< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 28 Ekim 2023; 17:3:20 > |
Shell Cumhuriyetin 100.Yılına özel 100 kat yakıt puan hediye!
-
-
Kaça kaç veriyor tam olarak? -
Resimdeki gibi 100 kat yakıt puan yazıyor
-
1.000 TL yakıta kaç TL geliyor normalde onu soruyorum. Bu bilgiyi elde ettiğimde sonucu 100 ile çarpacağım. -
Her litreye 0.5 puan veriyor normalde. Kampanyayla 50 puan verir. 30 litre yakıt alınsa 1500 puan yapar yani 15TL. -
Vpower alınca litre başına 2,5 puan veriyormuş galiba. Yani litre başı 2,5 lira yapıyor. -
%2 bile değil yani, çöp.
-
VPower da 650 tl yakıt almışım 40 puan gelmiş.16.770 litre x 38.750 tl Ağustos ayında ki fiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 28 Ekim 2023; 17:25:41 > -
TL gibi değersiz bir kampanya olmuş -
Ben de 500 liralık yakıt almıştım 35 puan gelmiş ama sonradan neyin nesidir bilmiyorum otomatik puan yüklemesi diye bir şey var kaç puan kazanırsam bir o kadar daha veriyor.
Şimdi bunlardan ikisine birden değil de sadece birine 100 kat puan gelse 500 liralık yakıt alımına 3500 puan gelmiş olur. O da 35 lira eder. O da 100 lirada 7 lira demek olur.
V-Power alınca litre başına 2,5 puan veriyor, FuelSave ve LPG alınca 0,5 puan veriyor. Zaten V-Power ile FuelSave arasında çok fiyat farkı yok o yüzden V-Power alın.
Bu yazdığım hesap benzin için geçerli. Dizel daha pahalı olduğu için aynı tutarda yakıt alımında daha az litre yakıt alınacağı için benzine göre biraz daha az miktarda puan yatar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 28 Ekim 2023; 17:29:58 > -
otomatik puan yüklemesi kampanya katılınca geliyor
-
6 ayda bir puanları siliyorlar...
-
shell in dolandırıcı reklam ve kampanyalarına bir yenisi daha. Çok büyük bişey veriyor gibi süslemekte üstlerine yok.
PO ve bir kaç firma daha her yakıt alımına bi kartla %3 veriyormuş
-
-
Bana 100 kat puan gelmedi hiçbir şekilde:(
-
Kampanya ya katıldıysan müşteri hizmetlerine Shell sayfasından canlı destekten yazabilirsin -
Canlı destek sorunu çözdü dediğiniz gibi teşekkür ediyorum
-
burda yapılan hesapları görünce acaba bu kampanyayı yapanlar gülüyolar mıdır? -
yıllar önce bu şelin kırmızı bi kartı vardı onla puan toplanıyordu şimdiki zamanın 2-3 bin lirası gibi bi puan biriktirmiştim, isrtasyonlarda hediyelerin olduğu küçük klitli bi camekan ve puan karşılıkları yazıyordu, şimdi bimlerde de var benzer camekan elektronik eşyaları koyuyorlar,
alacağım hediye için puanım yetmiyordu az daha biriksin falan dedim, sonra bunlar bu olayı sonlandırmış, maille de puanlarınızı şu tarihe kadar kullanmazsanız sileriz diye uyarı yollamış haberim yok bi baktım puanlar uçmuş
bunlara yazdım yav niye sildiniz, süresi doldu sildik, e süresi yoktu ki dedim öyle karar aldık yıl sonu sildik dediler hepsini, böyle bir kansızlık, o gün bugün, kapısından geçmem bi ara sarı kartlar çıkınca gg den falan karlı puanlar geliyordu, 4-5 kartla aldım mazotumu bi daha uğramadım, yine karlı kampanyası olsun faydalanırım bir daha da uğramam, şeytan görsün yüzlerini,
yine eskiden bp den kupon biriktiriyordum bp diecast tankeri hediyesi için ben biriktirene kadar tanker stoğu bitmiş tam hediyeyi alayım dedim hiç bi istasyonda bulamadım. onun yerine büyükçe bir oyuncak ayı verdilerdi, o gün bugün bp nin de önünden geçmem.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
%2 bile değil yani, çöp. |
TL gibi değersiz bir kampanya olmuş
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X