığından sanki arabanın performansı düşmüş gibi felan gibi geliyor sürücüye ama km farkı için bir şey diyemem
bu arada bizde shell i tercih ediyrouz ve de dediğiniz gibi bir yerden sonra marka nın da önemi kalmıyor -
ben opeti tercih ederim ama az istasyonu var. Tuvaletler konusunda müthiş kampanya yaptılar biliyosunuz.
Bir arkadaş da sormuş. her gittiğimde bu eurodizel kurşunsuzmudur ne onu satmaya çalışıyor pompacılar.
Kullanan var mı? Almaya değer mi? -
mesela tamamen shelle alakalı degil istasyonlada alakalı olabiliyor tanıdıgım bi shell istasyonu olan adam bana havadan bahsetmişti bilmem nasıl oluyor ama sıkıştırılan gaz sayesinde benzin litresi fazla gösteriyormuş
ben hep shell 98 alırım ggayette memnunum -
her zaman shell en iyi ve güvenlisidir bence. -
akılı kelden benzini shell den al tabiri yerleşmiş bile
bende shell kullanırım bi sıkıntım olmadı
yanlız bi keresinde PO dan aldım benzin km ve performans inanılmaz etkilenmişti sebebini anlamadım ama -
yok yav dorusu söle akılı kelden benzini bpden -
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Bende şeyi sorcam şu 100 oktanlı v powerı kullananlar gerçekten işe yarıyor mu ya??
ben de shell den alırım sürekli...
100 oktanlı denedim bir kere..fark edemedim..ama sürekli kulanınca belki etkili olur. -
Sheli, BP'yi biliyoruz da, kim bu kel yaw. Grup üyesi mi? -
arkadaşlar bende bu topicde bi soru sormak istiyorum aslında konu ile fazla ilgili değil
27 litre mazot ile 360 km yol yapılırmı hemse şehir içinde
yani 70 ytl lil mazot ile 360 km yol alınırmı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- silindir kapak contası değişimi sonrası performans
- range rover evoque kronik sorunlar
- randevusuz araç muayene olur mu
- araç satarken plakamı vermek istemiyorum
- 4 harfli özel plaka fiyatları
- mg4 fiyat listesi
- toyota fiyat listesi 2025
- byd 7 kişilik
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- ıd7 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X